Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9871 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:00

Παντως,οταν φτασει σε στο επιπεδο να κανει perfect susano ο Sasuke,θα γινει τρομερη μαχη,final susanoo vs 9 tails!!

δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα ο Sasuke ηδη δεν εχει το final susano'o? :hmmm: αν προσεξεις τα susano'o τους ειναι παρομοια

#9872 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:08

Μέτριο chapter εκτός από το cliffhanger.

Και η τελευταία σελίδα ήταν λογοκριμένη από το JUMP, ο Kishimoto μου έστειλε την original σελίδα:
--
--

Posted Image

#9873 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:16

ισως ακουστω noob αλλα τι ειναι το cliffhanger ?

#9874 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 17:47

ισως ακουστω noob αλλα τι ειναι το cliffhanger ?

επιθεση του μανγκακα για να τον προσεχεις πιο πολυ καθως εξιστορει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#9875 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 22:36

γιατι? :/

Είπε και ο ίδιος ότι μόνο από κοντά μπορούν να τον χτυπησουν κάτι που δεν θα το έλεγε αν ήξερε Sinra Tensei.Τώρα θα μου πεις "Και πού ξέρεις ότι δεν λέει ψέματα;". Αν είχε Sinra Tensei δεν θα χρειαζόταν να σπαταλάει τόσο chakra σε Susanoo και Mokuton,ούτε θα άφηνε την Tsunade να τον χτυπήσει όταν αυτή ήρθε στο πεδίο μάχης...Δεν πειράζει που δεν ξέρει άλλες τεχνικές Rinnegan γιατί αλλιώς θα ήταν ίδιος ο Nagato...άραγε ο Tobi ξέρει καμιά άλλη τεχνική εκτός από Outer Path; :?

#9876 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 22:41

πειτε μου αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως ειχε κανει shinra tenshi οταν ειχε δειξει οτι εχει rinnengan...
edit:λαθος το ξαναδιαβασα το σημειο ειχε δειξει οτι μπορει να αποροφησει τσ επιθεσεις δεν ειχε κανει shira tenshi,αλλα αφου ξερει το jutsu που αποροφα τς επιθεσεις δεν σημαινει οτι ξερει και τα αλλα jutsu του pain???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Skinner1991: 30 Μάιος 2012 - 22:47

i wish the world was more ero and peaceful...

#9877 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 22:42

δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα ο Sasuke ηδη δεν εχει το final susano'o? :hmmm: αν προσεξεις τα susano'o τους ειναι παρομοια

Και ο Sasuke και ο Itachi έχουν Final Susanoo.κατά την γνώμη μου ο Itachi έχει το πιο δυνατό Susanoo γιατί μπορεί να σφραγίζει οτιδήποτε και να αποκρούει όλες τις επιθέσεις.Θεωρώ τον Itachi τον δυνατότερο χαρακτήρα στην σειρά(αυτή την στιγμή)

#9878 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 00:39

Το Susano του Madara μου φανηκε υπερβολικα μεγαλο.Εχω την εντυπωση πως απλως εχει φτασει το Susano του σε αλλο επιπεδο...Κατι που πιστευω μπορει να κανει και ο Sasuke στο μελλον...

image.jpg

#9879 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 09:33

Και ο Sasuke και ο Itachi έχουν Final Susanoo.κατά την γνώμη μου ο Itachi έχει το πιο δυνατό Susanoo γιατί μπορεί να σφραγίζει οτιδήποτε και να αποκρούει όλες τις επιθέσεις.Θεωρώ τον Itachi τον δυνατότερο χαρακτήρα στην σειρά(αυτή την στιγμή)

Αυτό που σφραγίζει οτιδήποτε και η ασπίδα που αποκρούει όλες τις επιθέσεις είναι spiritual items τα οποία είχε στην κατοχή του ο Itachi. Την ασπίδα την έχει δώσει στον Sasuke, το σπαθί το έχει ακόμη. Αλλά αυτά δεν είναι το Susano του, είναι πρόσθετα. :P

Επιπλέον, μάλλον για να λέει final, θα μας δείξει κάτι καινούργιο, δεν εννοεί Susano τύπου Itachi- Sasuke.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Μάιος 2012 - 09:39

#9880 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 09:38

Πω ρε γαμμοτο θελω καμια ιστορια με τον Rikoudo Sennin.Κατι πουνα εχει μια καλη μαχη μεσα

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#9881 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 10:43

@Animanga fan Ναι εχει λογικη αυτο που λες, ετσι θα ειναι μαλλον. απλως μου φαινεται χαζο το να εχει μοναχα 1 ιδιοτητα του rinnegan... και γιατι συγκεκριμενα το preta path? :/ (ισως να τον εκανε nerf ο Kishi για να μην ειναι εντελως αδικο xD)

οσο για την final version του susano'o... μπερδευτηκα με το chapter 478 αλλα εκει ηταν απλως ολοκληρωμενο, οχι η τελικη του μορφη. η μονη διαφορα με τα susano'o των Madara και Sasuke αυτη τη στιγμη ειναι το μεγεθος. Ο Madara εχει πολυ μεγαλυτερο susano'o αλλα αυτο νομιζω οφειλεται στο οτι επειδη "ειναι ο Uchiha Madara" :P πιο πολυ και δυνατη chakra απο του Sasuke. anyway... γνωμη μου!

Πω ρε γαμμοτο θελω καμια ιστορια με τον Rikoudo Sennin.

me too!!! :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 31 Μάιος 2012 - 10:44

#9882 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 10:54

Πω ρε γαμμοτο θελω καμια ιστορια με τον Rikoudo Sennin.Κατι πουνα εχει μια καλη μαχη μεσα

Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια μαχη αφου ηταν ο μονος τις εποχης του που ειχε chakra, jutsu και τα σχετικα, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εγινε καμια μαχη οταν χωρισε το juubi

gVaaH5O.jpg

#9883 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 11:00

@Animanga fan Ναι εχει λογικη αυτο που λες, ετσι θα ειναι μαλλον. απλως μου φαινεται χαζο το να εχει μοναχα 1 ιδιοτητα του rinnegan... και γιατι συγκεκριμενα το preta path? :/ (ισως να τον εκανε nerf ο Kishi για να μην ειναι εντελως αδικο xD)

Αφού έχει κάνει και sinra tensei. Εννοείς όσο έχει το Susano πάνω του;

Κατά τα άλλα υπομονή παιδιά, δεν μπορούμε να βγάλουμε τόσα συμπεράσματα για το final Susano από ένα καρέ.

edit: δίκιο έχετε, εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι εδώ είχε κάνει sinra tensei http://www.mangareader.net/naruto/560/14, αλλά δεν είχα προσέξει την Temari να λέει "he absorbed it", που σημαίνει ότι έκανε την τεχνική του rinnegan που απορροφά άλλες και όχι το sinra tensei. Πφφφ noob Madara, δεν πήρε το sinra tensei skill, χαχαχα.
Έτσι στέκει το όλο θέμα γιατί αλλιώς θα ήταν εντελώς cheat. Όσες τεχνικές και να του έκαναν θα τις απέκρουε με ένα απλό sinra tensei, δεν θα χρειαζόταν ούτε final Susano, ούτε τίποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Μάιος 2012 - 11:11

#9884 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 12:22

πειτε μου αν κανω λαθος αλλα νομιζω πως ειχε κανει shinra tenshi οταν ειχε δειξει οτι εχει rinnengan...
edit:λαθος το ξαναδιαβασα το σημειο ειχε δειξει οτι μπορει να αποροφησει τσ επιθεσεις δεν ειχε κανει shira tenshi,αλλα αφου ξερει το jutsu που αποροφα τς επιθεσεις δεν σημαινει οτι ξερει και τα αλλα jutsu του pain???

Ευτυχώς όχι.Τις τεχνικές του Rinnegan τις μαθαίνεις δεν τις αποκτάς αμέσως.Ίσως επειδή ο Madara απέκτησε Rinnegan λίγο πριν τον θάνατό του και δεν είχε χρόνο να προπονηθεί αυτό να σημαίνει ότι το Preta Path να είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να μάθεις όσον αφορά το Rinnegan.

Αυτό που σφραγίζει οτιδήποτε και η ασπίδα που αποκρούει όλες τις επιθέσεις είναι spiritual items τα οποία είχε στην κατοχή του ο Itachi. Την ασπίδα την έχει δώσει στον Sasuke, το σπαθί το έχει ακόμη. Αλλά αυτά δεν είναι το Susano του, είναι πρόσθετα. :P

Επιπλέον, μάλλον για να λέει final, θα μας δείξει κάτι καινούργιο, δεν εννοεί Susano τύπου Itachi- Sasuke.

Ναι γι' αυτό έχει το καλύτερο Susanoo γιατί έχει αυτά τα 2 αντικείμενα.Επίσης ποιος σου είπε ότι έδωσε το Yata MIrror στον Sasuke;Δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο πουθενά.Επίσης ο Madara είπε ότι θα χρισημοποιήσει όλη του τη δύναμη άρα δεν έχει να δείξει κάτι άλλο και αν κρίνω από τις ομοιότητες μεταξύ των τριών τελίκων Susanoo των 3 αυτών Uchiha μπορώ να υποθέσω ότι απλά του Madara είναι πιο μεγάλο.Τέλος παρακαλώ τον Kishimoto να μας δείξει τι μπορεί να κάνει το Susanoo του Madara και ποιες άλλες ικανότητες έχει το Mangekyo Sharingan του Madara εκτός από Susanoo(μην μου πείτε ότι αφού έχει Susanoo θα έχει σίγουρα και Tsukuyomi και Amaterasu γιατί είναι απλά φήμες αφού ο Sasuke δεν έχει Tsukuyomi).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animanga fan: 31 Μάιος 2012 - 12:25

#9885 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 12:47

Οπ, πάλι αδιάβαστο με πιάνεις. Για κάποιο λόγο σε κάποια καρέ στην μάχη με τον Danzo νόμιζα ότι ήταν το Yata Mirror που είχε χρησιμοποιήσει ο Sasuke, αλλά δεν είναι.

Άρα δίκιο έχεις.