Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10006 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 28 June 2012 - 21:24

Μπορω να ποσταρω οτι θελω.

Δεν φταιω εγω που ειναι ετσι τα πραγματα.

Δεν σου ειπα να μην ποσταρεις αυτα που θελεις να ποσταρεις. Απλα μην τα λες συνεχεια και συνεχεια κατανταει κουραστικο...

Μην θυμωνεις!

#10007 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 28 June 2012 - 21:27

ΝΑΙ http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-06-24/kishimoto/naruto-manga-is-rising-towards-its-climax

Ευχαριστώ, ευκαιρία να το ξαναρχίσω

#10008 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 June 2012 - 23:49

Εγώ πάντως ψάρωσα. Κι ας είχα υποθέσει από νωρίτερα ότι θα παρέμενε. Σαν κόλπο, ήταν καλό. Εδώ ο δημιουργός της τεχνικής, δεν το έκανε αυτό στη μάχη κατά του παππού, ποιος θα φανταζόταν ότι ο μαντάρα θα το έκανε; credit σε αυτόν που το ανέφερε πιο πριν.

Τέλος γιατί να μην είναι ο κισιμότο σοφός; Μας κρατάει σε αγωνία και εγρήγορση, και πράγματα όπως το μάτι του σίσουι, τί ήταν στη νεκροκάσα που φόβησε τον τόμπι και το ότι ο μαντάρα κατέχει τεχνικές και τις αδυναμίες τους (τη στιγμή που ούτε ο δημιουργός τους δεν τα επιδυκνείει αυτά νωρίτερα) το αποκαλύπτει μετά, και με θεαματικό κι απρόσμενο συνήθως, τρόπο, σε ανύποπτο χρόνο και στην πιο απίθανη στιγμή.

Νομιζω εχεις χασει το νοημα μερικων λεξεων...

Δεδομενο παντως ειναι οτι το war θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο!!Μαχες που τις περιμεναμε απο τα μεσα της σειρας αποδειχθηκαν αποτυχιες,και στο θεμα δυναμεων ο Kishi εχει χασει καθε μετρο.Για να μην μιλησω για το οτι εχει διαγραψει εντελως ορισμενους χαρακτηρες απο το 1ο μερος του Naruto.Επισης κανει πολλα αδικαιολογητα πραγματα και ανουσιους διαλογους...Καλα,αμα δεν υπηρχαν και ερωτηματα οπως,ποιος ειναι πισω απο την μασκα του Tobi και τι ειναι ο παπυρος που βρηκε ο τυπας στην σπηλια του Orochimaru,ισως και να την ειχα dropαρει την σειρα...Η μαγεια του Naruto απο το πρωτο μερος εχει χαθει προ πολλου!!!

image.jpg

#10009 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 June 2012 - 00:07

Μπορω να ποσταρω οτι θελω.

Δεν φταιω εγω που ειναι ετσι τα πραγματα.

Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να ποστάρετε ότι θέλετε;

Oι μισοί εδώ μέσα είστε στα όρια του flame.

#10010 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 June 2012 - 00:10

Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να ποστάρετε ότι θέλετε;

Oι μισοί εδώ μέσα είστε στα όρια του flame.

Flame?Που το ειδες το flame?

Και οταν λεω μπορω να ποσταρω οτι θελω,εννοω μπορω να ποσταρω την γνωμη για το manga με βαση την εξεληξη του οπως θελω εγω.

Edited by Marios MP, 29 June 2012 - 00:33.

Spoiler:

#10011 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 June 2012 - 00:15

Flame?Που το ειδες το flame?

Και οταν λεω μπορω να ποσταρω οτι θελω,εννοω μπορω να ποσταρω την γνωμη για το manga οπως την βλεπω.

Διαβάζεις τι λες?
Ήμαρτον και εγώ να πάω να γράφω με τέτοιο τρόπο. Τι διαβάζω βραδυάτικα.

#10012 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 June 2012 - 00:34

Διαβάζεις τι λες?
Ήμαρτον και εγώ να πάω να γράφω με τέτοιο τρόπο. Τι διαβάζω βραδυάτικα.

Το ολο θεμα ξεκινησε οταν ειπε να σταματησω να λεω για το troll.
Για πιο λογο να το κανω?
Ουτε επιτεθηκα σεν κανεναν ουτε προσβαλω κανεναν.

Spoiler:

#10013 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 June 2012 - 00:34

Δε βρίσκω τίποτα το επιλείψιμο στα post των τελευταίων 4 σελίδων. O Marios MP μπορεί να postάρει ότι θέλει, εφόσον δεν παραβένει κανέναν κανόνα του forum ή του thread. For the record συμφωνώ αρκετά με την άποψη του για το manga.

Βέβαια όποιος πιστεύει πως κάτι δεν ταιριάζει στο thread καλύτερα να το πει σε ένα report.

qzMHWHd.png

#10014 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 29 June 2012 - 09:51

το ναρουτο πριν 5 χρονια ηταν το καλητερο μανγκα και ανιπομονουσα καθε βδομαδα να δω τι θα γινει, τορα δεν ειναι και αν εχεις διαβασει τα 500 chapters δεν γινετε να το droparis επιδι ο σινγραφεας απλα δε μπορι να το κανι ενδιαφερων αλλο γιατι ειναι σιγουρο οτι τον πιεζουν να το τρεναρι εδο και χρονια πιστευω
καπος ετσι πιστευω υπαρχη αυτο το (hate) που λετε μερικοι
απο εποχες naruto vs pain ακουγα ατομα να λενε οτι ο κισι θελι να τελιωσει το ναρουτο και να αρχιση το νεο του μανγκα λόγικο και το να μην ειναι καλοφτιαγμενο και να κανει λαθοι
οταν βλεπεις οτι η δικια σου φαντασεια ξεπερναι τον σεναριογραφο στο ποσο καλο θα εκανες το καθε chapter τοτε καπιο προβλιμα υπαρχει

#10015 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 June 2012 - 12:54

Εγω νομιζω οτι τωρα το Naruto θα παρει τα πανω του.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10016 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 29 June 2012 - 16:04

Εγω νομιζω οτι τωρα το Naruto θα παρει τα πανω του.

Τώρα με τον πόλεμο γενικά έχει πάρει τα πάνω του νομίζω, πάντως όντως μερικές μάχες ήταν ψιλο απογοήτευση και μερικές δυστυχώς εκτυλίχθηκαν off-panel πράγμα που με ξενέρωσε απίστευτα(μία φορά θα βλέπαμε τον kakashi σε rampage και μας το χάλασε :P ). Εγώ προσωπικά έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τη συνέχεια της πλοκής, το μόνο που θέλω να μάθω είναι ποιος τελικά είναι ο Tobi και κατά τα άλλα απλά περιμένω να δω επικές μάχες και ένα αξιοπρεπές κλείσιμο για τη σειρά
Posted Image

#10017 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 29 June 2012 - 16:22

Τώρα με τον πόλεμο γενικά έχει πάρει τα πάνω του νομίζω, πάντως όντως μερικές μάχες ήταν ψιλο απογοήτευση και μερικές δυστυχώς εκτυλίχθηκαν off-panel πράγμα που με ξενέρωσε απίστευτα(μία φορά θα βλέπαμε τον kakashi σε rampage και μας το χάλασε :P ). Εγώ προσωπικά έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τη συνέχεια της πλοκής, το μόνο που θέλω να μάθω είναι ποιος τελικά είναι ο Tobi και κατά τα άλλα απλά περιμένω να δω επικές μάχες και ένα αξιοπρεπές κλείσιμο για τη σειρά

Ένα +1 απο μένα είναι αυτά που ήθελα να πώ και με υπερκάλυψες :P τουλάχιστον να είναι καλό το κλέισιμο στην σειρά είναι το πιο βασικό τώρα

MbcN7u5.png

#10018 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 June 2012 - 17:13

Δεν νομιζω να τελιωσει η σειρα.ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει 3ο Naruto με αλλο ονομα (με τον Naruto πλεων να ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια).Εγω απλος θελω να δω τον Naruto Hokage μετα απο μια επικ μαχη με τον Sasuke η τον Tobi.Αυτα τα λιγα.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10019 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 June 2012 - 17:46

Δεν νομιζω να τελιωσει η σειρα.ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει 3ο Naruto με αλλο ονομα (με τον Naruto πλεων να ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια).Εγω απλος θελω να δω τον Naruto Hokage μετα απο μια επικ μαχη με τον Sasuke η τον Tobi.Αυτα τα λιγα.

Ο Kishi ειπε οτι ολο και πλησιαζει προς το τελος.
Και πραγματικα δεν εχει να δειξει κατι αλλο απο την μαχη του Naruto με τον Sauce και τη ταυτοτητα του Tobi.

Spoiler:

#10020 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 June 2012 - 20:12

Και δηλαδη,1-2 επεισοδια στο τελος της σειρας δεν ειναι αρκετα;Δεν νομιζω πως εχει καποιο λογο ο Kismimoto να τραβηξει τοσο την σειρα...Ας παραμεινει τουλαχιστον στα επιπεδα που την εχει φτασει....

image.jpg