Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9901 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 15:47

Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι να ανακυρήξω τον αγαπητό αυτόν κύριο ως αγαπημένο μου χαρακτήρα ever? Και ναι, υπερβάλλω αλλά oh my God, όσο πάει κι όχι μόνο ανεβαίνει στα μάτια μου, αλλά θεοποιείται! Να ένας σωστός χαρακτήρας + στις ατάκες του για τον Hashirama και πως όχι μόνο αυτός μπορούσε να τον νικήσει αλλά κι ότι το γεγονός πως δεν είναι εδώ είναι καλό γι αυτούς επειδή θα χρειαστεί ν'αναδημιουργήσουν απ'την αρχή πολύ μικρότερο μέρος του χάρτη. Βουνά ισοπεδώνονται και βαρκούλες αρμενίζουν.
Αν τον κάνει να χάσει θα φάω τις μπούκλες μου! Ιεροσυλία και μόνο η σκέψη! Έναν απ'τους πιο imba χαρακτήρες, τον ζωντανό θρύλο, αν τον ακυρώσει έτσι θα...εκνευριστώ πάρα πολύ. Αλλά δε μπορώ να κάνω και κάτι γι αυτό, οπότε απλώς θα εκνευριστώ. Δυστυχώς. :canthelp:

i am proud of you =)

#9902 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 15:54

i am proud of you =)

Uchiha Madara fanboys/fangirls unite...πρέπει να το κάνουμε club. xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9903 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 16:00

Καιρό είχα να σχολιάσω! Λοιπόν ο ultimate susano σπέρνει εντελώς όμως και κόβει τα βουνά όπως το μαχαίρι το βούτυρο ένα πράγμα :P. Πολλοί τυχεροί οι kage που έσπασε το edo tensei ο Itachi γιατί αλλιώς δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να νικήσουν το Madara ή αν το έκαναν θα πέθαιναν κάποιοι kage στην πορεία σίγουρα!! Καλά ο sasuke απερίγραπτος, πραγματικά δεν έχω δει πιο εγωκεντρικό μπασταρδόπαιδο ποτέ μου!! Δηλαδή ότι και να του πει ο Itachi για τον οποίο υποτίθεται ότι εκφράζει αυτό το μίσος απέναντι στη konoha δεν καταλαβαίνει με τίποτα και αντί να χαλαρώσει λίγο αποκτά και περισσότερο μίσος από πάνω!! Σιγά ρε sasuke σε λίγο θα μαυρίσεις από το μίσος δηλαδή ρε παιδί μου :mador2: Στο τέλος ο Tobi like a boss καθόταν και το gedou mazou έπαιζε σφαλιάρες με τους naruto/bee. Πάντως τώρα που βγήκαν από τη μάχη τα αναστημένα jinchuuriki λογικά ο naruto κάτι θα μπορέσει να κάνει μαζί με τον bee αν και μου φάνηκε ολίγον τι χτυπημένος μέχρι πεθαμού και out of chakra αλλά naruto είναι αυτός όλο και κάπως θα επανέλθει :kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9904 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 17:03

Ήταν καλύτερο κεφάλαιο από το προηγούμενο,είδαμε λίγο και από τις 3 βασικές μάχες,ο Itachi τα κατάφερε και ο Madara θα "φύγει" ως ανίκητος όπως ίσως θα έπρεπε καθώς οι θρύλοι πρέπει να παραμένουν θρύλοι.Όσον αφορά το Susanoo του είχα σκεφτεί ότι μπορεί να μην είχε ολοκληρωθεί ακόμα αλλά είπα "Μπα...".Όσον αφορά τον Sasuke αν και τον μισώ και είναι από τους πιο άθλιους χαρακτήρες που έχω δει σε manga τον καταλαβαίνω.Και γω αν πείραζαν την αδερφή μου ακόμα και αν μου έλεγε να μην πάρω εκδίκηση θα έπαιρνα οπότε λογικό να μην αλλάξει τρόπο σκέψης.Τέλος,πιστεύω ότι μετά από αυτά θα γίνει μάχη Kabuto Vs Sasuke στην οποία δεν μπορούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα καθώς ο Sasuke θα μπορεί να τον σκοτώσει.Άντε να δούμε τι θα γίνει! :riiight:

#9905 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:05

Noμίζω πως αδερφή με αδερφό έχει μεγάλη διαφορά, ειδικά όταν είναι ο άλλος ο μικρός, και μην πείτε τίποτα σ'αυτό, όλοι ξέρουμε πόσο σεξιστής είναι και ο Kishi και οι Ιάπωνες γενικώς. Παρόλα αυτά, είμαι διατεθημένη να του αναγνωρίσω πως όσο είναι με τον αδερφό του και τόσο βλέπει τι έχασε, τυφλώνεται απ'αυτό, το πόσο ωραία αισθάνεται μαζί του που δε βλέπει τι θέλει ο αδερφός του να κάνει, αλλά μόνο την απώλεια που του επιβλήθηκε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 06 Ιούνιος 2012 - 18:05

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9906 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:13

Λοιπον...Τωρα φανηκε το ποσο κακος εχει γινει ο Kishi σαν mangaka.Και το ποσο κακο εχει γινει το Naruto.
Συμφωνα με το manga,o Hiruzen ειχε ξεπερασει τα αδερφια Senju ετσι?
Και ο Minato τον Hiruzen.Τοτε πως στο διαλο ο Hashirama ειναι ηταν στο ιδιο επιπεδο με τον Madara?

Kishi,καταντησες χειροτερος απο τον Kubo.

Spoiler:

#9907 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:25

Noμίζω εδώ είναι που θέλει να πει ο ποιητής - ή mangaka στην προκειμένη περίπτωση - πως μερικοί θρύλοι είναι ακριβώς αυτό. Εξάλλου, αν δούμε τον Naruto, τους έχει τους Kages. O Naruto τι είναι τότε, chopped liver? Θα είχε μείνει να τους βοηθήσει, αλλά προτίμησε να κυνηγήσει τον Tobi επειδή του είπαν πως τον έχουν, έτσω κι αν αυτό δεν ήταν τόσο αλήθεια.

Και μετά έχουμε το σκατό τον Sasuke όπως και τον Itachi. Αυτοί παίζει να μην ήταν τόσο πολυτάλαντοι, με το rinnengan κλπ κλπ αλλά κάτι μου λέει ότι Sasuke-Naruto team up ή και μόνος του ο δεύτερος θα τον νικούσαν...όσο κι αν δε θέλω να το πιστεύω.

Τέλος, να πούμε πως ο Madara έγινε αρχηγός της clan του επειδή ήταν πανδύναμος δηλαδή ο δυνατότερος Uchiha. Λογικό είναι να είναι ακόμα και τώρα γαμάτος. Τον Madara πρέπει να τον συγκρίνουμε με τον Sasuke. Κι εκεί φοβάμαι πως ο Κishi αν τους έβαζε ν'αναμετρηθούν θα νικούσε το σκατό. Αν και στην Tsunande θα σου δώσω δίκιο. What the hell Kishi? O Kakashi είχε πει πως η κάθε γενιά είναι δυνατότερη απ'την προηγούμενη, αν και νομίζω πως αυτό το έλεγε για το σύνολο της κοινωνίας. Πχ, ο Shikamaru θα γίνει καλύτερος απ'τον πατέρα του ενώ είχε ήδη ξεπεράσει τον καθηγητή του. Κλπ. Κλπ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9908 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 18:54

Και ο Minato τον Hiruzen.Τοτε πως στο διαλο ο Hashirama ειναι ηταν στο ιδιο επιπεδο με τον Madara?

Πότε ειπωθηκαν αυτά; Το μονο που θυμαμαι ειναι να λενε οτι τους ειχε ξεπερασει ολους ο τεταρτος από θέμα ευφυιας, όχι δύναμης.

stasou%2520mygdala.jpg

#9909 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 19:06

Ήταν καλύτερο κεφάλαιο από το προηγούμενο,είδαμε λίγο και από τις 3 βασικές μάχες,ο Itachi τα κατάφερε και ο Madara θα "φύγει" ως ανίκητος όπως ίσως θα έπρεπε καθώς οι θρύλοι πρέπει να παραμένουν θρύλοι.Όσον αφορά το Susanoo του είχα σκεφτεί ότι μπορεί να μην είχε ολοκληρωθεί ακόμα αλλά είπα "Μπα...".Όσον αφορά τον Sasuke αν και τον μισώ και είναι από τους πιο άθλιους χαρακτήρες που έχω δει σε manga τον καταλαβαίνω.Και γω αν πείραζαν την αδερφή μου ακόμα και αν μου έλεγε να μην πάρω εκδίκηση θα έπαιρνα οπότε λογικό να μην αλλάξει τρόπο σκέψης.Τέλος,πιστεύω ότι μετά από αυτά θα γίνει μάχη Kabuto Vs Sasuke στην οποία δεν μπορούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα καθώς ο Sasuke θα μπορεί να τον σκοτώσει.Άντε να δούμε τι θα γίνει! :riiight:

Να παρεις εκδικηση απο ποιον;Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος υπευθυνος για το περιστατικο με τους Uchiha ζωντανος.Και αυτος που ηταν,δηλαδη ο Danzo,τον σκοτωσε.Κατα την γνωμη μου εκει επρεπε να σταματησει να μισει την Konoha ο Sasuke,αν συνεχιζε δεν θα ειχε νοημα.Αλλα βεβαια.Αν ενας ελληνας σκοτωσει την οικογενεια μου,θα πρεπει να σκοτωσω ολους τους ελληνες μετα,εε;*sasuke logic*

Spoiler:

Δεν ειχα δει τις ρυτιδες που ειχε ο Tobi στο δεξι ματι...Ακριβως σαν αυτες που εχει ο Danzou.Τωρα,ποιος ο λογος να θελει να καταστρεψει τον κοσμο o Danzou,ενας Kishimoto ξερει!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 06 Ιούνιος 2012 - 19:14

image.jpg

#9910 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 19:35

Καλύτερο αυτό το chapter από το προηγούμενο.Το νέο σισάνο πιο τούμπανο από όλα.Αυτή είναι η αλήθεια ο Μαντάρα ήταν ο δυνατότερος Uchiha ακόμα και νεκρός σπέρνει.Τώρα θα δούμε τι θα κάνει ο Bee και Naruto εναντίων του nobody!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9911 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 22:51

Πότε ειπωθηκαν αυτά; Το μονο που θυμαμαι ειναι να λενε οτι τους ειχε ξεπερασει ολους ο τεταρτος από θέμα ευφυιας, όχι δύναμης.

Αυτο για το θεμα ευφυϊας παντως ενω εχει τον naruto γιο ειναι απο μονο του trolling xD
Καλο chapter,αναμενομενο οπως ειπωθηκε.Χαλια ο sasuke ο,τι ειπα και στην προηγουμενη σελιδα,ελπιζω να παρει τα πανω του το manga τωρα που εφυγαν τα ζομπια.

#9912 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 20:45

Να παρεις εκδικηση απο ποιον;Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος υπευθυνος για το περιστατικο με τους Uchiha ζωντανος.Και αυτος που ηταν,δηλαδη ο Danzo,τον σκοτωσε.Κατα την γνωμη μου εκει επρεπε να σταματησει να μισει την Konoha ο Sasuke,αν συνεχιζε δεν θα ειχε νοημα.Αλλα βεβαια.Αν ενας ελληνας σκοτωσει την οικογενεια μου,θα πρεπει να σκοτωσω ολους τους ελληνες μετα,εε;*sasuke logic*

Spoiler:

Δεν ειχα δει τις ρυτιδες που ειχε ο Tobi στο δεξι ματι...Ακριβως σαν αυτες που εχει ο Danzou.Τωρα,ποιος ο λογος να θελει να καταστρεψει τον κοσμο o Danzou,ενας Kishimoto ξερει!

Δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά του,γιατί δεν είμαι ρατσιστής.Απλά λογικό να μην ακούει τον αδερφό του.

#9913 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 21:08

Noμίζω πως αδερφή με αδερφό έχει μεγάλη διαφορά, ειδικά όταν είναι ο άλλος ο μικρός, και μην πείτε τίποτα σ'αυτό, όλοι ξέρουμε πόσο σεξιστής είναι και ο Kishi και οι Ιάπωνες γενικώς. Παρόλα αυτά, είμαι διατεθημένη να του αναγνωρίσω πως όσο είναι με τον αδερφό του και τόσο βλέπει τι έχασε, τυφλώνεται απ'αυτό, το πόσο ωραία αισθάνεται μαζί του που δε βλέπει τι θέλει ο αδερφός του να κάνει, αλλά μόνο την απώλεια που του επιβλήθηκε.

Αντικειμενικά πιστεύω ότι είναι το ίδιο πράγμα.Όσον αφορά για τον Sasuke συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι αν δεν ήταν ρατσιστής δεν θα συνέβαινε αυτό.

Λοιπον...Τωρα φανηκε το ποσο κακος εχει γινει ο Kishi σαν mangaka.Και το ποσο κακο εχει γινει το Naruto.

Kishi,καταντησες χειροτερος απο τον Kubo.

Κοίτα το ποιος είναι δυνατός είναι ανάλογα τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του καθενός.Για παράδειγμα ο Hiruzen δεν μπορούσε να νικήσει τον Kurama όμως ο Hashirama μπορούσε άνετα να ελέγχει ένα σωρό Tailed Beasts.Και παρ' όλ' αυτά ο Hiruzen νίκησε μόνος του τα 2 αδέρφια Senju!Και μην ξεχνάς ότι ο Madara στην μάχη του με τον Hashirama δεν είχε Mokuton ή Rinnegan(αν και το τελευταίο δεν θα του χρησίμευε μάλλον).

#9914 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 00:24

αν και δεν έγιναν τοσα πολλά οσα περιμενα μ'άρεσε το chapter πολύ..τρία πράγματα θέλω να πω:

1. ο μανταρα δεν παίζεται..και έχω και εγω την αίσθηση ότι δν θα φύγει τόσο εύκολα!!!!!
2. ο ιτατσι πάει να χτυπήσει το μέτωπο του sasuke πάλι..good old times ..ελπίζω ο σασουκε να μην τον πιάσουν τα κλάματα η τα νευρα του παλι.ΕΛΕΟΣ!!
:cry5:
3. To summarise, μ'άρεσε τελικα όπως το παρουσίασε ο κισί όλο αυτόν το χαμό με το edo tensei..ίσως θα θελα να δω λίγο παραπάνω κάποιους αναστημένους αλλα τέσπα μην τα θελουμε και ολα δικα μας..btw η γιαγιά τα πήγε καλύτερα από τον σασορι..κρατούσε ακόμα στην μάχη μεχρι το τελος!!

p.s. θέλω να δω τι θα πρωτοδείξει σε 2 βδομάδες..ναρουτο?μανταρα?ζετσου?σασουκε?η κάτι άσχετο?
:smokingg:

#9915 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 20:08

psit πολυ τουμπανο ο Madara he owns you

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om