Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10261 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 28 August 2012 - 17:33

Thnx για το link.Την διάβασα όλη την συνέντευξη.Αν ισχύει θέλω να δω πως επιβίωσε ο Izuna και θέλω να δω πως πήρε το μάτι του Obito.

Posted Image

#10262 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 28 August 2012 - 19:19

Η συνέντευξη είναι όντως fake αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να είναι ο Izuna ο Tobi παρά ο Obito... Για μένα δεν δένει με τίποτα το plot άμα αποδειχτεί ότι ο Tobi είναι ο Obito ό,τι εξήγηση και να δώσει ο Kishi μετά απλά δεν θα με ικανοποιήσει, τουλάχιστον έτσι πιστεύω τώρα μπορεί βέβαια να αλλάξω γνώμη :hehehe:
Posted Image

#10263 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 28 August 2012 - 21:13

Εγώ θα προτιμούσα ακραία σενάρια όπως:
1) να είναι ο sage of the six paths
2) να είναι ο zetsu πίσω από όλα
Today I got lost on the road of life

#10264 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 28 August 2012 - 22:05

Το πρώτο πολύ δύσκολο και εγώ κάποτε το πίστευα, αλλά πλέον δεν το νομίζω να είναι αυτός.
Το δεύτερο από την άλλη που λες δεν είναι καθόλου ακραίο, εγώ πιστεύω θα είναι κάποιος πες τον Izuna, Obito πες τον όπως θες, ο οποίος ήταν αδύναμος και τον βοήθησε ο Zetsu να πάρει το μάτι του Obito(αν είναι κάποιος άλλος) και να φτιάξει το σώμα του. Πλέον σαν χαρακτήρας ο Tobi για μενα έχει εμφανίσει πολλές αδυναμίες, οι οποίες τον αποκλείουν από το να είναι κάποιος τόσο δυνατός όπως ο sage of the sixth paths.

#10265 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 29 August 2012 - 00:21

o madara τον αποκαλει brat αρα ειναι μικροτερος του πιθανοτατα ειναι καπιος στην ηλικια του danzo/3rd hokage η μικροτερος για πιο λογο να ειναι ο οbito η ο sage of the six paths δεν βγαζει καπιο νοημα οσο για τον ιζυνα δεν νομιζω να τον ελεγε brat τον αδερφο του ο madara ισος μας κανει και την εκπλιξη και διξει εντελος κενουριο χαρακτιρα απο την αλλη πιστευω οτι ειναι σιγουρα καπιος στην ηλικια του danzo τουλαχιστον για να τον ξερει τοσο καλα εχει σηστισει κριφα εναν uchiha απο αυτην την επωχη τον uchiha kagami απο την αλλη δεν μας εχει διξει τπτ ιδιετερο για αυτον τον χαρακτιρα

#10266 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 29 August 2012 - 01:41

παντως δν νομιζω οτι εσπασε ολη η μασκα του τομπι ετσι οπως το δειχνει στην τελευτ σελιδα..ελπισω να μην μας δειξει μισο πηγουνι και το ματι του!! :cry5:

#10267 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 29 August 2012 - 03:08

Όχι ρε συ, όλη έσπασε (ελπίζω).

Edited by Gilmaru, 29 August 2012 - 03:09.

#10268 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 August 2012 - 09:15

Με τετοιο μπουκετο ολοκληρει εσπασε :P
E καλα τωρα αμα δεν μας δειξει ΠΑΛΙ ποιος ειναι, θα συγχαρω τον Kishimoto καταφερε να μας κανει δυστυχισμενους.

Edited by Itachi Akatsuki, 29 August 2012 - 09:16.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10269 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 29 August 2012 - 09:18

Υπομονή παίδες μπορεί καί σε αυτό το chapter να μάθουμε και μετά να κάψουμε το Κισι αν είναι κανένας άκυρος!!

Posted Image

#10270 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 August 2012 - 09:41

Ενταξει αλλα μετα θα φαει οερισσοτερο κραξιμο αρα τον καμε απον τωρα λιγο να ξεθυμανουμε.Γνωριζουμε ολοι νομζω οτι ο Kishi δεν προκειται να μας δειξει αυτο που θελουμε.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10271 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 29 August 2012 - 10:28

Όπως είπανε κάποιοι πιό πάνω υπάρχει περίπτωση στο σημερινό chapter να ασχοληθεί με τον Sasuke ή κάποιον άλλο. Μην δυσανασχετήσετε αμα γίνει έτσι :P

o madara τον αποκαλει brat αρα ειναι μικροτερος του πιθανοτατα ειναι καπιος στην ηλικια του danzo/3rd hokage η μικροτερος για πιο λογο να ειναι ο οbito η ο sage of the six paths δεν βγαζει καπιο νοημα οσο για τον ιζυνα δεν νομιζω να τον ελεγε brat τον αδερφο του ο madara ισος μας κανει και την εκπλιξη και διξει εντελος κενουριο χαρακτιρα απο την αλλη πιστευω οτι ειναι σιγουρα καπιος στην ηλικια του danzo τουλαχιστον για να τον ξερει τοσο καλα εχει σηστισει κριφα εναν uchiha απο αυτην την επωχη τον uchiha kagami απο την αλλη δεν μας εχει διξει τπτ ιδιετερο για αυτον τον χαρακτιρα

Μου φαίνεται ότι brat αποκάλεσε τον Nagato, αν θυμάμαι καλα..

Edited by Stam, 29 August 2012 - 11:43.

#10272 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 29 August 2012 - 10:44

Ας είναι οποιος θέλει ο Τόμπι αυτό που θέλω να δω είναι μια πολύ καλή εξήγηση γιατί αποφάσισε να κάνει ότι έκανα πως βρήκε το μάτι του Obito και πιο είναι γενικά το παρελθόν του!

Posted Image

#10273 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 29 August 2012 - 10:55

Εγω θελω να ναι καποιος που να μην τον εχει σκεφτει κανεις αλλα με καλη εξηγηση, οχι να εχει παρει σβαρνα τις θεωριες να μας πεταξει καποιον για τον οποιο δεν υπαρχει θεωρια και μετα να μη μπορει να το εξηγησει, αλλα να μην ειναι και καποιος τελειως ακυρος και να ξενερωσουμε ολοι.

Edited by fotitsas, 29 August 2012 - 10:56.

gVaaH5O.jpg

#10274 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 August 2012 - 11:40

spoiler
Spoiler:

Edited by D.Dragon, 29 August 2012 - 11:41.

Posted Image

#10275 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 29 August 2012 - 12:12

Εγω επειμενω , την αλλη βδομαδα το identity πεδες.
Ch.600
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA