Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10546 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 19:39

θέλει απλά να φέρει πίσω την γκόμενα για να περνάει αξέχαστες βραδιές στο BBQ party του madara (cool kids only).

Πεθαίνω !!!!!! :kakaka:
Κι εγώ λοιπόν περίμενα πολύ περισσότερα . Μου φαίνεται ολίγον τι κουφό ότι ο Obito μένει ευχαριστημένος στην ιδέα ενός genjutsu για να έχει τον ιδανικό του κόσμο .
Αν ήθελε πίσω την Rin θα μπορούσε απλά να χρησιμοποιήσει το rinnegan του Madara .
Ελπίζω πάντως να έχουμε resurrection της Rin , έστω με Impure World Reincarnation .
Βλέπομεν ...

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#10547 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 19:49

Lol

Spoiler:

Με λίγα λόγια.Kishi το έχεσες.

lol παιδιά, νομίζω ότι μερικοί άλλοι το έχεσαν, όχι ο kishi..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 17 Οκτώβριος 2012 - 19:50

#10548 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 20:21

Έχω την αίσθηση ότι ο θάνατος της Rin ηταν σκηνοθετημένος......

#10549 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 20:24

με τον θάνατο της rin κάτι παίζει, ίσως ήταν ανάγκη να την σκοτώσει ο kakashi για κάποιο λόγο. θα δούμε στη συνέχεια, ωραίες εικόνες και αυτό το chapter πάντως και με περισσότερο στόρυ από το προηγούμενο

#10550 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 20:30

Πεθαίνω !!!!!! :kakaka:
Κι εγώ λοιπόν περίμενα πολύ περισσότερα . Μου φαίνεται ολίγον τι κουφό ότι ο Obito μένει ευχαριστημένος στην ιδέα ενός genjutsu για να έχει τον ιδανικό του κόσμο .
Αν ήθελε πίσω την Rin θα μπορούσε απλά να χρησιμοποιήσει το rinnegan του Madara .
Ελπίζω πάντως να έχουμε resurrection της Rin , έστω με Impure World Reincarnation .
Βλέπομεν ...

Σιγά μην χρεισημοποιούσε ο Nagato το rinne tensei για ένα τυχαίο κοριτσάκι! + το οτι με το rinne tensei μειώνεται η ζωή του user και στην χειρότερη περίπτωση πεθαίνει!

#10551 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 20:33

Νταξει καλυτερο απο το προηγουμενο ητανε, και η τελευταια σκηνη πολυ ωραια :P.Θελω να δω τι θα γινει με τον Nagato επισεις...

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10552 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 21:50

Σιγά μην χρεισημοποιούσε ο Nagato το rinne tensei για ένα τυχαίο κοριτσάκι! + το οτι με το rinne tensei μειώνεται η ζωή του user και στην χειρότερη περίπτωση πεθαίνει!

Ποιος είπε τίποτα για τον Nagato ? Εφόσον έχει τα cells του Hashirama , λογικά και ο Obito μπορεί να την αναστήσει . Για μόνο ένα άτομο δεν νομίζω να παθαίνει κάτι τρομερό , τουλάχιστον ο Nagato είχε αναστήσει 2-3 φορές κάποια από τα Paths και δεν είχε πάθει κάτι .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#10553 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 00:56

Δηλαδη πεθανε η φιλη του και αμεσως πειστηκε να φτιαξουν ενα γκενζουτσου και να μπουν όλοι με το ζορι και να ζησουν όλοι ωραία και καλα. Ρε τι παιδακι είναι αυτο; Χειρότερος και απο τον Σασουκε. Τελικά ο μόνος σοβαρός villain στη σειρα είναι ο Οροτσιμαρου. Ο Ομπιτο θελει να καταστρεψει τον κόσμο επειδη του φαγανε τη γκομενα, ο σασουκε θελει να καταστρεψει τον κόσμο, επειδη αλλο νόμιζε ότι ήταν ο αδερφος του και άλλο ήταν, ο πειν θελει να καταστρεψει τον κόσμο επειδη σκοτωσαν τους δικούς του και το φίλο του, και ξερω γω ποιος αλλος που θα του ρίξαν καμμιά φόλα στη γατα του..
Και ο Μανταρα τα ιδια χαλια είναι, δε μπορει τον πονο και την αδικια γιαυτο θα τους βαλει όλους να είναι χαρουμενοι και ευτυχισμενοι (θυσιαζοντας μια γενια ανθρωπων)...ό,τι ναναι.

Ενώ ο Οροτσιμαρου είναι αυθεντικός, διεστραμμενος, διεφθαρμενος, κακός μεχρι το κοκκαλο, επειδη ετσι γουσταρει και όχι επειδη καποιος του κανε πλυση εγκεφαλου!
Αντε να δουμε τι θα γίνει, ο Οροτσιμαρου θα εχει την τελευταια κουβεντα, δε συγκρινεται με κανεναν αλλον.

#10554 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 01:46

Δηλαδη πεθανε η φιλη του και αμεσως πειστηκε να φτιαξουν ενα γκενζουτσου και να μπουν όλοι με το ζορι και να ζησουν όλοι ωραία και καλα. Ρε τι παιδακι είναι αυτο; Χειρότερος και απο τον Σασουκε. Τελικά ο μόνος σοβαρός villain στη σειρα είναι ο Οροτσιμαρου. Ο Ομπιτο θελει να καταστρεψει τον κόσμο επειδη του φαγανε τη γκομενα, ο σασουκε θελει να καταστρεψει τον κόσμο, επειδη αλλο νόμιζε ότι ήταν ο αδερφος του και άλλο ήταν, ο πειν θελει να καταστρεψει τον κόσμο επειδη σκοτωσαν τους δικούς του και το φίλο του, και ξερω γω ποιος αλλος που θα του ρίξαν καμμιά φόλα στη γατα του..
Και ο Μανταρα τα ιδια χαλια είναι, δε μπορει τον πονο και την αδικια γιαυτο θα τους βαλει όλους να είναι χαρουμενοι και ευτυχισμενοι (θυσιαζοντας μια γενια ανθρωπων)...ό,τι ναναι.

Ενώ ο Οροτσιμαρου είναι αυθεντικός, διεστραμμενος, διεφθαρμενος, κακός μεχρι το κοκκαλο, επειδη ετσι γουσταρει και όχι επειδη καποιος του κανε πλυση εγκεφαλου!
Αντε να δουμε τι θα γίνει, ο Οροτσιμαρου θα εχει την τελευταια κουβεντα, δε συγκρινεται με κανεναν αλλον.

αυτο , αν και ο orochimarou ειχε επηρεαστει στο παρελθον κι εγινε οπως ειναι . Αλλα ναι , απο μικρος ηταν το διεστραμμενο chibi της υποθεσης

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ShadeSlayer: 18 Οκτώβριος 2012 - 01:47

Leave the drama for yo mama.

#10555 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 11:42

Ωραίο κεφάλαιο,επιβεβαίωσε αυτό που πίστευα για τα μάτια του Νάγκατο και έδειξε επιτέλους πως έγιναν τα πράγματα!

Ποιος είπε τίποτα για τον Nagato ? Εφόσον έχει τα cells του Hashirama , λογικά και ο Obito μπορεί να την αναστήσει . Για μόνο ένα άτομο δεν νομίζω να παθαίνει κάτι τρομερό , τουλάχιστον ο Nagato είχε αναστήσει 2-3 φορές κάποια από τα Paths και δεν είχε πάθει κάτι .

Σου υπενθυμίζω ότι η ικανότητα να ανασταίνει κανείς ήταν το Outer Path του Νάγκατο.Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο Νάγκατο χρησιμοποιώντας το Rinnegan του μπορούσε να το κάνει.Αλλά και πάλι δεν θέλει να αναστήσει την Ριν γιατί ξέρει ότι θα ξαναπεθάνει.Μόνο το γκεντζούτσου τον νοιάζει...
Εγώ αναρωτιέμαι:Γιατί φοράει ακόμα αυτόν τον Άσπρο Ζέτσου;Έχει τέτοιο lifeforce και ακόμα να γιατρευτεί;Επίσης μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση που ο Όμπιτο θέλει τον Κακάσι στον κόσμο του;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animanga fan: 18 Οκτώβριος 2012 - 12:07

#10556 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 13:07

Ο Nagato έχει rinnegan όμως και όχι ο Obito. Το rinne tensei θέλει rinnegan.. Τα paths ήταν ήδη νεκρά δεν τα αναστούσε, απλώς τα "ξανα-έφτιαχνε" με το hell realm. Τα μόνα άτομα που ανέστησε ο Nagato ήταν σχεδόν όλη την Konoha χρησιμοποιώντας rinne tensei που έκανε ο ίδιος (7ο path) και πέθανε.

edit: "Τα μόνα άτομα.....σχεδόν όλη την Konoha"
oh, the irony! XD

Εγώ αναρωτιέμαι:Γιατί φοράει ακόμα αυτόν τον Άσπρο Ζέτσου;Έχει τέτοιο lifeforce και ακόμα να γιατρευτεί;Επίσης μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση που ο Όμπιτο θέλει τον Κακάσι στον κόσμο του;

Νομίζω οτι φοράει τον άσπρο Zetsu για να μην τον αναγνωρίσουν. Τώρα θα μου πείς "και γιατί δεν φοράει μάσκα?" :P
Τον Kakashi τον θέλει για να τον τυραννάει με genjutsu! >< :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 18 Οκτώβριος 2012 - 13:11

#10557 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 13:45

Επίσης μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση που ο Όμπιτο θέλει τον Κακάσι στον κόσμο του;

Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο αν σκεφτείς ότι αυτό που θέλει πραγματικά ο obito είναι να ξαναγίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως ήταν πριν, για αυτό θέλει να φτιάξει έναν ουτοπικό κόσμο μέσα σε ένα genjutsu που θα είναι και πάλι μαζί με όλα τα πρόσωπα που νοιάζονται για αυτόν. Επομένως αυτό δεν γίνεται άμα δεν είναι και ο Kakashi εκεί
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10558 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 14:01

Ο Nagato έχει rinnegan όμως και όχι ο Obito.

Ποιός δεν έχει rinnegan? :P

Posted Image

Όμως δεν είναι αυτό- Ο Obito δείχνει (στο τελευταίο chapter) ότι πχ δε νοιάζεται τι θα απογίνει ο kakashi καθώς θα είναι και αυτός στο jutsu. Aυτή η σκηνή εξυπηρετεί τον εξείς σκοπό: να μας δείξει ότι ο Obito δε νοιάζεται πια για την πραγματικότητα.

#10559 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 19:05

Ποιός δεν έχει rinnegan? :P

Posted Image

Όμως δεν είναι αυτό- Ο Obito δείχνει (στο τελευταίο chapter) ότι πχ δε νοιάζεται τι θα απογίνει ο kakashi καθώς θα είναι και αυτός στο jutsu. Aυτή η σκηνή εξυπηρετεί τον εξείς σκοπό: να μας δείξει ότι ο Obito δε νοιάζεται πια για την πραγματικότητα.

Μιλάμε για το time skip όμως :P

#10560 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2012 - 10:29

http://www.mangahit.com/naruto/607/1 Βγήκε και τα σπάειιιιιιιιιιιι!Πω ρε θα είναι τέλειο το επόμενοοοοοοοοοο!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animanga fan: 24 Οκτώβριος 2012 - 10:54