Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1231 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 09:55

συνατηση των kage oeo...tsunade & gaara in the same table oeo^^

Tsunade, Gaara και... Madara !!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1232 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

Οταν ειχε παει ο Jiraya στον Pein ειχε βγαλει εναν μακροστενο βατραχι απο μεσα του το οποιο κρατουσε το κλειδι του seal του Ναρουτο. Πιστευω οτι ο Jiraya ειχε μιλησει στον Ναρουτο για το θεμα αυτο και τωρα που ειπε ο Ναρουτο κατι για ενα jutsu υποπτευομαι οτι θα εννοει αυτο.

Θελω να δω και εγω τους 5 Kages επιτελους! Και φυσικα να δω ποιος θα εμφανιστει για Mizukage...

Απο ολο το chapter κρατησα 3 φρασεις:
"I've gotten better at concetrating after all that training..!"
"Naruto sage's training complete" και
"Times are about to change drastically for the ninja world"

Εχουμε πολυ (και ωραιο) ψωμι να φαμε ακομα. Φαινεται οτι τωρα αρχίζει το καλο..!
Θα πεσει πολυ και ωραιο ξυλο...!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1233 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 14:37

μια προσωπικη αποψση... ο κισιμοτο εχει φιακσει ενα καταλικτικο κονσεπτ για το ναρυτο πραγματικα πολυ μπροστα...πιστευω πως θα μπορουσε να το εχει κανει το καλυτερο ανιμε χορις αμφιβολιες....η τεραστια σημασια ποθ εχει δωσει στον σασκε και κανοντας τον ναρυτο προταγονιστη το αλαξε τελειος...θα μπορουσε να εχει φιακσει πολυ καλυτερη υποθεση.

#1234 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 15:37

ρε παιδια ο μανταρα παλαιοτερα δεν ήταν μιζουκαγκε;;;;

τωρα νομίζω οτι ειναι άλλος ασε που εαν ηταν δεν θα μπορουσε να λειπει ολη την ώρα απο το χωριο

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1235 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 16:08

τωρα νομίζω οτι ειναι άλλος ασε που εαν ηταν δεν θα μπορουσε να λειπει ολη την ώρα απο το χωριο

πρεπει να ειναι ακομα,οι αποστασεις δεν ειναι προβλημα για τον μανταρα, με τετοια ταχυτητα!!!

εντομεταξυ με την επι8εση του πειν στη κονοχα ισως πε8ανει η κοναν,ο πειν το 8εωρω αδυνατον, ειναι παρα πολυ νωρις για να πε8ανει ενας τετοιος χαρακτηρας

παντως ο pein μπορει να κανει τρελη ζημια στη konoha.
8υμαστε τον hanzo?ειχε χωσει τους 3 sannin μαζι και ειχε τεραστια ασφαλεια οπως ειχε εξηγησει ο jiraya και ο pein μονος του δεν αφησε κανεναν ζωντανο

περα απο οτι υποψιαζομε προδοσια απο τους root του danzou

qzMHWHd.png

#1236 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 16:20

οντως το κα8ικι ο danzou εχει χα8ει απο το προκηνιο .Παντως οπως αναφερ8ηκε και πιο πανω εχουμε πολυ ψωμι μπροστα μας και μη ξεχνατε οτι ο naruto εχει παρει και μερικες δυναμεις του κυριου itachi δωρο^^ παντως εγω 8ελω πραγματικα να δω τη μαχη του pain gt οπως και να το κανουμε ακολοθ8ει τα 6 path of pain oeo:burningbe3::burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1237 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 16:34

οντως το κα8ικι ο danzou εχει χα8ει απο το προκηνιο

Oπως πολλοι χαρακτηρες εχουν χαθει...

Απο τη στιγμη που Madara=Tobi τότε ο Μανταρα ειναι μιζουκάγκε. Και οπως αναφερθηκε η αποσταση δεν ειναι προβλημα για τον Τομπι...Όλοι ειδαμε ποσο γρηγορα "πεταει" ΧΡ Εχω αγωνια για τα επομενα τσαπτερ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1238 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:53

Wow απλα εχουν να παιχτουν τρομερα πραγματα στα ερχομενα μανγκα.Επιτελους ελπιζω να δουμε τη φατσα του Μανταρα και την επιθεση του Πειν στην Κονοχα που περιμενουμε τοσο καιρο...Παντως οντως ο Κισιμοτο ανοιξε πολλες υποθεσεις τωρα και πολλα μετωπα που δεν μπορω να φανταστω καν τι μπορει να επακολουθησει στα επομενα chapters γιατι το ναρουτο εχει γινει η ανατροπη της ανατροπης
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1239 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 01:17

φανταζομε στο συμβουλειο των 5 kage να εμφανιστει ο pein και να αποκαλυφ8ει οτι mizukage=madara και να δουμε φοβερο match pein+madara vs tsunade+gaara+τελευταιου kage

πολυ τρελη φαση 8α ηταν, μακαρι να γινει καπως ετσι :P

qzMHWHd.png

#1240 TiLiskos

TiLiskos

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 13:47

Δεν πιστευω οτι θα βρεθουνε οι 5 kages. Θ ειναι ενα meeting με καποιον αλλο τροπο, γιατι πολυ απλα οι kages δεν προκειται να αφησουν τα χωρια τους με εναν κινδυνο οπως οι akatsuki να παραμονευει. Πιστευω οτι θα στειλουν αντιπροσωπους ή θα κανουν καμια ιστορια οπως οι Akatsuki με το astral projection jutsu.

Εχει συνειδητοποιησει κανεις σας οτι δεν εχουν ουτε τηλςφωνα ούτε τιποτα αλλο ιδιαιτερο, αλλα εχουν σινεμα και ραδιοασυρματο?

:nosey:Γιατι δεν παιρνουν το ΚΤΕΛ να ταξιδεψουν σαν ανθρωποι? Ή εστω ενα κινητο με βιντεοκληση! Γιαπωνεζικο κομιξ ειναι! Ξερουν απο αυτα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1241 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 13:54

Oντως, ειδικα αν ο Pein κανει κινηση, σιγα μην αφησει η Tsunade την Konoha να τρεχει για meetings

...με το astral projection jutsu...

Αυτο δεν ηταν στις μαγισσες? :nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1242 TiLiskos

TiLiskos

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 14:16

Oντως, ειδικα αν ο Pein κανει κινηση, σιγα μην αφησει η Tsunade την Konoha να τρεχει για meetings

Αυτο δεν ηταν στις μαγισσες? :nosey:

Εννοω αυτο που εκανε ο Pein για τα meeting των Akatsuki.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1243 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 19:30

ναι λογικο ειναι να γινει με ολογραμματα,δυσκολα αφηνεις το χωριο σου με τους akatsuki εκει εξω

παντως και εγω το astral projection στις μαγισσες το 8υμαμαι :P

qzMHWHd.png

#1244 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 19:44

καλα ο pein ειναι θεος παει να παρει την konoha μονος αυτο θα πει σταβροφορος:bleh:

Posted Image

#1245 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 20:06

Δεν θα το ελεγα ακριβως σταυροφορος, θα το εθετα λιγο πιο λαικα...

doulis ακριβως αυτο εννοουσα, υπερεκτιμα λιγο τον εαυτο του αν και συμφωνω πως δεν υπαρχει Konoha nin που να μπορει να τον παρει 1 vs 1. Για αυτο και ειπα που πας αδερφε με τοσους jounin-anbu+1 kyuubi. Πιστευω η Κονοχα για να διαλυσει εναν τετοιο κινδυνο οπως ο Pain θα θυσιαζε μπολικους ninja και να σου πω κιολας καλα θα εκανε, δεν ειναι και λιγο να σκοτωσουν τον akatsuki leader..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: