Παντως,οταν φτασει σε στο επιπεδο να κανει perfect susano ο Sasuke,θα γινει τρομερη μαχη,final susanoo vs 9 tails!!
δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα ο Sasuke ηδη δεν εχει το final susano'o?
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:00
Παντως,οταν φτασει σε στο επιπεδο να κανει perfect susano ο Sasuke,θα γινει τρομερη μαχη,final susanoo vs 9 tails!!
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:08
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:16
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:47
ισως ακουστω noob αλλα τι ειναι το cliffhanger ?
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 22:36
Είπε και ο ίδιος ότι μόνο από κοντά μπορούν να τον χτυπησουν κάτι που δεν θα το έλεγε αν ήξερε Sinra Tensei.Τώρα θα μου πεις "Και πού ξέρεις ότι δεν λέει ψέματα;". Αν είχε Sinra Tensei δεν θα χρειαζόταν να σπαταλάει τόσο chakra σε Susanoo και Mokuton,ούτε θα άφηνε την Tsunade να τον χτυπήσει όταν αυτή ήρθε στο πεδίο μάχης...Δεν πειράζει που δεν ξέρει άλλες τεχνικές Rinnegan γιατί αλλιώς θα ήταν ίδιος ο Nagato...άραγε ο Tobi ξέρει καμιά άλλη τεχνική εκτός από Outer Path;γιατι? :/
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 22:41
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Skinner1991: 30 Μάιος 2012 - 22:47
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 22:42
Και ο Sasuke και ο Itachi έχουν Final Susanoo.κατά την γνώμη μου ο Itachi έχει το πιο δυνατό Susanoo γιατί μπορεί να σφραγίζει οτιδήποτε και να αποκρούει όλες τις επιθέσεις.Θεωρώ τον Itachi τον δυνατότερο χαρακτήρα στην σειρά(αυτή την στιγμή)δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα ο Sasuke ηδη δεν εχει το final susano'o?
αν προσεξεις τα susano'o τους ειναι παρομοια
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 00:39
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 09:33
Και ο Sasuke και ο Itachi έχουν Final Susanoo.κατά την γνώμη μου ο Itachi έχει το πιο δυνατό Susanoo γιατί μπορεί να σφραγίζει οτιδήποτε και να αποκρούει όλες τις επιθέσεις.Θεωρώ τον Itachi τον δυνατότερο χαρακτήρα στην σειρά(αυτή την στιγμή)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Μάιος 2012 - 09:39
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 09:38
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 10:43
Πω ρε γαμμοτο θελω καμια ιστορια με τον Rikoudo Sennin.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 31 Μάιος 2012 - 10:44
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 10:54
Πω ρε γαμμοτο θελω καμια ιστορια με τον Rikoudo Sennin.Κατι πουνα εχει μια καλη μαχη μεσα
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 11:00
@Animanga fan Ναι εχει λογικη αυτο που λες, ετσι θα ειναι μαλλον. απλως μου φαινεται χαζο το να εχει μοναχα 1 ιδιοτητα του rinnegan... και γιατι συγκεκριμενα το preta path? :/ (ισως να τον εκανε nerf ο Kishi για να μην ειναι εντελως αδικο xD)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Μάιος 2012 - 11:11
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 12:22
Ευτυχώς όχι.Τις τεχνικές του Rinnegan τις μαθαίνεις δεν τις αποκτάς αμέσως.Ίσως επειδή ο Madara απέκτησε Rinnegan λίγο πριν τον θάνατό του και δεν είχε χρόνο να προπονηθεί αυτό να σημαίνει ότι το Preta Path να είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να μάθεις όσον αφορά το Rinnegan.πειτε μου αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως ειχε κανει shinra tenshi οταν ειχε δειξει οτι εχει rinnengan...
edit:λαθος το ξαναδιαβασα το σημειο ειχε δειξει οτι μπορει να αποροφησει τσ επιθεσεις δεν ειχε κανει shira tenshi,αλλα αφου ξερει το jutsu που αποροφα τς επιθεσεις δεν σημαινει οτι ξερει και τα αλλα jutsu του pain???
Ναι γι' αυτό έχει το καλύτερο Susanoo γιατί έχει αυτά τα 2 αντικείμενα.Επίσης ποιος σου είπε ότι έδωσε το Yata MIrror στον Sasuke;Δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο πουθενά.Επίσης ο Madara είπε ότι θα χρισημοποιήσει όλη του τη δύναμη άρα δεν έχει να δείξει κάτι άλλο και αν κρίνω από τις ομοιότητες μεταξύ των τριών τελίκων Susanoo των 3 αυτών Uchiha μπορώ να υποθέσω ότι απλά του Madara είναι πιο μεγάλο.Τέλος παρακαλώ τον Kishimoto να μας δείξει τι μπορεί να κάνει το Susanoo του Madara και ποιες άλλες ικανότητες έχει το Mangekyo Sharingan του Madara εκτός από Susanoo(μην μου πείτε ότι αφού έχει Susanoo θα έχει σίγουρα και Tsukuyomi και Amaterasu γιατί είναι απλά φήμες αφού ο Sasuke δεν έχει Tsukuyomi).Αυτό που σφραγίζει οτιδήποτε και η ασπίδα που αποκρούει όλες τις επιθέσεις είναι spiritual items τα οποία είχε στην κατοχή του ο Itachi. Την ασπίδα την έχει δώσει στον Sasuke, το σπαθί το έχει ακόμη. Αλλά αυτά δεν είναι το Susano του, είναι πρόσθετα.
Επιπλέον, μάλλον για να λέει final, θα μας δείξει κάτι καινούργιο, δεν εννοεί Susano τύπου Itachi- Sasuke.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animanga fan: 31 Μάιος 2012 - 12:25
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 12:47