Μπορω να ποσταρω οτι θελω.
Δεν φταιω εγω που ειναι ετσι τα πραγματα.
Δεν σου ειπα να μην ποσταρεις αυτα που θελεις να ποσταρεις. Απλα μην τα λες συνεχεια και συνεχεια κατανταει κουραστικο...
Μην θυμωνεις!
Posted 28 June 2012 - 21:24
Posted 28 June 2012 - 21:27
ΝΑΙ http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-06-24/kishimoto/naruto-manga-is-rising-towards-its-climax
Posted 28 June 2012 - 23:49
Εγώ πάντως ψάρωσα. Κι ας είχα υποθέσει από νωρίτερα ότι θα παρέμενε. Σαν κόλπο, ήταν καλό. Εδώ ο δημιουργός της τεχνικής, δεν το έκανε αυτό στη μάχη κατά του παππού, ποιος θα φανταζόταν ότι ο μαντάρα θα το έκανε; credit σε αυτόν που το ανέφερε πιο πριν.
Τέλος γιατί να μην είναι ο κισιμότο σοφός; Μας κρατάει σε αγωνία και εγρήγορση, και πράγματα όπως το μάτι του σίσουι, τί ήταν στη νεκροκάσα που φόβησε τον τόμπι και το ότι ο μαντάρα κατέχει τεχνικές και τις αδυναμίες τους (τη στιγμή που ούτε ο δημιουργός τους δεν τα επιδυκνείει αυτά νωρίτερα) το αποκαλύπτει μετά, και με θεαματικό κι απρόσμενο συνήθως, τρόπο, σε ανύποπτο χρόνο και στην πιο απίθανη στιγμή.
Posted 29 June 2012 - 00:07
Posted 29 June 2012 - 00:10
Flame?Που το ειδες το flame?Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να ποστάρετε ότι θέλετε;
Oι μισοί εδώ μέσα είστε στα όρια του flame.
Edited by Marios MP, 29 June 2012 - 00:33.
Posted 29 June 2012 - 00:15
Flame?Που το ειδες το flame?
Και οταν λεω μπορω να ποσταρω οτι θελω,εννοω μπορω να ποσταρω την γνωμη για το manga οπως την βλεπω.
Posted 29 June 2012 - 00:34
Διαβάζεις τι λες?
Ήμαρτον και εγώ να πάω να γράφω με τέτοιο τρόπο. Τι διαβάζω βραδυάτικα.
Posted 29 June 2012 - 00:34
Posted 29 June 2012 - 09:51
Posted 29 June 2012 - 12:54
Posted 29 June 2012 - 16:04
Τώρα με τον πόλεμο γενικά έχει πάρει τα πάνω του νομίζω, πάντως όντως μερικές μάχες ήταν ψιλο απογοήτευση και μερικές δυστυχώς εκτυλίχθηκαν off-panel πράγμα που με ξενέρωσε απίστευτα(μία φορά θα βλέπαμε τον kakashi σε rampage και μας το χάλασεΕγω νομιζω οτι τωρα το Naruto θα παρει τα πανω του.
Posted 29 June 2012 - 16:22
Ένα +1 απο μένα είναι αυτά που ήθελα να πώ και με υπερκάλυψεςΤώρα με τον πόλεμο γενικά έχει πάρει τα πάνω του νομίζω, πάντως όντως μερικές μάχες ήταν ψιλο απογοήτευση και μερικές δυστυχώς εκτυλίχθηκαν off-panel πράγμα που με ξενέρωσε απίστευτα(μία φορά θα βλέπαμε τον kakashi σε rampage και μας το χάλασε
). Εγώ προσωπικά έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τη συνέχεια της πλοκής, το μόνο που θέλω να μάθω είναι ποιος τελικά είναι ο Tobi και κατά τα άλλα απλά περιμένω να δω επικές μάχες και ένα αξιοπρεπές κλείσιμο για τη σειρά

Posted 29 June 2012 - 17:13
Δεν νομιζω να τελιωσει η σειρα.ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει 3ο Naruto με αλλο ονομα (με τον Naruto πλεων να ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια).Εγω απλος θελω να δω τον Naruto Hokage μετα απο μια επικ μαχη με τον Sasuke η τον Tobi.Αυτα τα λιγα.Τώρα με τον πόλεμο γενικά έχει πάρει τα πάνω του νομίζω, πάντως όντως μερικές μάχες ήταν ψιλο απογοήτευση και μερικές δυστυχώς εκτυλίχθηκαν off-panel πράγμα που με ξενέρωσε απίστευτα(μία φορά θα βλέπαμε τον kakashi σε rampage και μας το χάλασε
). Εγώ προσωπικά έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τη συνέχεια της πλοκής, το μόνο που θέλω να μάθω είναι ποιος τελικά είναι ο Tobi και κατά τα άλλα απλά περιμένω να δω επικές μάχες και ένα αξιοπρεπές κλείσιμο για τη σειρά
Posted 29 June 2012 - 17:46
Δεν νομιζω να τελιωσει η σειρα.ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει 3ο Naruto με αλλο ονομα (με τον Naruto πλεων να ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια).Εγω απλος θελω να δω τον Naruto Hokage μετα απο μια επικ μαχη με τον Sasuke η τον Tobi.Αυτα τα λιγα.
Posted 29 June 2012 - 20:12
Δεν νομιζω να τελιωσει η σειρα.ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει 3ο Naruto με αλλο ονομα (με τον Naruto πλεων να ειναι σε μεγαλυτερη ηλικια).Εγω απλος θελω να δω τον Naruto Hokage μετα απο μια επικ μαχη με τον Sasuke η τον Tobi.Αυτα τα λιγα.