Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 20 June 2012 - 11:39

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 20 June 2012 - 11:51

Posted 20 June 2012 - 12:30
Posted 20 June 2012 - 13:01
Posted 20 June 2012 - 13:17
Edited by Arucard, 20 June 2012 - 13:18.
Posted 20 June 2012 - 14:08
Posted 20 June 2012 - 14:21
Posted 20 June 2012 - 14:40
Παρόλα αυτά, ήταν σημαντικό να δείξει τους γονείς του όπως πραγματικά ήταν στις τελευταίες τους στιγμές καθώς και το τι πραγματικά έπαιζε με τους Uchiha και το χωριό ολόκληρο γιατί μπορεί εν τέλη, όχι τώρα -προς θεού απαπαππα ο Sasuke να κάνει κα΄τι λογικό?-, να του χρησιμεύσει για να συγχωρήσει τους άλλους.
Posted 20 June 2012 - 14:57
ΔΕΝ είναι fail να φύγει έτσι ο Madara, γιατί κρατάει το επικό του στοιχείο, δεν φθείρεται και παραμένει ο μύθος που ήταν και τώρα αποδεικνύεται και τέτοιος. Ναι, ξέρω ότι τώρα προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη αλλά χάρηκα πολύ που δεν έκανε τον Madara ρεζίλι με την προοπτική να χάσει από τον Naruto ή ακόμα χειρότερα τους 5. Αιθάνομαι πολύ πολύ καλύτερα που τον εξαφάνισε έτσι.
Παρόλα αυτά, ήταν σημαντικό να δείξει τους γονείς του όπως πραγματικά ήταν στις τελευταίες τους στιγμές καθώς και το τι πραγματικά έπαιζε με τους Uchiha και το χωριό ολόκληρο γιατί μπορεί εν τέλη, όχι τώρα -προς θεού απαπαππα ο Sasuke να κάνει κα΄τι λογικό?-, να του χρησιμεύσει για να συγχωρήσει τους άλλους.
Καλα,οχι και μυθος.
Απλα εγινε ΟP με ολα αυτα τα περιεργα πραγματα που του προσθεσε ο Kishi.
Tobi hating the Uchiha?Οτι πιο ενδιαφερον ειχε αυτο το chapter.
Posted 20 June 2012 - 15:01
ΔΕΝ είναι fail να φύγει έτσι ο Madara, γιατί κρατάει το επικό του στοιχείο, δεν φθείρεται και παραμένει ο μύθος που ήταν και τώρα αποδεικνύεται και τέτοιος. Ναι, ξέρω ότι τώρα προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη αλλά χάρηκα πολύ που δεν έκανε τον Madara ρεζίλι με την προοπτική να χάσει από τον Naruto ή ακόμα χειρότερα τους 5. Αιθάνομαι πολύ πολύ καλύτερα που τον εξαφάνισε έτσι.
Απλως θα ηθελα να δειξει περισσοτερα απο τον Perfect Susano'o...Αφου τον εκανε που τον εκανε OP,ας δειξει και λιγο παραπανω ξυλο!!
Posted 20 June 2012 - 15:07
Τι τράβηξε κι αυτός; Τι χαρακτήρα ύφανε; Λατρεία. Αν μου άρεσε χίλιες φορές παλιότερα ο Itachi, τώρα μ'αρέσει χίλιες εκατομμύριες.
Το ήξερα ότι το πρόβλημα ήταν πιο βαθύ. Μιλάμε για ΤΗΝ διαφθορά. Corruption σε όλο της το μεγαλείο. Επίσης πιστεύω ότι η κουβεντούλα που έκανε ο Tobi με τον Itachi είναι κλειδί για την πλοκή. Βρίσκω κάποια αναλογία στις ιστορίες και μου κάνει εντύπωση. Ο Itachi ισχυρίζεται πως ήξερε τι άνθρωπος ήταν. Uchiha με παρόμοιο θέμα; Πιστεύω μετά από αυτό πως ο αδερφός του Madara, ο Izuna, είναι ο Tobi.
Posted 20 June 2012 - 15:14
Επισεις πιστευω και εγω οτι ο Tobi ειναι ο Izuna.Αν μεινει ο Madara (θα μεινειιι) αυτος που θα τον νικησει θα ειναι ο Izuna
Posted 20 June 2012 - 16:26
Edited by Animanga fan, 20 June 2012 - 16:31.
Posted 20 June 2012 - 16:45
Καθόλου "μελό" το τέλος. Τελείωσε όπως ακριβώς έπρεπε. Ο Itachi αποχαιρετά τον αδελφό του μπορώντας αυτήν την φορά να του πει την αλήθεια. Πως τον αγαπά. Είναι το τελικό αντίο μεταξύ δύο αδελφών, δεν περιμένατε να είναι συγκινησιακά φορτισμένη η σκηνή? Respect στον Kishi.
Ακριβώς. Ο Madara φεύγει αήττητος δείχνοντας την τεράστια διαφορά δύναμης μεταξύ των shinobi αυτής της γενιάς και της δικής του. Θα προτιμούσατε οι 5 kage να τραβήξουν κανένα plot-kai και να το νικήσουν ενώ μέχρι τώρα τους είχε για πρωινό; Αυτό πράγματι θα ήταν fail.