Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1216 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 10:44

AAAAAA !!!!!!!!! Naruto's sage trainning is complete !!!! Απο αυτο κ μονο θελω το επομενο εδω κ τωρα !!!!!!!!!! (+ απο τον τιτλο του ). Καλο chapter, σε βαζει σε αναμενα καρβουνα για το τι θα ακολουθησει....Παμε αραγε παλι για κανενα ninja world war ???
Λετε τελικα να προλαβει ο Naruto τον Pein πριν γινει χαμος ???
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1217 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:09

η konoha έχει παρα πόλους δυνατούς τα γνωστά "πιτσιρίκια" + τους γονείς τους και μην ξεχνάμε το ally της konoha με το sand village ;)

#1218 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:17

ωραίο chapter..... Θέλω να δω μία συνάντηση με όλους τους kage να δω τι έχουν και τα άλλα χωριά. Πάντως πολύ γρήγορα δεν προχωρά η προπόνηση του naruto;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1219 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:50

Nαι ειναι λιγο κουλο αν σκεφτεις οτι για το nature chakra κ το Rasenshuriken του πηρε καιρο με το kage bushin, ενω εδω υποτηθεται οτι ειναι μονος κ εχει καποια αυξημενη δυσκολια η προπονηση.Απο την αλλη ομως σκεψου κ το εξης: δεν ξερεις τι χρονικο διαστημα εχει περασει οχι μονο απο το ενα chapter στο αλλο αλλα κ στα ιδια τα γεγονοτα μεσα σε ενα chapter. (πχ οσο γρηγοροι κ αν ειναι δεν μπορει να διασχιζουν 1-2 χωρες σε μια μερα...) Οποτε η εκπαιδευση ειναι μεγαλυτερη απ'οτι φαινεται.Απλα ο Κισι δεν καθεται να σου αναλυει ολα τα σταδια της..Ετσι εχει κ πιο πολυ ενδιαφερον να δεις μια μαχη οπου θα αποκαλυφθουν οι νεες τεχνικες καποιου χαρακτηρα.
Απο την αλλη ισως κ ο Naruto να αρχιζει να γινετε ακομα πιο εξυπνος στο θεμα της προπονησης. Αγνωστες οι βουλες του συγγραφεα !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1220 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:05

και εγω αναμενω με απορια τη συναντηση των kage παιζει να γινει ταυτοχρονα με καμια επιθεση απο τους ακατσουκι
παντως μαθαμε οτι ο παιν θα παει σολο στη κονοχα λογικα

#1221 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:09

εγω ανχωνωμαι με το τι 8α γινει με το konoha τωρα!!! τωρα που τα πηρε γιατα καλα ο raikage 8α γινει πανηκος και το φτε3ιμο σηγοyρα 8α πεσει στην tsunade γιατι εχει αφισει τον σασυκε ελευ8ερο + οτι με την ισβολη του pain στην κονοχα η χωρα τησ φωτιας 8α δεχτει πολαπλα χτηπηματα και 8α 3εκινισει σηγουρα ο 3ος πολεμος τον νιτζα αλλα δεν 8α ειναι πλεον κρυφοσ!!! και ο ναρυτο που 8α γινει τρελα δυνατος αν και ειναι ηδη 8α τον σταματισει!!! ρε παιδια τι γνωμη εχετε γιατον rokudou senin?? παιζει να μασ δι3ουν τπτ γιαυτον???

#1222 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28

Ωραίο chapter.
Ικανοποιητική τροπή των πραγμάτων και νέοι ninja εναντίον (πιθανώς) της hebi.

Μου αρέσει που στο επόμενο ch θα τελειώσει το training.
Ο Sasuke έχει ήδη βάλει πορεία για αναπηρική σύνταξη ninja λόγω τύφλωσης...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1223 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:40

Λιγο κουλο δεν ειναι που το sharingan του sasuke αποδυναμωσε τοοοσο γρηγορα την οραση του? Ο itachi, το ειχε τοσα χρονια το ms και ο sasuke Που μολις το πηρε καταστρεφεται!

Τεσπα, αντε να δουμε τι εννοει πως τελειωνει η sage training τι αποτελεσματα δηλαδη θα χει..

Βασικα δεν πιστευω πως οι 5 Kage θα συναντηθουν οντως ειναι γεγονος πολυ μεγαλης σημασιας επειδη απλα χαθηκε ενα jinchuuriki (γιατι αυτος δεν κοβεται για τα υπολοιπα-παιζει και να μην ξερει ποσα εχουν χαθει, κοβεται μονο για τον αδερφο του) Και επισης μου την εσπασε ο raikage που δινει εντολες ετσι gtp. Νταξει ρε, κι αλλοι 7 χασανε jinchuuriki αλλα κανεις δεν εκανε ετσι (παλιο εγωισταρε-ας μην ηταν αδερφος σου!)

Και κατι τελευταιο-πραγματικα, ο Pain πιστευει οτι πηγαινοντας στην Konoha μονος του θα καταφερει κατι? Με τοσους jounin-anbu και ενα kyuubi τι μπορει να κανει? Τι στην ευχη εχει στο μυαλο του ο kishi? Τεσπα... Παντως θα φτασει πανω στην ωρα μιας και αφου θα τελειωσει ο Naruto την προπονηση, θα ερθει στον real κοσμο.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1224 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 14:29

Ωρα να εμφανιστει κ λιγο η "πολιτικη" στον κοσμο του Ναρουτο... Δεν ξερω αλλα εχω αγωνια να μαζευτουν ολοι οι 5 Καγκε : Raikage (Killer Bee's Brother), Kazekage (GAARA AT LAST), Hokage (Tsunade is in serious trouble >_< άσε που θα τη κατσαδιασουν και οι γεροντες), Mizukage (TOBI/Madara!!! Αναρωτιεμαι αν θα δουμε το προσωπο του) και τελος Chuchikage (τον οποιο δεν τον ξερουμε).

Επισης μαρεσε το γεγονος οτι ανεφεραν τους Χιούγκα...Μιας και ηθελαν τα μυστικα αυτης της οικογενειας (αν θυμαστε καλα απο το πρωτο μερος της σειρας). Δεν ξεχαστηκαν τελικα οι Χιουγκα και η τρομερη Χινατα (καλα αυτη την ξεχασαν,αλλα δεν μπορουσα να μην την αναφερω :nbleed:)

Όσο για τον Σασουκε...Οντως δεν περιμενα να αρχισει η οραση να χαλαει τοσο γρηγορα...Αλλα νομιζω οτι βλεπει κανονικα,απλα για εκεινη τη στιγμη δεν ειδε καλα,αλλιως θα το ειχε παρατηρησει απο τοτε που μιλουσε...Παντως ειχε πλακα ετσι οπως εγινε η φαση ΧΡ
Επισης πρεπει να παραδεκτω οτι ο τροπος που εμφανιστηκε μπροστα στον κατασκοπο ηταν badass! :if: Και κατι τελευταιο: Ο σασουκε σκεφτηκε οτι εχει αρκετη δυναμη για να καταστρεψει το Κονοχα...Σκεπτεται στ'αληθεια να το καταστρεψει? Αυτα που ελεγε στον Μανταρα ειναι αληθεια? Εγω ακομα δεν το πιστευω παντως :stubborn:
Τέλος: Samui, Omoi, Karui: Νεοι χαρακτηρες (που θα πεθανουν βεβαια,αλλα δεν εχει σημασια). Ο Ομόι φενεται λιγο "γεια σου"...Βασικα μου θυμιζει εναν χαρακτηρα απο Ντιζιμον που ελεγε οτι του κατεβαινε στο κεφαλι ΧΡ Τεσπα,περιμενω να εχουν awesome τεχνικες,γιατι καιρο εχουμε να δουμε καλη νίντζα μαχη....

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1225 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 15:08

Λιγο κουλο δεν ειναι που το sharingan του sasuke αποδυναμωσε τοοοσο γρηγορα την οραση του? Ο itachi, το ειχε τοσα χρονια το ms και ο sasuke Που μολις το πηρε καταστρεφεται!

Για το Sasuke ισως εκει να φαινεται η πραγματικη διαφορα δυναμης με τον Itachi.Στο ποσο γρηγορα εμφανιστηκαν τα αρνητικα του ms

Βασικα δεν πιστευω πως οι 5 Kage θα συναντηθουν οντως ειναι γεγονος πολυ μεγαλης σημασιας επειδη απλα χαθηκε ενα jinchuuriki (γιατι αυτος δεν κοβεται για τα υπολοιπα-παιζει και να μην ξερει ποσα εχουν χαθει, κοβεται μονο για τον αδερφο του) Και επισης μου την εσπασε ο raikage που δινει εντολες ετσι gtp. Νταξει ρε, κι αλλοι 7 χασανε jinchuuriki αλλα κανεις δεν εκανε ετσι (παλιο εγωισταρε-ας μην ηταν αδερφος σου!)

Το οτι πηρε αυτη την αποφαση πιστευω πως οφειλεται στο οτι ηταν το 2ο jinchuuriki της χωρας του κ το 2ο δυνατοτερο απ'ολα, διαφορετικα δεν θα καλουσε ολοους τους Kage.
Οποτε αν οι akastsuki καταφεραν(οι hawk μαλλον) να τον κερδισουν σκεψου τι δυναμη εχουν ηδη. Αρα με τα jinchuuriki θα ειναι ασταματητοι.Το οτι ηταν ο αδερφος του πιστευω πως ηταν η σταγονα που ξεχυλησε το ποτηρι.

Και κατι τελευταιο-πραγματικα, ο Pain πιστευει οτι πηγαινοντας στην Konoha μονος του θα καταφερει κατι? Με τοσους jounin-anbu και ενα kyuubi τι μπορει να κανει?

Ναι το πιστευει γιατι :
1ο δεν ξερει τι προπονηση κανει ο NAruto αυτη την στιγμη κ τι αποτελεσματα θα εχει.
2ο δεν νομιζω πως υπαρχει ninja στην Κonoha που να μπορει να τα βαλει μονος του εναντιον του.Μην ξεχνας οτι εχει κ τα εξτρα σωματα.
3ο παντα ολοι οι κακοι που εχουν μια μεγαλη δυναμη πιστευουν πως δεν υπαρχει δυνατοτερος απο αυτους κ παντα την πατανε

ΥΓ. Κ το ειχα σκεφτει εκεινη την ωρα Seraph για τους Hyuga αλλα δεν θυμομουν αν ηταν αυτη η χωρα. Τους το κρατανε μανιατικο απο τοτε φαινεται....
Κ ναι δωσε ρε Κισι λιγο Hinata στο λαο !!!!!!:kawaii::kawaii::kawaii:

#1226 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:35

Για το Sasuke ισως εκει να φαινεται η πραγματικη διαφορα δυναμης με τον Itachi.Στο ποσο γρηγορα εμφανιστηκαν τα αρνητικα του ms

Καλά μην είσαι σίγουρος μη ξεχνάς ότι ο Itachi έπαιρνε φάρμακα για να ζήσει να δεί τη μάχη του με τον Sasuke... Και το Amaterasu δεν είναι και καμιά καραμέλα! Θυμήσου έναν Itachi που μετά από Amaterasu με τον Jiraiya και Tcukiyomi σε Kakashi φαινόταν κουρασμένος και ταλαιπωρημένος.
Όσο για τον Pain μάλλον έχετε υπερεκτιμήσει τους Konohanους. Θέλουν 6,7,8,9 κ 10 άτομα να πάνε απέναντί του για να τον ρίξουν... Ε και δεν θα ζήσουν όλοι.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1227 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 17:14

Καλα ναι δεν ξερεις ποσο γρηγορα του εμφανιστηκε κ εκεινου αλλα σαν Itachi fan δεν με χαλαει η εκδοχη μου :hahaha:

Οσο για τον Pain οπως βλεπεις συμφωνω μαζι σου. Only Naruto should kill him... Revenge !!!!

#1228 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:10

Θυμήσου έναν Itachi που μετά από Amaterasu με τον Jiraiya .

για να ακριβολογούμε ειχε προηγηθεί και ένα τσουκουγιομι στον σασκε

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1229 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:16

Nice chapter!!!

Ο raikage παντος πολυ γομαρι ανηπομονο να τον δω σε μαχη!!!!
Και επιτελους θα δουμε gaara, ελπιζω και tobi/mandara και chuchikage που δεν ξερουμε εαν υπαρχει οπως λεει και ο seraph....

Το ελεος ολο ομως παει στον kishi τι εγηνε το ματακι του Itachi θολοσε σε 7χρονια και του Sasuke σε 1week αρχισαν τα προβληματα αυτο δεν γηνετε ελεος!!!

Ο Naruto keep going και καλα κανει. Παντως η τεχνικη φανταζει εξερετικα δυσκολη!! Ειδομεν..........

Παλι καλα που υπαρχαν και ωραιες παρουσιες!!!!

||
V
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1230 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 02:50

παντως με το amaterasu του σασκε εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση.Ενταξει δε λεω τουμπανος ειναι κανει ωραιες μαχες αλλα τον εχουν καταντησει πολυ και γαμαουα.Παλι αυτο που ανα φερ8ηκε παραπανω ειναι σωστο οτι δλδ αρχιζει και χανει πολυ γρηγορα την οραση του οποτε νομιζω οτι 8α βαλει και τα ματακια του itachi εντος ολιγου.Ο naruto απο την αλλη παραξενευτηκα που τελειωνει τοσο γρηγορα την εκπαιδευση του..μονο καλο ειναι οτι ισως δουμε shuriken rasengan with wind sage style^^.Απο κει και περα 8ετικο ειναι οτι ολη η ιστορια μπαινει σε 1 πλαισιο για να ερ8ουν ηρωικες και τρομερες καταστασεις(συνατηση των kage oeo...tsunade & gaara in the same table oeo^^)

Δημοσιευμένη  εικόνα