Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#106 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 June 2008 - 13:46

Lord, you forgot "Sakura-chaaaaaaaan"

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#107 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 30 June 2008 - 18:14

σωστη εξηγηση εδωσαν τα παιδια πιο πανω ,αλλα καθως τα διαβαζα μου δημιοργηθηκε και εμενα μια απορια για τις φυσεις του Kyuubi (wtf οπως το λεω μου θυμιζει τα θρησκευτικα που μιλαν για τον χριστο)το yin και τον yang ,το καλο και το κακο μεσα στο Kyuubi .Ειτε ειναι το "καλο" ειτε ειναι το "κακο"εγκλωβισμενο στον ηρωα μας ,το ιδιο ασχημα δν θελει να απελευθερωθει Kyuubi απο τα δευσμα του [+ οτι η δυναμη του ειναι απειρη αρα ειναι χαοτικη και δν μπορει να διαχωριστει σε αυτες τις δυο εννοιες...] .Με λιγα λογια τις ιδιες καταστροφες δν θα κανει αν απελευθερωθει το "καλο" του Kyuubi???
Posted Image

#108 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 30 June 2008 - 20:54

@Goggeta SSJ6 : Sorry,i failed to notice the joke

Its ok my friend no problem:gotit:

@super sayian Ty man δεν το ειχα προσεξει παω για τσεκαρισμα;)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#109 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 posts

Posted 01 July 2008 - 13:59

φανταζεσται το kuybi να εχει μια ιστορια σε styll σασουκε και να θελει να παρει εκδικισει απτον mandara για τιν ηττα που δεκτικε απτον προτο.??

Spoiler:

#110 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 02 July 2008 - 00:11

εμενα γιατί μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι το ying το έκανε seal σε ένα scroll? :S

ψιλό άσχετο:

σταματάω να βλέπω διαβάζω naruto :/ στόχο έχω να αρχίσω πάλι του χρόνου τέτοια εποχή... δύσκολο να αντέξω e? στο bleach πάντως τα κατάφερα :P ο πρώτος μηναs είναι δύσκολος μετά ούτε που το σκέφτεσαι ^^ (είναι η 2 φορα που σταματάω το naruto την 1η άντεξα περίπου 10 μήνες )
ελπίζω έως τότε να έχει φτάσει τουλάχιστον εδώ το anime γιατί δεν με βλέπω πάλι για manga...
τα λέμε σε κάνα χρόνο :P

#111 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 02 July 2008 - 11:55

Βγήκαν κάποιες spoiler pics. Από όσο βλέπω ο Pein αναπλήρωσε το σώμα.(το οποίο κάτι μου θυμίζει νομίζω). Άντε να βγουν περισσότερα το απόγευμα, περιμένουμε και τους official spoilerάδες
Posted Image

#112 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 July 2008 - 12:17

Επιτελους Pain

Ptomahawk ποια σου θυμιζει?

Spoiler:

#113 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 July 2008 - 12:20

Επειδη μαλλον ειμαι γκαου και δεν καταλαβαινω θα μου εξηγησει και εμενα καποιος ποια μας θυμιζει γιατι σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να το βρω?????? Την εχουμε ξαναδει γενικα η κανουμε εικασιες???????

Spoiler:

Edited by iristella, 02 July 2008 - 12:26.

#114 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 02 July 2008 - 13:39

Από τις τρεις λογικές απαντήσεις που οι "θεωριολόγοι" καμιά δεν μου θυμίζει γιατί πρέπει να φρεσκάρω την μνήμη μου. Το check θα το κάνω όταν θα βγει το chapter σε standard ανάλυση.

Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#115 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 July 2008 - 14:11

Spoiler:

Posted Image

#116 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 02 July 2008 - 14:16

οριστε το σποιλερ τεξτ,πρεπει να ειναι το κανονικο
Spoiler:

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#117 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 July 2008 - 14:33

Δεν πιστευω πως ειναι καποια που ξερουμε

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ο Pain παει στην Κονοχα
Αυτος που θα νικησει τον Pain οπως πιστευουμε ολοι ειναι ο Ναρουτο,το θεμα ειναι αν θα ειναι εκει ο Ναρουτο την στιγμη που θα φτασει ο Pain,γιατι αν δεν ειναι τοτε αν υπαρξει μαχη του Pain με καποιον απο την Κονοχα τοτε αυτος ο χαρακτηρας για μενα ειτε θα ηττηθει και θα ξεφυγει ειτε θα πεθανει( μακρια απο τον Κακασι :D),αν ο Ναρουτο βρισκεται στην konoha και δουμε μαχη εναντιων του Pain τοτε εγω θα απογοητευτω για τον λογο οτι o Naruto χρειαζεται εξελιξη και τωρα ειναι η σωστη στιγμη,αν ομως γινει η μαχη Ο Ναρουτο ειναι πολυ αδυναμος για να κερδισει τον Pain,ακομα και αν μας δειξει πραγματα που δεν εχουμε δει το αποτελεσμα για μενα θα ειναι το ιδιο,οποτε για να νικησει ο αλεπουδιαρης θα χρειαστει βοηθεια κατι που δεν θελω να γινει γιατι πιστευω οτι η μαχη εναντιων του Pain πρεπει να ειναι 1vs1(1vs6 bodies :P).τελευταιο σεναριο για μενα ειναι η περιπτωση να αιχμαλωτισει τον Ναρουτο ο Pain κατι που θα ειχε ενδιαφερον αλλα οπως ειπα Ο ξανθος πρεπει να φυγει απο την κονοχα σιγα σιγα και να μας αφησει να απολαυσουμε τις μαχες μεχρι να ξαναγυρισει ετοιμος.

Τελικα το 8tails ειναι το bijuu που εχει μεινει,αν ειναι καποιος που γνωριζουμε τοτε το Jinchuuriki πιστευω οτι θα ειναι ο Kabuto,για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινετε στα chuunin exams.

#118 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 02 July 2008 - 14:50

Το nerd ειναι που γουσταρη τον shikamaru:D:D:D

Edited by Goggeta SSJ6, 02 July 2008 - 14:57.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#119 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 July 2008 - 14:54

Ψηφιζω Temari δαγκωτο,αν και το nerd ισως να ταιριαζει καλυτερα στον shikamaru

#120 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 02 July 2008 - 14:57

Eχεμ...Μια ερωτηση πιους ξερουμε απο τους δυο αγνωστους στις photo επανω γιατι εμενα ο τερμα αριστερος κατι μου θυμηζει!!!
Posted Image