Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 05 September 2012 - 22:39
Ο edo Madara στη μάχη με τον Naruto πριν τους kage είπε ότι έβγαλε rinnengan λίγο πριν πεθάνει στην μάχη με τον 1ο (ή το είπε ο Kabuto και ο Madara δεν το αρνήθηκε)
Χρονολογικά δεν είναι δυνατόν ο Tobi να ήταν μαθητής του Madara.
Ο Tobi είχε σώμα ενήλικα όταν πολέμισε με τον 4ο. Άντε να δεχτούμε ότι είχε γίνει 18, αλλά δεν φαίνεται να βγαίνει η συσχέτιση του χρόνου.
Ο Obito ήταν μαθητής του 4ου. Ο Jiraiya βρήκε τον Nagato αφού άφησε τον 4ο, οπότε ο 4ος ήταν λίγο μεγαλύτερος απ'τον Nagato. Οπότε ο Nagato ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερος του Obito. Άρα δεν γίνεται ο Obito να έδωσε το Rinnengan στον Nagato.
Όλα τα παραπάνω χρονολογικά κενά εξαφανίζονται αν κάποιο δημιούργημα του original Madara που συνέχισε να υπάρχει από τότε κατάφερε να πάρει το σώμα του Obito, οπότε ο Kishi χέστηκε για οποιαδίποτε λογική.
Και φυσικά δεν ξέρουμε τί παίζει με τον Black Zetsu.
Orochimaru final villain.
Posted 05 September 2012 - 22:53
εγω εχω χασει το timeline με αυτα που γινονται.εγω δν καταλαβα αυτο που ειπε ο κακασι."aren't you gonna blame me"?μα αυτο δν του ειπε ο τομπι?οτι "you let rin die!".και πως εμαθε οτι πεθανε η ριν αν δεν του το πε ο ιδιος ο μανταρα?
Έχε υπόψιν σου ότι είναι μετάφραση, καμιά φορά μπορεί να αλλάζει ελαφρώς το νόημα.
Edited by Gilmaru, 05 September 2012 - 22:53.
Posted 05 September 2012 - 23:30
Posted 06 September 2012 - 00:40
Posted 06 September 2012 - 00:45
Το λεω εδς και βδομαδες σε κανα 2-3 φορουμ οτι παει εκει! Βρισκω την ιδια γνωμη για δευτερη φορα! Συνασπιζομαστε, Oro-sama is the truth xaxaxaxa
Ε ναι ρε συ τουλαχιστον ο Oro δεν εχει plot no zutsu την γλυτωνει και φαινετε καθαρα τουλαχιστον φιδακι απο δω φιδακι απο κι ειχε και τον Kabuto εχει μια βαση!!
Κανένα πείραμα του Οροτσιμάρου θα είναι με κλώνους του Μαντάρα κ του Όμπιτο που πήγε "ίσως" στραβά... Γιατί αν είναι απλά ο Όμπιτο θα είναι η μεγαλύτερη πατάτα σε μάνγκα που έχω διαβάσει. Εξάλου όταν έδειξε στον Κισάμε ποιος είναι, που τον ήξερε ; Τι ήταν ο Όμπιτο κ τον ήξερε το άπαν σύμπαν; Κ τέλος, πως γίνετε να είναι εκείνος κ να πάλεψε με τον 4ο σαν ενήλικας;
Ninja Wars : Attack of the Clones + Return of Orichimaru (μόνο με κάτι τέτοιο το σώζει πια ο Κίσις)
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως ο Τομπις-Μανταρας-Ομπιτος είναι το σώμα που προόριζε πραγματικά για τον εαυτό του ο Οροτσιμάρου;
Χμμ ενδιαφερον το τελευταιο!
Το μονο θεμα ειναι οτι εδω τον Itachi δεν μπορουσε να βγαλει μετα ο Sasuke τον πετυχε σε χαλια φαση (οχι οτι πιστευω οτι θα μπορουσε να κανει και πολλα) καλα τωρα ο Obito απο οτι ξερουμε μεχρι τωρα λογικα δεν τον ειχε τον Orochimaru ειδικα με τα χερια του και τα zutsu ενεργα, καλυτερα για τον Madara να μην πω γιατι λογικα δεν τον επερνε.... εαν και πραγματικα κανεις δεν μπορει να ξερεις ποσα και τι zutsu γνωριζε ο
Orochimaru!(εαν θυμαμαι καλα καπου ειχε αναφερθει οτι ηξερε ολα τα zutsu αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
Πιθανο επισης ειναι να εψαχνε ενα σωμα Uchιha αλλα γιατι να προσπαθησει να ζωντανεψει καποιον αλλωστε νομιζω οτι κατι τετοιο zutsu ηθελε ΝΑ κανει και εφτασε μεχρι το επιπεδο που ξερουμε απο τον Kabuto...
Οχι να μπορει να βαλει το πνευμα του μεσα στο σωμα αλλου χωρις να επελθει σηψη στο πτωμα!
Αλλα απο οσο μπορω να φανταστω λογικα ηξερε και εκεινος για το σωμα του Madara το Sasuke πιθανος να τον ηθελε για να βγαλει απο την μεση τον Itachi μιας και γνωριζε οτι δεν θα σκοτωνε ποτε ο Itachi τον Sasuke!
@Ptomahawk καλη αναλυση!
Ο Obito ειναι τεραστιο fail να μεγαλωσε οντας νεκρος οποτε θελω να δω πως θα το μπαλωσει...
Επισης δεν νοητε να εχει ο Obito και τα δυο χερια ο 4ος του κατεστρεψε το ενα και στο animation φανηκε σαν να λιωνει οποτε λογικα ο Obito ειναι νεκρος και απλα καποιος παιζει το σωμα του αλλα και παλι πως ο Obito ελενξε kyuubi δεν ειναι ο Madara!
Μου ρθε κατι τωρα ο Orochimaru εψαχνε παντα τροπους να μπορει να αναστενει και να κανει καποιον να μην παιθενει.... αρα ποιος καλυτερος για συμβουλη απο καποιον που δεν εχει παιθανει οπως ο Madara και ισως για αυτο να εψαχνε uchiha ισως το PMS να μην αφηνει το ευκολα το πνευμα να παιθενει!(μαλακια αθανατος Sasuke)
Τι να πω πλακα πλακα επιστημονας, αριστες γνωσεις zutsu, ιστοριας, χημεια (και τερατα), ο Oro τα ειχε ολα τα εκανε ολα και δεν σιχαινονταν απλα και ακομη ποιο απλα αξηζει περισσοτερο απο ολους για τελικος!!!
Edited by Goggeta SSJ6, 06 September 2012 - 00:49.

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 06 September 2012 - 01:44
και κατι αλλο που μου ρθε τωρα.ο ομπιτο οταν ειπε οτι ηθελε να χρησιμοποιησει το rinne tensei του nagato για τους δικους του σκοπους (αντι της αναστασης της κονοχα)εννοουσε οτι ηθελε να αναστησει τιν ριν η τον κανονικο madara?βασικα ακομα δν ειμαι σιγουρος αν ο ομπιτο χαρηκε με την επιστροφη του μανταρα..θα λεγα πως οχι..κατι αλλο ειχε στο μυαλο του μαλλον απο αυτο που ηθελε ο μανταρα
Δεδομένου ότι ο Madara ήξερε τον Nagato, το σχέδιο ήταν μάλλον ο Nagato να το χρησιμοποιήσει το για τον Madara. Από εκεί και πέρα, ποιος ξέρει..
Edited by Gilmaru, 06 September 2012 - 01:46.
Posted 06 September 2012 - 05:08
Tώρα για να καταλάβω υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει ο naruto την αιχμαλωσία?Διοτί αμα γλιτώσει τότε πρέπει να σταματήσω να το διαβάζω δεν έχει ουσία.
Posted 06 September 2012 - 14:04
Posted 06 September 2012 - 20:35
Επισης δεν νοητε να εχει ο Obito και τα δυο χερια ο 4ος του κατεστρεψε το ενα και στο animation φανηκε σαν να λιωνει
Έτσι απλά λοιπόν ερχόμαστε και πάλι στην θεωρία του white zetsu
Posted 06 September 2012 - 21:30

Posted 06 September 2012 - 23:01
edit:
Δεξί χέρι
Δεξί χέρι
Συναρμολόγηση καινούργιου δεξιού χεριού κοντά σε κάτι που μοιάζει με φυτό-Zetsu:
edit 2: Εδώ με τον 4ο βέβαια έχουμε ένα μικρό θεματάκι γιατί είναι το αριστερό του χέρι..
Edited by Gilmaru, 07 September 2012 - 11:36.
Posted 07 September 2012 - 00:11
Συγνωμη το Chakra εχει μια ροη σε ολο το σωμα ενος ανθρωπου...Οκ αποδεκτο απο ολους!!
Οταν χανεις ενα μελος σου ποσο rebuild μπορει να γηνει ουτος ωστε να αισθανεσε να εχεις αιμα και ροη Chakra!...
Αυτος ο Orochimaru τι εψαχνε τοτε ας επιανει μονον τον λακαμα τον Zetsu να τελειωναμε το παιδακι ειναι Impa απλα δεν πεθαινει και φτιαχνει και μελη μια αναλυση και αναπαραγωγη dna ηθελε για τον Oro a piece of cake και θα ειχε δυο ολοκαινουργια χερακια και τα Zutsu του!
@Gilmaru μαμω τις αναζυτησεις ρε κουραγιο γαιδαρου!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 07 September 2012 - 16:18
Posted 07 September 2012 - 18:24
Posted 09 September 2012 - 00:02
λινκ απο ενα ξενο φορουμ περι ομπιτο..αρκετα μεγαλο αλλα συμφωνω στα πιο πολλα σημεια με τον τυπο.οποιος εχει χρονο και διαθεση ας του ριξει μια ματια..θα καταλαβετε ή θα αναθεωρησετε πολλα πραγματα!!