Παιδια εγω δεν θελω τιποτα φοβερο λιγο τον Rikoudo Sennin να δουμε να πορωθουμεΔεν νομιζω να υπαρχει τετοια μαχη αφου ηταν ο μονος τις εποχης του που ειχε chakra, jutsu και τα σχετικα, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εγινε καμια μαχη οταν χωρισε το juubi
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 31 May 2012 - 13:03
Posted 31 May 2012 - 13:09
Μ'άρεσε το νέο κεφάλαιο, θα δούμε και τον Madara πάλι να παλεύει, που μας τον είχε αφήσει τόσο καιρό. Πόσο παίζει να μετράει η εμπειρία του χούφταλου στη μάχη? Παραλίγο να πεθάνει ο Raikage (blasphemy)! Πλάκα πλάκα, είναι ο μόνος που θα στεναχωρηθώ άμα πεθάνει στο τέλος. Και δεν είμαι κακιά, απλώς εκφράζω τη γνώμη μου. Πάντως αν σκεφτεί κανείς πως ο Madara πέθανε τόσο νέος, πόσο overpowered έπαιζε να ήταν στην εποχή του το αγόρι? Έλεος...! Καλά δε με χαλάει, αλλά γι αυτό δεν υπήρχαν χωριά κλπ κλπ στην ουσία, εφόσον ο ένας σκότωνε τους πάντες. Και βγήκε ο Hashirama και είπε "cool. Ας τους λυπηθούμε λίγο" και να τα χωριά...
Θέλω επίσης να σκάσει και να πλαντάξει ο Sasuke, που o Itachi ποντάρει τα πάντα στον Naruto. Εκεί που του λέει "έγινα έτσι για σένα/εξαιτίας σου" αν ήμουν ο Itachi θα του έλεγα "Και χαίρεσαι ε?" Μα έλεος πια, πόσο μπορεί να κλαίγεται? Και ωωω, βγήκε ο μεγάλος αδερφός από τον τάφο για να βοηθήσει το χωριό του, που εξαιτίας του μπήκε εκ των προτέρων αλλά ακόμα ο Sasuke θέλει να το καταστρέψει, how appreciative. Ας χειροκτορήσουμε όλοι την ανιδιοτελή πραγματική αγάπη του Sasuke στον αδερφό του.
Πάντως κι εγώ έχω την εντύπωση πως ο "Perfect Susano'o" θα είναι διαφορετικός από των δύο αδερφών.
Posted 31 May 2012 - 13:37
Βασικα εμενα εδω μου μυριζεται σοβαρη τρυπα στο character development του sasuke,προφανως ο kishi θελει οσο μπορει ακομα να τον κρατησει dark και too cool for school.Πως στο διαολο γινεται να εγιναν ολα αυτα με τον itachi και αυτος ακομα να ειναι κολλημενος??Ακομα χειροτερα δεν τον ξεκολλησε ο αδερφος του που ειναι ο ιδιος ο λογος που εφαγε το κολλημα in the first place και θα τον ξεκολλησει το talk no jutsu του naruto??Εε οκ χεσε μας.Θέλω επίσης να σκάσει και να πλαντάξει ο Sasuke, που o Itachi ποντάρει τα πάντα στον Naruto. Εκεί που του λέει "έγινα έτσι για σένα/εξαιτίας σου" αν ήμουν ο Itachi θα του έλεγα "Και χαίρεσαι ε?" Μα έλεος πια, πόσο μπορεί να κλαίγεται? Και ωωω, βγήκε ο μεγάλος αδερφός από τον τάφο για να βοηθήσει το χωριό του, που εξαιτίας του μπήκε εκ των προτέρων αλλά ακόμα ο Sasuke θέλει να το καταστρέψει, how appreciative. Ας χειροκτορήσουμε όλοι την ανιδιοτελή πραγματική αγάπη του Sasuke στον αδερφό του.
Πάντως κι εγώ έχω την εντύπωση πως ο "Perfect Susano'o" θα είναι διαφορετικός από των δύο αδερφών.
Edited by WillOfTheD, 31 May 2012 - 13:39.
Posted 31 May 2012 - 13:57
Γκρρρρρρ, δε μπορώ, εκνευρίζομαι. Στα fanfic γ@μώ το, πιο καλογραμμένος είναι ο Sasuke απ'το κανονικό το manga! Δεν τον λειπάτε καθόλου ο Kishi. Μα καθόλου.
Posted 05 June 2012 - 16:30
Posted 05 June 2012 - 18:20
Edited by fotitsas, 05 June 2012 - 18:21.
Posted 06 June 2012 - 11:31
Posted 06 June 2012 - 11:33

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 06 June 2012 - 11:50
Edited by GkLoc, 06 June 2012 - 11:51.
Posted 06 June 2012 - 11:52
Posted 06 June 2012 - 12:00
EEE άμα σου κόβει στη μέση τις δύο καλύτερες μάχες λογικό δεν είναι?Αναμενόμενο chapter και break την επόμενη βδομάδα. Ελπίζω να μας δώσει κάτι εντυπωσιακό γιατί έχει πέσει πάρα πολύ το Naruto στα τελευταία chapter.
And .... here is my manga list so far
Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!
And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....
Posted 06 June 2012 - 12:36
Posted 06 June 2012 - 12:39
Posted 06 June 2012 - 13:32
Madara: What kind of adult fights seriously against a child...? (approximately)
Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι να ανακυρήξω τον αγαπητό αυτόν κύριο ως αγαπημένο μου χαρακτήρα ever? Και ναι, υπερβάλλω αλλά oh my God, όσο πάει κι όχι μόνο ανεβαίνει στα μάτια μου, αλλά θεοποιείται! Να ένας σωστός χαρακτήρας επιτέλους σ'αυτό το manga. + στις ατάκες του για τον Hashirama και πως όχι μόνο αυτός μπορούσε να τον νικήσει αλλά κι ότι το γεγονός πως δεν είναι εδώ είναι καλό γι αυτούς επειδή θα χρειαστεί ν'αναδημιουργήσουν απ'την αρχή πολύ μικρότερο μέρος του χάρτη. Βουνά ισοπεδώνονται και βαρκούλες αρμενίζουν.
Επίσης, να συμβάλω κι εγώ στο anti-Sasuke κλίμα γιατί σαν πολλά μας τα έκανε το σκατό. Δεν το πιστεύω αυτό που είπε στον αδερφό του περι του τι πιστεύει/νιώθει. Αν είναι δυνατόν...μάλλον πρέπει απλώς να δεχτούμε πως "ωωω, το σκοτάδι μέσα του είναι τόσο πυκνό που μόνο η ΔΕΗ=Naruto θα του δώσει τη μικρή σπίθα που χρειάζεται για να σταματήσει τα mass murders". Oh joy. Θέλω να δω τον Naruto να τον δέρνει αλύπητα και να τον αποκυρήσσει από φίλο του κι εν τέλη να τον σκοτώσει...αλλά μετά η φοβερή δύναμη που έχει να τους κάνει όλους να βλέπουν τα πράγματα με τον τρόπο του θα χαθεί κι αυτό δε θα είναι shounen, οπότε, τζάμπα χαίρομαι. Αλλά μπορώ να ελπίζω...
Νομίζω θα χαθεί και ο Madara πάντως, εφόσον απ'την αρχή λέγαμε πως ο μόνος τρόπος να χαθεί θα είναι με το ν'απελευθερώσει τις ψυχές ο Kabutomaru. Νομίζω θα χαθεί ο ίδιος, αλλά το πολύ πολύ να μας πετάξει δύο λόγια και μετά να ξαφανιστεί. Αν τον κάνει να χάσει θα φάω τις μπούκλες μου! Ιεροσυλία και μόνο η σκέψη! Έναν απ'τους πιο imba χαρακτήρες, τον ζωντανό θρύλο, αν τον ακυρώσει έτσι θα...εκνευριστώ πάρα πολύ. Αλλά δε μπορώ να κάνω και κάτι γι αυτό, οπότε απλώς θα εκνευριστώ. Δυστυχώς.
Πέρα απ'αυτό, περιμένω να δω τι θα γίνει, καθώς και την αντίδραση των Kage, που ένα άτομο τους έχει ρίξει περισσότερο ξύλο απ'ότι αν είχε επιτεθεί όλος ο στρατός που διοικούσαν μαζί.
Edited by Fallen_Angel_Itachi, 06 June 2012 - 13:51.