Βγηκε το Boruto.Γενικα οτι εγινε και στην τελευταια ταινια βλεπουμε με εξαιρεση την αρχη......η οποια αρχη σε αφηνει με το στομα ανοιχτο...
Οκ. Αυτες οι αρχικες σελιδες με επιασαν τελειως off guard. Δεν περιμενα με τιποτα τον kishi να σπρωξει του χαρακτηρες και γενικα το Naruto σε τετοιο σημειο.
Σου δινει μια μικρη ενδειξη για το πως σκεφτεται να ξεδιπλωσει με νεο τροπο την ιδεα το Ninja γενικοτερα και πιστευω μπορει να δουλεψει καλα. Αυτο τουλαχιστον προδιδει η φαση στην οποια ο Κawaki μιλα για το τελος των Ninja.
Διχνει οτι οι Ninja μπορει και να ειναι ''μειονοτητα'' σε αυτο το χρονικο σημειο, και να μην ειναι αποκλειστικα Ninja vs Ninja το ολο σκηνικο.
Επισης, αυτα τα τατουαζ στα χερια τους μου φανηκαν πολυ παραξενα...
Και τελος, το σχεδιο. Ηταν απογοητευτηκο.
Καταλαμβαινω ως ενα σημειο τον Kishi για ολα τα χρονια κουρασης που μπορει να εχει ενας mangaka, αλλα δεν αφηνεις ρε παιδι μου ενα manga που το ξερει και η γιαγια μου να το σχεδιαζει ολοκληροτηκα καποιος αλλος και στο τελος να το μετατρεπει ελαφρως σε κατι αλλο. Με αποτελεσμα να μην μπορει να φτασει της προσδοκιες ολων αυτων που ακολουθουσαν τη σειρα τοσα χρονια...
Υ.Γ Προς Kishimoto: Μετα απο τοσα χρονια μηλωντας για Ειρηνη.
Μετα που o Naruto εκανε και τον χειροτερο ανθρωπο να ''μετανοησει''.
Mετα απο τοσο character development.
Μετα που το ονειρο του γινεται πραγματικοτητα, και νιωθει δικαιομενος για ολα αυτα που περασε.
Αυτο ειναι το ευχαριστω σου προς αυτον??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssjchris: 04 Μάιος 2016 - 04:25