Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10471 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:03

Περα απο την πλακα που ειχαν οι Zetsu με εχει ξενερωσει το Naruto...
Μ@^@κια εχει γινει.

+1 απο εμένα το flashback είχε πλάκα και βοηθάει λίγο στο story αλλα το ναρούτο έχει χάσει την μπάλα

MbcN7u5.png

#10472 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:04

Εχει πεσει πολυ....κριμα βεβαια.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10473 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:13

^ no one's forcing you to read it :\ you can always stop and let the rest of us enjoy it :pp

#10474 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:34

^ no one's forcing you to read it :\ you can always stop and let the rest of us enjoy it :pp

Εάν δεν το απολαμβάναμε εως ένα σημείο δεν θα σου απαντούσα καν σε αυτο το comment είναι ότι το naruto προσωπική άποψη έχει πέσει κατακόρυφα

MbcN7u5.png

#10475 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:47

Αμα καθε μανγκα που καποια περιοδο πεφτει το παρατουσα...θα παραταγα τα μανγκα γενικα.
Anyway το θρεντ ειναι για να λεμε την γνωμη μας για το latest chapter.Η γνωμη μου ειναι πως το Naruto σε αυτα τα τελευταια chapter ειναι παρα πολυ μετριο.

#10476 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:51

Δεν μπορειτε να κρεινεται μια σειρα, απο ενα Flashback, οσο βαρετο και να σας φενεται. Καποια πραγματα εχουν και καποια αρχη, για παραδειγμα στο flashback του Obito, αν ο Kishi πηγαινε κατευθειαν στο ψητο και τον εκανε να ξεπεταγεται απο μια σπηλια και να βοηθαει τον Kakashi και την Rin, μετα θα λεγατε '' Πως επεζησε? Γιατι εχει αυτο το σωμα και φοραει αυτην την μασκα?!, πως εμαθε πως οι φιλοι του που βρισκοντουσαν και σε ποια κατασταση ηταν?!'' και μετα θα καταληγατε στο συμπερασμα οτι επροκητο για Plot Holes.
Μετα απο τοσα Chapters μαχης, των kage vs Madara, και Νauro vs Tobi, θυμηθηκατε να παραπονεθειτε για ενα σημαντικο Flashback. Συγγνωμη, αλλα το καθε πραγμα θελει και το χρονο του.

Nicely put.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssjchris: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 21:04

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#10477 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 21:00

Καλά γούστα είναι αυτά, αλλά το να κρίνετε το επίπεδο ενός manga chapter - chapter εγώ το βρίσκω λίγο κουλό tbh.

Δεν λέω τις εντυπώσεις μας λέμε όλοι σε αυτό το thread για κάθε chapter, αλλά αυτό μου φαίνεται το ίδιο με το να λέω π.χ. ότι έπεσε το επίπεδό ενός βιβλίου που μου αρέσει, επειδή δεν μου έκαναν καλή εντύπωση οι δύο τελευταίες παράγραφοι που διάβασα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 21:02

#10478 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 21:14

μια χαρα...τι να πεις...ενα μανγκα πιασατε και κρινετε ...υπαρχουν κατα πολυ χειροτερα απο αυτο ...οπως και καλυτερα!
αυτο το φαλσμπακ ειναι ενα απο τα πιο ξεκουραστα και ενδιαφεροντα σημεια γιατι σε παει σε πραγματα που δεν εχουμε ξαναδει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#10479 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 21:24

Τι να κανουμε ρε παιδια δεν μαρεσει το Naruto τωρα, μηπως να κανω πλησει εγκεφαλου για να μαρεσει με το ζορι.
Απλως θελω να δω τι θα γινει στο τελος (και να δω τι θα γινει με τον Σasuke ειδικα)Κατα τα αλλα δεν μου κανει και καμια εντυπωσει.
Οποτε μην νομιζεται οτι το διαβαζω για οποιονδηποτε αλλο λογο :P Αν ο Kishi μας ελεγε το τελος παιζει και να μην το διαβαζα καν.

#10480 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 21:27

Σου δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία να μετανοήσεις και να δηλώσεις την πίστη σου στο Naruto. Διαφορετικά στην πυρά!! Βλάσφημε!!

#10481 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 22:02

δεν κρινουν τη σειρα με βαση μονο το flashback γενικα τα τελευταια 2 χρονια σκαμπανεβαζει αρκετα (μονο ή ιδεα του μονιμου genjutsu στο φεγγαρι ήταν αρκετα τραγικη οταν πρωτοακουστικε)

και το οτι εχει αρνητικη αποψη καποιος για κατι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να την εκφρασει, δεν ειναι οτι ειχε παντα αυτη την αποψη ή οτι γενικα απεχθανετε το ειδος..

παντος εχει ενδιαφερον που κανει τοσο τρελα imba τον μανταρα και το τσακρα του χοκαγκε με το ξυλο.. & ωραιος ο τροπος που παρουσιαζει τον χαρακτηρα του ομπιτο (που ειναι εντελως στο ιδιο μηκος με τον ναρουτο)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 22:02

#10482 NEMES1S

NEMES1S

Kuro no Shinigami

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 22:04

Ρε παιδια εγω δεν βλεπω τι σας προβληματιζει με το FT και το Ναρουτο στα μανγκα τουλαχιστον. γιατι στα επισοδια βαζουν σηνεχεια ακυρα φιλλερς αλλα το Ναρουτο εκτος απο το οτι αρχισε να ξεφευγει στο θεμα δυναμεις κ ικανοτητες... δλδ ρε φιλε ναρουτο διαβαζω οχι DBZ μ το εχουν κανει υπερφισικοτατο αλλα στα μανγκα τουλαχιστον σινεχιζει να εχει το ενδιαφερον του!!

#10483 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:03

δεν κρινουν τη σειρα με βαση μονο το flashback γενικα τα τελευταια 2 χρονια σκαμπανεβαζει αρκετα (μονο ή ιδεα του μονιμου genjutsu στο φεγγαρι ήταν αρκετα τραγικη οταν πρωτοακουστικε)

και το οτι εχει αρνητικη αποψη καποιος για κατι δεν σημαινει οτι δεν μπορει να την εκφρασει, δεν ειναι οτι ειχε παντα αυτη την αποψη ή οτι γενικα απεχθανετε το ειδος..

Όχι, απαγορεύονται οι αρνητικές απόψεις :stubborn: .

Εντάξει ρε παιδιά καταλαβαίνω, πλάκα κάνω :P. Απλώς στην αρχή μου δώθηκε η εντύπωση ότι μιλούσατε με βάση τα τελευταία chapter. Αν και εγώ τα chapter αυτά γενικά δεν τα βλέπω καθόλου άσχημα, έχω ωστόσο κι εγώ ξενερώσει πολύ κατά περιόδους.

Σκαμπανεβάσματα έχουν όλα τα μάνγκα, αλλά για τα δικά μου μέτρα και σταθμά το Naruto εχει κάνει μόνο μια και μοναδική μεγάλη κοιλιά. Τα τσάπτερ με όλες τις φιλερομάχες από την αρχή του πολέμου μέχρι περίπου το σημείο που ο Madara βρήκε τους kage και ο Sasuke τον Itachi. Σχετικά πρόσφατα δηλαδή

Αλλά εντάξει είναι αρκετά υποκειμενικό το "επίπεδο". Αρκετοί έχουν την αντίστροφη ακριβώς άποψη για τα παραπάνω chapter. Τα κριτήρια του καθενός διαφέρουν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:08

#10484 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:14

I liked this chapter........Περιμενω να δω τι τρεχει με το Tobi και τι εγινε με τη Rin......Εχω την εντυπωση οτι οταν φτασει ο obito , θα δει κανα kakashi να μην την παλευει με τους εχθρους , και στο τελος αυτος να επιβιωνει , ενω η Rin.....Και καπου εκει να "τρελαινεται" ! Επισης , αναρωτιεμαι μηπως τελικα Obito και Tobi ενωθηκαν....και του προσδιδει ακομα μεγαλυτερες δυναμεις......Τελος παντων , δεν ξερω τι λετε εσεις , αλλα αυτο το flashback νομιζω οτι εχει να προσφερει παρα πολλα πραγματα! :kakashithumbup:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ala1n: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:15

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10485 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 00:16

Αφου το flashback αφορα τον κεντρικο κακο του naruto,θα την εχει καλοσκεφτει την ιστορια ο kishimoto,αφου υποτιθεται την δουλευει χρονια.Πιστευω απλα τωρα μας δειχνει την εισαγωγη οποτε τα επομενα chapters μπορει (μακαρι) να φτασουν επιπεδο kakashi gaiden,αν δεν μας ξενερωσει ο θανατος της Rin.