Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 10:44
Λετε τελικα να προλαβει ο Naruto τον Pein πριν γινει χαμος ???
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:09

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:17

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:50
Απο την αλλη ισως κ ο Naruto να αρχιζει να γινετε ακομα πιο εξυπνος στο θεμα της προπονησης. Αγνωστες οι βουλες του συγγραφεα !!!!
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:05
παντως μαθαμε οτι ο παιν θα παει σολο στη κονοχα λογικα
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:09
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28
Ικανοποιητική τροπή των πραγμάτων και νέοι ninja εναντίον (πιθανώς) της hebi.
Μου αρέσει που στο επόμενο ch θα τελειώσει το training.
Ο Sasuke έχει ήδη βάλει πορεία για αναπηρική σύνταξη ninja λόγω τύφλωσης...
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:40
Τεσπα, αντε να δουμε τι εννοει πως τελειωνει η sage training τι αποτελεσματα δηλαδη θα χει..
Βασικα δεν πιστευω πως οι 5 Kage θα συναντηθουν οντως ειναι γεγονος πολυ μεγαλης σημασιας επειδη απλα χαθηκε ενα jinchuuriki (γιατι αυτος δεν κοβεται για τα υπολοιπα-παιζει και να μην ξερει ποσα εχουν χαθει, κοβεται μονο για τον αδερφο του) Και επισης μου την εσπασε ο raikage που δινει εντολες ετσι gtp. Νταξει ρε, κι αλλοι 7 χασανε jinchuuriki αλλα κανεις δεν εκανε ετσι (παλιο εγωισταρε-ας μην ηταν αδερφος σου!)
Και κατι τελευταιο-πραγματικα, ο Pain πιστευει οτι πηγαινοντας στην Konoha μονος του θα καταφερει κατι? Με τοσους jounin-anbu και ενα kyuubi τι μπορει να κανει? Τι στην ευχη εχει στο μυαλο του ο kishi? Τεσπα... Παντως θα φτασει πανω στην ωρα μιας και αφου θα τελειωσει ο Naruto την προπονηση, θα ερθει στον real κοσμο.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 14:29
Επισης μαρεσε το γεγονος οτι ανεφεραν τους Χιούγκα...Μιας και ηθελαν τα μυστικα αυτης της οικογενειας (αν θυμαστε καλα απο το πρωτο μερος της σειρας). Δεν ξεχαστηκαν τελικα οι Χιουγκα και η τρομερη Χινατα (καλα αυτη την ξεχασαν,αλλα δεν μπορουσα να μην την αναφερω

Όσο για τον Σασουκε...Οντως δεν περιμενα να αρχισει η οραση να χαλαει τοσο γρηγορα...Αλλα νομιζω οτι βλεπει κανονικα,απλα για εκεινη τη στιγμη δεν ειδε καλα,αλλιως θα το ειχε παρατηρησει απο τοτε που μιλουσε...Παντως ειχε πλακα ετσι οπως εγινε η φαση ΧΡ
Επισης πρεπει να παραδεκτω οτι ο τροπος που εμφανιστηκε μπροστα στον κατασκοπο ηταν badass!

Τέλος: Samui, Omoi, Karui: Νεοι χαρακτηρες (που θα πεθανουν βεβαια,αλλα δεν εχει σημασια). Ο Ομόι φενεται λιγο "γεια σου"...Βασικα μου θυμιζει εναν χαρακτηρα απο Ντιζιμον που ελεγε οτι του κατεβαινε στο κεφαλι ΧΡ Τεσπα,περιμενω να εχουν awesome τεχνικες,γιατι καιρο εχουμε να δουμε καλη νίντζα μαχη....
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 15:08
Λιγο κουλο δεν ειναι που το sharingan του sasuke αποδυναμωσε τοοοσο γρηγορα την οραση του? Ο itachi, το ειχε τοσα χρονια το ms και ο sasuke Που μολις το πηρε καταστρεφεται!
Για το Sasuke ισως εκει να φαινεται η πραγματικη διαφορα δυναμης με τον Itachi.Στο ποσο γρηγορα εμφανιστηκαν τα αρνητικα του ms
Βασικα δεν πιστευω πως οι 5 Kage θα συναντηθουν οντως ειναι γεγονος πολυ μεγαλης σημασιας επειδη απλα χαθηκε ενα jinchuuriki (γιατι αυτος δεν κοβεται για τα υπολοιπα-παιζει και να μην ξερει ποσα εχουν χαθει, κοβεται μονο για τον αδερφο του) Και επισης μου την εσπασε ο raikage που δινει εντολες ετσι gtp. Νταξει ρε, κι αλλοι 7 χασανε jinchuuriki αλλα κανεις δεν εκανε ετσι (παλιο εγωισταρε-ας μην ηταν αδερφος σου!)
Το οτι πηρε αυτη την αποφαση πιστευω πως οφειλεται στο οτι ηταν το 2ο jinchuuriki της χωρας του κ το 2ο δυνατοτερο απ'ολα, διαφορετικα δεν θα καλουσε ολοους τους Kage.
Οποτε αν οι akastsuki καταφεραν(οι hawk μαλλον) να τον κερδισουν σκεψου τι δυναμη εχουν ηδη. Αρα με τα jinchuuriki θα ειναι ασταματητοι.Το οτι ηταν ο αδερφος του πιστευω πως ηταν η σταγονα που ξεχυλησε το ποτηρι.
Και κατι τελευταιο-πραγματικα, ο Pain πιστευει οτι πηγαινοντας στην Konoha μονος του θα καταφερει κατι? Με τοσους jounin-anbu και ενα kyuubi τι μπορει να κανει?
Ναι το πιστευει γιατι :
1ο δεν ξερει τι προπονηση κανει ο NAruto αυτη την στιγμη κ τι αποτελεσματα θα εχει.
2ο δεν νομιζω πως υπαρχει ninja στην Κonoha που να μπορει να τα βαλει μονος του εναντιον του.Μην ξεχνας οτι εχει κ τα εξτρα σωματα.
3ο παντα ολοι οι κακοι που εχουν μια μεγαλη δυναμη πιστευουν πως δεν υπαρχει δυνατοτερος απο αυτους κ παντα την πατανε
ΥΓ. Κ το ειχα σκεφτει εκεινη την ωρα Seraph για τους Hyuga αλλα δεν θυμομουν αν ηταν αυτη η χωρα. Τους το κρατανε μανιατικο απο τοτε φαινεται....
Κ ναι δωσε ρε Κισι λιγο Hinata στο λαο !!!!!!

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:35
Για το Sasuke ισως εκει να φαινεται η πραγματικη διαφορα δυναμης με τον Itachi.Στο ποσο γρηγορα εμφανιστηκαν τα αρνητικα του ms
Καλά μην είσαι σίγουρος μη ξεχνάς ότι ο Itachi έπαιρνε φάρμακα για να ζήσει να δεί τη μάχη του με τον Sasuke... Και το Amaterasu δεν είναι και καμιά καραμέλα! Θυμήσου έναν Itachi που μετά από Amaterasu με τον Jiraiya και Tcukiyomi σε Kakashi φαινόταν κουρασμένος και ταλαιπωρημένος.
Όσο για τον Pain μάλλον έχετε υπερεκτιμήσει τους Konohanους. Θέλουν 6,7,8,9 κ 10 άτομα να πάνε απέναντί του για να τον ρίξουν... Ε και δεν θα ζήσουν όλοι.....
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 17:14

Οσο για τον Pain οπως βλεπεις συμφωνω μαζι σου. Only Naruto should kill him... Revenge !!!!
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:10
Θυμήσου έναν Itachi που μετά από Amaterasu με τον Jiraiya .
για να ακριβολογούμε ειχε προηγηθεί και ένα τσουκουγιομι στον σασκε
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:16
Ο raikage παντος πολυ γομαρι ανηπομονο να τον δω σε μαχη!!!!
Και επιτελους θα δουμε gaara, ελπιζω και tobi/mandara και chuchikage που δεν ξερουμε εαν υπαρχει οπως λεει και ο seraph....
Το ελεος ολο ομως παει στον kishi τι εγηνε το ματακι του Itachi θολοσε σε 7χρονια και του Sasuke σε 1week αρχισαν τα προβληματα αυτο δεν γηνετε ελεος!!!
Ο Naruto keep going και καλα κανει. Παντως η τεχνικη φανταζει εξερετικα δυσκολη!! Ειδομεν..........
Παλι καλα που υπαρχαν και ωραιες παρουσιες!!!!
||
V

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 02:50