Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1186 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 10:02

Πάντως αυτό το rematch δεν νομίζω να έχει νικητή. Θα τα δώσουν όλα μετά θα πιάσουν την κουβέντα θα τους πιάσουν τα μελό θα μάθει ο καθένας την ιστορία του άλλου θα τα βρουν και θα πάνε για την επανίδρυση του Konohagakure.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1187 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 11:34

ρε παιδια δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο Naruto & Sasuke θα γινουν οι πιο δυνατοι μαλλον ο Sasuke θα νικησει τον Mandara και ο Naruto τον Pain ετσι πιστευω θα εξελιχθουν τα πραματα και επισης ο Naruto θα φτασει επιπεδο Jiaraiya στα 16 αρα θα γινει κατα πασα πιθανοτητα και ο δυνατοτερος shinobi

μετα θα παλεψει Sasuke-Naruto:kakashithumbup: και οπως ειπε και ο φιλτατος Sacrous:tensai:

Πάντως αυτό το rematch δεν νομίζω να έχει νικητή. Θα τα δώσουν όλα μετά θα πιάσουν την κουβέντα θα τους πιάσουν τα μελό θα μάθει ο καθένας την ιστορία του άλλου θα τα βρουν και θα πάνε για την επανίδρυση του Konohagakure.

Και μετα υστερα απο τοσο καιρο καταληγουμε στο συμπερασμα που ειχα βγαλει εδω και καιρο :hero:(ψωνιζομαι) Οτι ο Σασκε και ο Ναρουτο θα ειναι οι επομενοι Hokage (μαζι):thatsit:

Οσα ειπατε ειναι οσα ειχα στο μυαλο μου xD

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1188 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 12:54

Ναι μαλλον θα γινει συντομα αυτο το rematch....Τωρα αν θα πιασουν το μελο δεν ξερω....Εχει γινει υπερβολικα πολυς χαμος για να τα βρουν τοσο ευκολα πιστευω.

Τωρα οτι θα γινουν και οι 2 hokage μαζι δεν ξερω πολυ πιθανως να γινει.Ισως και να πεθανει ο σασκε μεσα στη μαχη απο καποιον 3ο ή να τραυματιστει πολυ σοβαρα ο ενας απτους 2 παλι απο καποιον 3ο και να ερθει στην επιφανεια π.χ.καποιο θαυματουργο med jutsu των sharingan...Οπως και ναχει σε μια τετοια περιπτωση θα αποκαλυφθουν καπως τα συναισθηματα τους...

Παντως αμα δω αλλη μια φορα τον sasuke να πεθαινει με μελοδραματικο τροπο θα ερθουν τα uchilla συναισθηματα μου στην επιφανεια και τοτε...
Δε νομιζω να με εχετε ακουσει πολλες φορες υπερμαχο των uchilla Xε,χε...

#1189 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 17:23

καλα αμα πεθανει ο sasuke θα ριξω κατι γελια:hahaha:μου την εχει σπασει πολυ το στιλακι του
αλλα και ο Naruto που δε λεω καλα κανει που κυνηγαει τον sasuke αλλα ελεος χαλαρωσε λιγο αγορι μου
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1190 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 17:35

Παιδια μην το ψαχνετε πολυ για το τελος ...Αυτο που ειχα πει στο αντιστοιχο thread θα γινει....

Spoiler:

κ οσο περναει ο καιρος αρκετα απο αυτα αρχιζω να πιστευω πως θα γινουν !!!!
(σορρυ για το σποιλερ, δεν ηξερα πως να βαλω αλλιως το ποστ)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1191 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 17:46

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1192 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 18:02

shikamaru:ο Sasuke αποκλειεται να πεθανει

το ξερω,αλλα ασε μας τουλαχιστον να ελπιζουμε :P

εγω παλι πιστευω οτι ο ναρουτο 8α γινει pervert και hokage κανας shikamaru

qzMHWHd.png

#1193 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 18:10

αυτο ακριβως δεν θελω να γινει pervert θα μου τη δωσει αγρια αν και δεν νομιζω τοσα πραματα εχει i don't go back on my words,i wanna be the hokage γιατι τα λεγε ολα αυτα για χαβαλε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1194 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 18:15

To οτι ειναι ο αγαπημενος του Κισι δεν λεει κατι....Εξαλου δεν θα ηθελα το μανγκα να εχει καποιο προβλεπομενο κ απλο τελος.Αλλα αυτα ειναι στο μακρυνο μελλον.Ας μας δειξει πρωτα τις αλλες 2 μαχες που περιμενουμε !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1195 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 18:20

ουτε εγω θα ηθελα να ξερω τι γινεται και δεν νομιζω να ειναι τοσο μακρια
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1196 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 19:00

Spoiler:

#1197 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 20:11

http://www.anime.gr/forums/naruto/5152-%D0%F9%F2-%F0%E9%F3%F4%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%FC%F4%E9-%E8%E1-%F4%E5%EB%E5%E9%FE%F3%E5%E9-%F4%EF-manga-%F4%EF%F5-naruto.html :uhh:

#1198 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 08:15

Εγω να πς την αλη8εια 1 ξερω οτι σταδαρ 8α πε8ανει η tsunade.Απο κει και περα βασικο ειναι να δουμε και να ευχαριστη8ουμε με madara kai akatsuki και μεχρι το τελος εχουμε zwh mprosta mas

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1199 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 10:33

παιδια ενα μικρο σποιλερακι για το 417 με
Verification: Pending όμως....

Spoiler:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1200 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 11:24

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα δείξει kakashi και sakura μην ξεχνιέστε.Ότι γίνει στην Konoha μεχρι τότε θα συμπεριλαμβάνει αυτους τους δυό....Muchas gracias kissi:congrats: