Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kyuubi: 17 Σεπτέμβριος 2008 - 14:05
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 12:09
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 14:36
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 16:18
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 17:01
λοιπον ο σασουκε ειναι για μπατσες
QFT...εδω και ΠΟΛΥ καιρο...

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 17:48
Ακόμα θέλω να δω falcon vs raikage για να δούμε το επίπεδο των άλλων kage...

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 18:03
Οποτε ειδοποιούν το κονοχα για τον Σασουκε...Οποτε θα το μαθει η Σακουρα...Οποτε θα μαζευτουν οι γνωστοι για να βοηθησουν... Ελα να δουμε κ αλλη μαχη με Σασουκε :3
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 17:55
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 22:05

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 22:10
Δεν ξερω για τον kakashi και τον yamato αλλα το σιγουρο ειναι οτι τα πραγματα προκειται να περιπλεχτουν με εναν πολυ ενδιαφεροντα τροπο....Αχααααααααααααα! Αρα θα εχει ζουμι η υποθεση αν αρχισουν παλι οι μαχες!! Η κονοχα κανονικα θα πρεπει να παρει το μερος του raikage αλλα ξαφνικα ο Naruto με τη Sakura ( Ισως και τον Kakashi με Yamato) αντιστεκονται και προστατευουν τον Sasuke. Η κατι τετοιο.. HORRAYYYYY καλα τα παμε!!!!

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 22:18
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 22:23

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 23:16
θελω να δω αμα σε αυτο το manga θα δειξει τι γεινεται στο book του jiraiya αμα μεσα γραφει πως o naruto ειναι γιος του 4
Aποκλειεται να γραφει τετοιο πραγμα μεσα...Απλα το ονομα του πρωταγωνιστη ειναι το ιδιο....
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 23:25
αν η κονοχα παρει το μερος του raikage τοτε παμε για τον 3ο παγκοσμιο στον κοσμο του ναρουτο. ο pain και ο madara εχουν το mist και το rain αντοιστοιχα.θα γινει μανουρα τρελη λεμε...παντως αν αφησουμε λιγο τα αλλα χωρια στην απ'εξω και δουμε απλα ακατσουκι και χοκ εναντια στο κονοχα ειναι χαμενη μαχη.Αχααααααααααααα! Αρα θα εχει ζουμι η υποθεση αν αρχισουν παλι οι μαχες!! Η κονοχα κανονικα θα πρεπει να παρει το μερος του raikage αλλα ξαφνικα ο Naruto με τη Sakura ( Ισως και τον Kakashi με Yamato) αντιστεκονται και προστατευουν τον Sasuke. Η κατι τετοιο.. HORRAYYYYY καλα τα παμε!!!!
οι μεν εχουν sasuke,madara,pain,kisame,jugo,suigetsu,konan. (αφηνω τον zetsu και την karrin απο εξω γιατι ο προτος δεν ξερουμε τι κανει και 2η γιατι δεν ειναι στο επιπεδο των υπολοιπων.) ποιοι κονοχανοι πιστευετε λοιπον πως ειναι ικανοι να κερδισουν τους παραπανω σε μια δικαιη μαχη(1νς1)? ο μοναδικος σε επιπεδο ακατσουκι απο το κονοχα ειναι ο κακασι. και περνοντας παντα υποπσιν πως ο ροκ λι,ο νετζι και η τεν τεν δεν μπορουσαν να τα βαλουν με τον 30% κισαμε....