Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11236 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 March 2014 - 12:32

συμπληρωνει απο αλλη οπτικη τον μανδαρα

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11237 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 posts

Posted 26 March 2014 - 12:34

Ε ρε μανία που την έχουν οι Ιάπωνες με τη μετανσάρκωση δλδ άμα αξίζεις κάτι πρέπει να είσαι η συνέχεια ενός προγόνου σου...

09pntFA.png?1

#11238 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 26 March 2014 - 15:16

Eυτυχως που ο αδερφός του sage φένεται να είναι normal...

γιατί πραγματικά αυτη η προμελετημένα  συμπλεγματική  αδερφική κυριολεκτικά η όχι  "enemy nemesis" είναι cool 

αλλα  επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά στο ίδιο έργο.

Τα παιδιά του Sage, o Madara με τον Hashirama και τώρα ο Naruto με τον Sasuke( y με αυτόν μιας και ο madara ανήκει σε άλλη εποχή)

Βέβαια  σχεδόν το γνωρίζαμε( ακόμα χειρότερα δλδ).

genius equals  hard worker.....

δεν στοιχειωθετείται βάση των όσων έχω διαβάσει 

"Kρίμα για το παιδί γιατι δεν κληρονόμησε τπτ απο τον φοβερό sage, αλλα no worries με προπόνηση και με την βοήθεια των συνανθρώπων του( αμφιβάλω για τους συνανθρώπους) έφτασε στο ίδιο επίπεδο με τον genius"( o oποίος όσo ο άλλος έλιωνε στην προπόνηση έπινε μπύρες σε κάποια pub σίγουρος για τον εαυτό του.)

Δεν γνωρίζω τι έκανε ο Ιndra όσο ο Ashura έκανε την προπόνηση του Rocky αλλά...

σε αυτό το generation ο naruto ας πούμε έχει δουλέψει περισσότερο απο τον Sasuke? Come on man how we define hard work?

o Kakashi είχε παραδεχτεί πόσο σκληρα δούλευε, έκανε training me ton Orochimaru, πάλεψε μέχρις εσχάτων με τον Itachi, σχεδόν τυφλώθηκε απο το ms και συνεχώς πίεζε τον εαυτό του.

Edited by Juda, 26 March 2014 - 15:17.

#11239 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 26 March 2014 - 15:32

Το γιο με το Kurama σε full mode και τα 4-χερια το ειδατε? Ωραίο chapter και αναμενουμε το uber hyper super power up

#11240 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 March 2014 - 15:51

Γιατί όλοι αγνοείτε το γεγονός πως ο Sage εν τέλη ομολόγησε πως είχε κρυμμένη δύναμη Ashura μέσα του; Εννοώ σίγουρα αποδίδει πολλά στη σκληρή δουλειά, αλλά δε λέει πως μόνο αυτό ήταν αρκετό. Είχε μέσα του την φλέβα, ξεκωλώθηκε να εκπαιδεύεται και εμπιστευόταν και τους άλλους.

That being said νομίζω ότι είναι ελεεινό ότι και πάλι μας έβαλε αυτό το πράγμα, αν και για να είμαστε ειλικρινείς το είχε κάνει foreshadowing τόσες πολλές φορές οπότε όλοι το περιμέναμε και νομίζω αυτό φταίει πραγματικά.

Αν και ω θεέ μου, Naturo no, don't. Επίσης ναι το πιάσαμε, ο Naruto είναι ο Ashura, o Sasuke είναι ο Indra σταμάτα να μας το χώνεις στη μούρη τόσο πολύ, πόνεσε το κεφάλι μας.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11241 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 26 March 2014 - 15:55

εντωμεταξυ η σκληρη δουλεια του narutο ηταν να μαθει μια τεχνικη στο 1/4 του κανονικου χρονου επειδη  εκανε shadow clone λογω το infinite chakra απο το Kurama/clan. Lol

Edited by Kenobi-sensei, 26 March 2014 - 15:55.

#11242 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 26 March 2014 - 16:11

Ρε Kenobi-sensei, έχουμε φάει arcs πάνω σε arcs για το καταραμένο training του Naruto  που εξηγεί τα πάντα όλα. Μόνο ένα θυμάσαι εσύ; 3 ρόνια time skip είχε εννοηθεί πως είχε ξεσκιστεί. Μετά εκείνο που λες,. μετά το άλλο για να ελέγχει τον Kurama μετά κι άλλο γα το ίδιο πράγμα μετά με τον 8-tails, ακόμα και πριν το time skip είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για το rasengan. Το πρώτο chapter ήταν για να μάθει το shadow clone.

Μην λες πως ο Naruto δεν έχει κάνει σκληρή δουλειά. Είναι απλώς...λάθος.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11243 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 26 March 2014 - 20:00

Δε το έθεσα σωστα. Αυτο που θελω να πω είναι ότι μας πλασαρει το hard work vs genius αλλα ρε παιδια ο Naruto έχει δουλέψει σκληρα αλλα

1. Προπόνηση με το καλυτερο ninja τη γενιας του (μαζι με oro)
2. Μετά ειδικη προπόνηση με Kakashi (καλύτερος ninja της γενιας του στο χωριό)
3. Ειδική προπόνηση με βάτραχους
4. Ειδική προπόνηση με Bee+ βοηθεια απο τη μανα του

και στα καπακια εχει τη δυναμη της uzumaki clan + το καλυτερο chakra στο universe δευτερος μονο απο το madara

Ενταξει με ολα αυτα και ο Lee/Tenten κατι θα κανανε ποσο μαλλον ο πρωταγωνιστης :P
Και ο Sasuke που ειναι το genius και αυτός εκανε προπονηση δεν βαραγε μυγες.

Απλα λέω ότ ειναι αστόχο ο τρόπος που το πλασάρει. Είπαμε shounen αλλα ηρεμία. Και για να μην παρεξηγηθω μου αρεσει ο Naruto ως ηρωας ο τροπος του Kishimoto δε μου αρεσει.

In other news, ο Sage ειχε αδερφο, ευχομαι να πει και για αυτον (ισως εχει σχεση με uzumaki) και να μην το ξεχασει.

Αυτα :P

#11244 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 March 2014 - 22:38

Δεν μου άρεσε καθόλου, το χουμε δει το σκηνικό 100000 χιλιάδες φορές, και στο Μάτριξ, και στο Χάρι Πότερ και στο Ναρούτο ακόμη με άτομα να εμφανίζονται στο κεφάλι του ναρούτο .. τσάμπα τσάπτερ και έρχονται και άλλα τέτοια...

Posted Image

#11245 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 26 March 2014 - 23:26

ΟΙ NINJA ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

καλό chapter

είδαμε και πολλές νέες φάτσες με πιο σημαντική του ίδιου του sage

αυτό το τελευταίο περί incarnation δεν μπορώ όμως να πω πως μου άρεσε (μου φαίνεται λίγο λάθος όταν έχεις ένα concept του στυλ talent vs hard work και πως αφαιρεί από την ταυτότητα του ατόμου, εκτός και αν το εννοεί τελείως μεταφορικά)

ελπίζω να δείξει τι παίχτηκε με τον αδελφό του sage

#11246 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 March 2014 - 00:01

^^

ΟΙ NINJA ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

My thoughts exactly xD

Επι του θεματος,πιστευω πως απ'τη στιγμη που το'χουν ξεφτιλισει τοσο πολυ με την ιστορια madara-hashirama και την αιωνια αυτη αντιπαλοτητα ισως η συγκεκριμενη εξελιξη να αποδειχθει σωτηρια.

Θα συμφωνησω παντως οτι ο naruto δεν εχει δουλεψει τοσο πιο πολυ απ'τον σασουκε,ισα-ισα και ο δευτερος ξεσκιζοταν και παρ'ολα αυτα βρισκονται διαρκως στο ιδιο επιπεδο.Βασικα εφοσον δεν εχει αναφερθει ακομα τι ακριβως παιζει με τις μετανσαρκωσεις ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα,ετσι οπως το βλεπω εγω παιζει η μετενσαρκωση του κακου αδερφου να ειναι ο παλιος-καλος μανταρα εφοσον ο σασουκε αλλαξε στρατοπεδο.

#11247 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 March 2014 - 00:11

Δεν διαφώνησα ποτέ ότι και ο Σασούκος έχει σκιστεί, απλώς μου φάνηκε περίεργο το σχόλιο του Kenobi, μην παρεξηγηθώ. xD κι όπως είπα και η ίδια δεν ήταν ότι ο Naruto δεν είχε κι αυτός κάτι μέσα του ή ο Sasuke δεν είναι εξίσου δυνατός και ότι έχει δουλέψει το ίδιο, απλώς αυτό φαινόταν περισσότερο πριν το time skip όχι τώρα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#11248 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 March 2014 - 02:35

μου φαινεται οτι το ινφινιτ τσουκουγιουμι ....ή κατι αναλογο θα πραγματοποιηθει...το περιμενω,

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11249 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 April 2014 - 18:42

o αδερφος του sage παιζει να πηρε τα μάτια απο τη μητερα του (byakugan), μπορει ο neji τοτε να ειναι η μετανσαρκωση του :P

#11250 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 02 April 2014 - 19:49

level up ο Sasuke. .. λέτε να σκάσει μύτη με rinnegan και το μισό chakra απο τα biju.....