Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 June 2012 - 20:34
Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία του manga, το μόνο extra που θέλω είναι να ξυπνήσει ο Kabuto να έχουμε ένα τελευταίο epic battle vs κλάψουκε
Posted 30 June 2012 - 02:21
for the record, ο 2ος δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει το seal γιατί το σώμα του ήταν υπό τον έλεγχο του orochimaru.
Αυτό ακριβώς! Ο Orochimaru ποτέ δεν είχε δώσει την ευκαιρία στους ανεστημένους να κάνουν ότι θέλουν όπως έκανε ο Kabuto.
Κι εγώ παντως είμαι ευχαριστημένος τώρα τελευταία, και ειδικά από τα δύο τελευταία chapter, που είναι από τα αγαπημένα μου ever.
Edited by Gilmaru, 30 June 2012 - 02:23.
Posted 30 June 2012 - 22:15
Αυτό ακριβώς! Ο Orochimaru ποτέ δεν είχε δώσει την ευκαιρία στους ανεστημένους να κάνουν ότι θέλουν όπως έκανε ο Kabuto.
O kabuto όμως, όπως κι ο ίδιος είχε πει σε προηγούμενο κεφάλαιο, είχε σκοπιμότητα με το να αφήσει κάποιους revived ninja να διατηρήσουν τη θέλησή τους. Εξαίρεση βέβαια ο ιτάτσι, που δεν μπόρεσε απλά να τον ελέγξει, κι ας το θέλησε. Για το μαντάρα, πιστεύω πως όχι μόνο αν τον έβλεπε ο κάμπουτο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με την τροπή που πήραν τα γεγονότα, αλλά και πως ήταν μέρος της στρατηγικής του εξ αρχής.
Δική μου εκτίμηση είναι πως το μαντάρα θα τον νικήσουν μαζί ο ναρούτο με τον σάσουκε. Ή η τσουνάντε σε sage-mode. Αν και το τελευταίο το είπα έτσι, για να ευθυμήσουμε λιγάκι.
Posted 30 June 2012 - 23:25

Posted 01 July 2012 - 00:53
Οταν ο minato πολεμουσε τον tobi στην γενα του naruto ο (obito)(αν ζουσε) & ο kakashi ηταν κοντα στα 12-15 χρονων! Εχει καμια λογικη αυτο? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον σκευτονται ολοι επηδει εχει μονο δεξι ματι (ή ειχε).
Posted 01 July 2012 - 12:31
Εχει κανεις καμια ιδεα για το πιως ειναι ο Tobi.Πολλα παιδια πιστευουν οτι ειναι ο παλιος φιλος του Kakashi,Obito Uchiha
Ο τόμπι, σίγουρα δεν είναι ο Όμπιτο. Από κει και πέρα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, άλλοι πιο πιθανοί και άλλοι λιγότερο, με κριτήρια που ποικίλουν από κοινή λογική ως απλή ομοιότητα στο σχέδιο. Ενδεικτικοί: Izuna, Madara Clone (αν και καταρίφθηκε από τους φανς γιατί είδαμε αληθινούς κλώνους του Μαντάρα και τις δυνατότητές τους, καμμιά σχέση με τον τόμπι), Zetsu with fused DNA from Madara, Kagami, o Ichiraku από το μαγαζί με το ράμεν (δεν παίζει με τίποτα, όλοι αυτό λένε όταν μια συζήτηση "ποιος είναι ο τόμπι" τραβάει σε μήκος πολύ), εγώ αν ήμουν σχέδιο μάνγκα ή φιγούρα animation (baka), ή απλά μια μοχθηρή μάζα τσάκρα που αρνείται να γεράσει και να πεθάνει το σώμα που την δέχεται (κάπου σε ένα κεφάλαιο κάτι παρόμοιο είχε αναφερθεί σχετικά, όταν ακόμη τα δεδομένα ήταν πως τόμπι=μάνταρα).
Όπως και να χει, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε αποφασίσει ο Κισιμότο, και να μας το παρουσιάσει/αποδείξει και πολύ πειστικά μάλιστα. Εγώ τελικά κατέληξα στο ότι ίσως να παραμείνει και το άλυτο μυστήριο του σιπούντεν, όπως η μάσκα του Κακάσι και το αληθινό του πρόσωπο που παρέμεινε άλυτο μυστήριο στην πρώτη σειρά... Άλλωστε, είναι ο "κανείς" και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ένα και μοναδικό σχέδιο, η υλοποίησή του. Κρίμμα με τέτοιες θυσίες, αποφασιστικότητα και αλλαγή χαρακτήρα και συμπεριφοράς (θυμάται κανείς πως ήταν στα φίλερ με τον ντεΐνταρα; ) να μην πετύχει το σκοπό του, αλλά, oh well...
Edited by IAMNOONE, 01 July 2012 - 12:33.
Posted 01 July 2012 - 17:00
Posted 01 July 2012 - 17:29
Οχι τσαμπα ειπαμε.Ολοι οι αλλοι φυγανεΑπίστευτο...ο Madara έμεινε τελικά...Ίσως ο Kishimoto να σκεφτόταν ότι ένας τόσο δυνατός δεν θα έπρεπε να φύγει τόσο απλά και χωρίς να μας δείξει όλες του τις δυνάμεις...Πάντως πολύ ωραία η ατάκα του στο τέλος για τον Kabuto και γενικά πολύ ωραίο το κεφάλαιο αλλά τσάμπα η προσπάθεια του Itachi............
Υ.Γ.Ο Tobi θα ειναι ο Ichiraku σιγουρα.
Edited by Itachi Akatsuki, 01 July 2012 - 17:30.
Posted 01 July 2012 - 18:41

Posted 01 July 2012 - 19:08
Γιατι εχει η Tsunade Sage Mode?Σιγουρα θα εξαφανιστουν οι Sannin'sΗ θυσια του Itachi ηταν χρησιμοι.Πεθαναν ολοι που ειχαν αναστηθει εκτος του Madara.Eτσι εχουν μεινει μονο οι White Zetsu που δεν ειναι πολυ δυνατοι,ο Madara που θα τον νικησουν η Tsunade σε Sage-Mode(συμφωνω με τον ΙΑΜΝΟΟΝΕ) και οι υπολοιποι Kage και ο Tobi που ειναι απασχολημενος με Naruto,Killer Bee,Kakashi και Guy(και πιστευω οτι θα ερθει και ο Sasuke).Αφου νικηθουν οι Zetsu οι υπολοιποι θα πανε σε καποια απο τις δυο μαχες και τελος με τον πολεμο.Επεισης πιστευω οτι ο Kishimoto θα σκοτωσει την Tsunade και θα εχουν πια εξαφανιστει ολοι οι Sannin
Επεισεις τι λετε να γινει με τον Sasuke?Θα συνεχισει να θελει να καταστρεψει την Konoha.Για καπιο λογο (ενω στα περισσοτερα ανιμε δεν μαρεσει) θα ηθελα το Naruto να εχει happy end (Ο Naruto να γινει Hokage και το τελευταιο επεισοδιο-chapter να κλεισει με ενα καλο flashback ολοκληρου του Naruto).Συνιθως ομως δεν το ανακοινωνουνε οταν ενα ανιμε φτανει στην last arc του? (οπως Bleach ας πουμε)
Posted 01 July 2012 - 19:32
Κατα τη γνωμη μου ,το The Great 4th Ninja War Arc ειναι 2ο (η 3ο αμα υπαρξει filler ,που δεν νομιζω)απο το τελος.Θα υπαρξει ενα αλλο προφανως τελευταιο arc στο οποιο θα γινει η μαχη με τον Sasuke ή (αναλογα με το τελος του πολεμου,στον οποιο πιστευω δεν θα πεθανει ο Tobi)θα πολεμησουν μαζι Naruto,Sasuke,Sakura και ισως Kakashi(η 7η Ομαδα) η καποιος αλος εναντιον του Tobi.Επεισης το θεωρω βεβαιο οτι ο Naruto θα γινει Hokage,μαλλον στο τελος της σειρας και συμφωνα με τις συζητησεις μου με διαφορα παιδια ησως υπαρει μια τριτη σειρα Naruto στην οποια θα διηγουνται οι περιπετειες τις ενωμενης πια Team 7 η θα μιλαει για τους απογονους των ηρωων.(Προτιμαω το πρωτο).Τελος ,αν και δεν ειμαι ρομαντικος τυπος,πιστευω πως o Naruto θα μαθει τα αισθηματα της Hinata.

Posted 01 July 2012 - 19:33
Μαλλον γλειοδες θα ελεγα το Sage της TsunadeΣτο μανγkα του Bleach εχουν ανακοινωσει οτι ειναι η τελευταια arc.Σκεφτηκα ,οπως και αλλα παιδια μαλλον,οτι αφου ο Jiraya ειχε summon με βατραχους και sage - mode που εμαθε απο βατραχος,ο Orochimaru ειχε summon με φιδια και προσπαθουσε να σηναντησει το μεγαλο φιδι(που αργοτερα συναντησε ο Kabuto) για να του μαθει sage-mode φιδιου,Αρα 2 απο τους 3 sannin απεκτησαν η αναζητησαν sage mode.Aρα το να εχει η Tsunade sage -mode σαλιγκαριου φαινεται αρκετα λογικο.
Κατα τη γνωμη μου ,το The Great 4th Ninja War Arc ειναι 2ο (η 3ο αμα υπαρξει filler ,που δεν νομιζω)απο το τελος.Θα υπαρξει ενα αλλο προφανως τελευταιο arc στο οποιο θα γινει η μαχη με τον Sasuke ή (αναλογα με το τελος του πολεμου,στον οποιο πιστευω δεν θα πεθανει ο Tobi)θα πολεμησουν μαζι Naruto,Sasuke,Sakura και ισως Kakashi(η 7η Ομαδα) η καποιος αλος εναντιον του Tobi.Επεισης το θεωρω βεβαιο οτι ο Naruto θα γινει Hokage,μαλλον στο τελος της σειρας και συμφωνα με τις συζητησεις μου με διαφορα παιδια ησως υπαρει μια τριτη σειρα Naruto στην οποια θα διηγουνται οι περιπετειες τις ενωμενης πια Team 7 η θα μιλαει για τους απογονους των ηρωων.(Προτιμαω το πρωτο).Τελος ,αν και δεν ειμαι ρομαντικος τυπος,πιστευω πως o Naruto θα μαθει τα αισθηματα της Hinata.
Posted 01 July 2012 - 19:37

Posted 01 July 2012 - 19:41
O kabuto όμως, όπως κι ο ίδιος είχε πει σε προηγούμενο κεφάλαιο, είχε σκοπιμότητα με το να αφήσει κάποιους revived ninja να διατηρήσουν τη θέλησή τους. Εξαίρεση βέβαια ο ιτάτσι, που δεν μπόρεσε απλά να τον ελέγξει, κι ας το θέλησε. Για το μαντάρα, πιστεύω πως όχι μόνο αν τον έβλεπε ο κάμπουτο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με την τροπή που πήραν τα γεγονότα, αλλά και πως ήταν μέρος της στρατηγικής του εξ αρχής.
Ναι δεν υπάρχει διαφωνία σε αυτό. Απλώς για όσους αναρωτιούνται αν 2ος θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με τον Madara το είπα.
Αν και αυτό που λες δεν ισχύει ακριβώς. Ο Madara δεν ήξερε τι είχε συμβεί στον Kabuto γι αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, περίμενε να γίνει release το jutsu, γιατί φάνηκε ότι όλοι μπορούσαν να ελέγξουν κανονικά τα σώματά τους και είχαν συνείδηση των πράξεών τους στο διάστημα που μεσολαβεί από την στιγμή της ακύρωσης του jutsu μέχρι να εξαφανιστούν.
--> Άρα, ούτως ή άλλως, αυτή φαίνεται να ήταν μια αδυναμία του jutsu του Kabuto την οποία θα εκμεταλλευόταν ο Madara κάποια στιγμή για να κάνει release το contract.
Edited by Gilmaru, 01 July 2012 - 19:42.