Και μένα μου φαίνεται πολύ fail άμα παραμείνει ο Madara εφόσον ο Itachi σταμάτησε το edo tensei. Οποιαδήποτε εξήγηση και αν δώσει ο Kishi φοβάμαι πως δεν θα με καλύψει προσωπικά και για αυτό μου φαίνεται πολύ άκυρο αν μείνει ο Madara. Πάντως άμα είναι όντως να μείνει ας ξεκάνει τους kage με στυλ τουλάχιστον, γιατί δεν πρόκειται να δεχτώ να χάσει από αυτούς!Mα, ίσα ίσα, το να παραμείνει ο Madara θα ήταν το πραγματικό fail.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 10:39
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 12:33
Μα ο Madara ειναι το πραγματικο προβλημα δεν υπαρχει λογος να φυγει!Καλα αν χασει απο τους Kage δεν θα ξαναδιαβασω Naruto!Θυμιθιτε με στα επομενα chapter ο Madara εχει Rinnengan θα μεινει!Ωραιο θα ηταν επισεις να γινει μαχη Sasuke vs Madara για να καταλαβει ο Sasuke οτι η δυναμη που εχει δεν ειναι τιποτα μπροστα στου Madara.Mα, ίσα ίσα, το να παραμείνει ο Madara θα ήταν το πραγματικό fail.
Υ.Γ. Πιο Susano'o πιστευεται οτι ειναι πιο δυνατο του Madara η του Itachi?Μου εχουν πει του Itachi(γιατι εχει την ασπιδα που δεν την διαπερνα τιποτα και το σπαθι που κοβει τα παντα) αλλα πιστευω οτι δεν συγκρινεται με του Madara που ειναι full Susano'o.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 17 Ιούνιος 2012 - 12:42
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 12:48
Καλα αν χασει απο τους Kage δεν θα ξαναδιαβασω Naruto!
too late for that buddy
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 12:51
Καλα το περνω πισω θα συνεχισω και ας χασει γιατι η Kage αγριεψαν.Παροτι θα ειναι λιγο ξενερα γιατι ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ Uchiha Madara ο 2ος πιο δυνατος shinobi που υπηρξε να χασει απο τους τωρινους Kage?Ελεοςtoo late for that buddy
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 17 Ιούνιος 2012 - 12:51
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 12:54
Έλεος.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 14:18
Και το αλλο το ότι τον καλεσε ο Μου και όχι ο Καμπουτο.. δλδ και στη μαχη με τους 7 swordmen που τους καλεσε οχι ο καμπουτο αλλα καποιος αλλος, και αυτοι δηλαδοι θα μενανε αμα το ακυρωνε; Δεν πιστευω ότι παιζει κατι τετοιο, η τεχνικη είναι μια, την ελεγχει ο καμπουτο και εαν την τερματισει όλοι αυτοι όπως ηρθανε θα φυγουνε.
Ηδη φαινεται ότι ο Μανταρα τους εχει του χεριου του όλους τους καγκε μαζί και δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσουνε, και επιτηδες ειναι σκηνοθετημενο ετσι ώστε την στιγμη που δε θα υπαρχει καμμια ελπιδα για αυτους εκεινος θα εξαφνιστει λογω του Ιτατσι. Είναι κλασσική λογικη σεναρίου.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 14:35
Υ.Γ. Περιμενω να απαντησετε στην ερωτηση μου για το δυνατοτερο Susano'o!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 15:11
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 15:39
Παρόλα αυτά, συμφωνώ με τον 8tails. Ακριβώς αυτό ποy είπα και πριν για το ποιος ελέγχει το jutsu συν τυ ότι δε θα ρίσκαρε να μην τον ελέγχει!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 15:53
Και ο Μανταρα δεν εχει αρχίσει να πιεζεται. Ίσα ισα στο τελευταιο τσαπτερ φανηκε καθαρα ότι η διαφορα δυναμης είναι τεραστια, ότι οι καγκε εχουν μεινει με ανοιχτο το στόμα, είναι εξουθενωμενοι και εχουν χρσιμοποιησει και μια τεχνικη combo με ενα συνδυασμο των ανωτερων τεχνικων τους χωρις να μπορεσουν να βλαψουν το μανταρα. Απλα τωρα ο ίδιος σταματησε το ζεσταμα του και πηγε στο κυριως πιατο.
Όσον αφορα το Σουσανο του Μανταρα νομιζω ο κισιμοτο προφανως με τον τρόπο που το παρουσιαζει, θέλει να δειξει ότι είναι δυνατότερο απο οτιδηποτε άλλο.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 16:09
Μη ξεχναμε οτι ειναι στα σχεδια του Tobi να αναγενησει τον Madara με αλλο τροπο εκτος του Edo οποτε το πιο πιθανο ειναι να την κανει για τωρα και να τον ξαναδουμε μετα.
Μηπως θυμασαι σε ποιο chapter το λεει αυτο γιατι εγω δεν το θυμαμαι :/ Αμα δεν θυμασαι και βαριεσαι να ψαξεις ασ' το δεν πειραζει
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 17:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 17 Ιούνιος 2012 - 17:40
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2012 - 18:31

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2012 - 11:07
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από P.Z.W.Y.S: 20 Ιούνιος 2012 - 11:07
And .... here is my manga list so far
Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!
And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....