Όπως τη Sakura...
Άμα δεν ζούσε η Sakura τώρα δεν θα ζούσε ούτε και ο Naruto
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 18:02
Όπως τη Sakura...
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 22:23
Και ποιος είπε ότι θέλουμε το ναρούτο ζωντανό;
Περί του τσάπτερ, ας ελπίσουμε να μην πεθάνει τσάμπα ο Gai-Sensei, μιας και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 23:03
Τώρα που το λες... Θέλω ο Madara να τους σκοτώσει όλους και να πραγματοποιηθεί το moon's eye plan!
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2014 - 19:03
Προσωπικά πραγματικά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον σεναριακά αν τουλάχιστον ένας από τους δύο (Sasuke, Naruto) πέθαινε. Ειδικά ο Naruto.
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 14:11
H μαπα στο τελευταιο panel στη τελευταια σελιδα με κανει να γελαω πολυ !!!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 14:37
χωρίς υπερμάτια, χωρίς jinchurikis, χωρίς sage, ιδιαίτερη κλαν, genjutsu κτλ κτλ...
Επικ τσάπτερ, το καλύτερο τα τελευταία 3 χρόνια εύκολα
Μακράν το καλύτερο..
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 16:50
Καιρο ειχα να ευχαριστηθω ετσι chapter του Naruto...Η 8η πυλη ηταν πολυ καλυτερη απο τις προσδοκιες μου,απιστευτα δυνατος ο Gai,αρκει να αντεξει λιγο ακομη και οι αλλοι,εστω και για λιγο ας φανουν χρησιμοι για να τον βοηθησουν να τον ξεκανουν ή τουλαχιστον να τον βοηθησουν να κανει μεγαλη ζημια στον Madara.Στην τελικη αυτος ηταν ο σκοπος του Gai εξαρχης.
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 18:04
Ο Guy είναι ότι πρέπει να τον κάνεις απέθαντο ζόμπι να σπαμμάρει 8 gates xD. Τι Madara και μ@#$κίες, ο Guy είναι το ultimate weapon.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 19 Μάρτιος 2014 - 18:05
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 21:51
Ο Guy είναι ότι πρέπει να τον κάνεις απέθαντο ζόμπι να σπαμμάρει 8 gates xD. Τι Madara και μ@#$κίες, ο Guy είναι το ultimate weapon.
χαχα πραγματικά μετά θα είναι απλά σαν cheataρισμένο παιχνίδι. ατελείωτο insert coin
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 16:59
Ωραίο το chapter αν και την φάση με τον Gai θα μπορούσε να την παρούσιάσει με περισσότερο στόμφο, ο τύπος μάλλον θα πεθάνει.
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2014 - 11:33
εγω δεχομαι στοιχηματα για το ποιος θα ειναι ο επομενος που θα δουμε μεσα στον Naruto
Θα κουοταρω το εαυτό μου πριν 4 περίπου χρόνια γιατί δεν μπορείς να είσαι σημαντικός χαρακτήρας αν δεν έχεις περάσει μια βόλτα μέσα από τον Ναρουτο.
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2014 - 12:30
ωραιο τσαπτερ-ου
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2014 - 12:31
Too many new characters, my mind is going to explode! Επιτέλους, μας δείχνει νέους χαρακτήρες, παρ'όλα αυτά με την ίδια ιστορία πάντα... Let's see...