Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9781 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 16:17

Ναι ήταν, εφόσον είχε μπει ο Orochimaru στο Akatsuki, έκανε τον διπλό κατάσκοπο στον Sasori ενώ ήταν στην αλήθεια τριπλός...τρέχα γύρευε!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9782 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 17:32

Απο το mangastream

http://mangastream.com/read/naruto/62017836/1

Spoiler:

#9783 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 17:38

Naruto στο mangastream again...WTF έχασα κάτι ???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9784 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 17:44

Naruto στο mangastream again...WTF έχασα κάτι ???

Αντε να εξηγω τωρα..
Λοιπον.Το mangastream αποφασησε να ξανα παρει τα Jump manga.
Aλλα υπαρχουν δυο διαφορες.Θα βγαζουν τα chapters 4 ωρες μετα απο τα αλλα scan teams για να μην παιρνουν τα δικα τους sites οπως το mangareader.
Και θα τα σβηνουν απο το site τους μετα απο 60 ωρες.

Spoiler:

#9785 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 17:56

Αντε να εξηγω τωρα..

ευχαριστούμε τρισμέγιστε που έσκυψες πάνω από τα προβληματα μας.

Πάντως εγώ την απορία την εχω.
Αυτό το kabuto εχει αλλαξει θεση στα νεύρα του, εχει θεραπευσει τον εαυτο του τη στιγμη που δεχοταν το χτυπημα, κοντευει να γινει sage χωρις καν τα ματια του rinnegan, sharingan η τα κυτταρα του πρωτου...
και μια lasik δεν μπορει να κανει στον εαυτο του αντι να καθεται να παλεύει με τα πατομπουκαλα;
Εδω οι αλλοι αλλαζουν ματια λες και ειναι καρφιτσες και δεν ειναι καν γιατροι αυτος στο κατουρι πηγαδησε;

stasou%2520mygdala.jpg

#9786 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 18:10

Eντάξει, όταν εντοπίζουμε έτσι τις τρύπες τρελαίνομαι...! Αλλά εδώ είναι που λέω εγώ, σαν την ενοχλητική, ότι μπορεί να είναι ένα μικρό κομμάτι του Kabuto που ακόμα θυμάται την Μητέρα, που αγκιστρώνεται σ'εκείνη την παδική θυσία χρησιμοποιώντας το ως κάποιον μπούσουλα γιατί όσο κι αν λέει ότι δεν ξέρει ποιος είναι, εμένα μου φαίνεται πως θυμάται πολύ καλά από πού ακριβώς ξεκίνησε.

Btw, oh your new set Lord Leon...!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9787 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 19:28

Γιατι δεν φερνει πισω τη μαμα με το edo tensei να ρωτησει τι εγινε οταν τη σκοτωσε να τελειωνουμε????

Παντος ηταν ωραιο chapter, ισως μου αρεσε επειδη το περιμενα χειροτερο.

Αχχχ με το που δειχνει τη λερα τον Orochimaru ανεβενει επιπεδο το chapter.

gVaaH5O.jpg

#9788 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 19:54

Γιατι δεν φερνει πισω τη μαμα με το edo tensei να ρωτησει τι εγινε οταν τη σκοτωσε να τελειωνουμε????

haha you never know! o-o

Ωραίο chapter μου φάνηκε πως πέρασε πολύ γρήγορα.. αν και δεν πολύ γουστάρω τον Kabuto χαίρομαι που ήρθε και η ώρα του να δείξει parts από το παρελθόν του.
Παρότι λέει πως έχει ξεχάσει πια την ταυτότητα του και γενικά μια χαρά τα αναφέρει βλέπω τσάμπα κλαίγεται!
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#9789 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 00:13

Μου άρεσε πολύ αυτό το κεφάλαιο γιατί έδειξε την συνάντηση του Orochimaru και του Kabuto!Η εμφάνιση του Orochimaru μου άρεσε πάρα πολύ και είναι κρίμα που έχει εξαφανιστεί από την σειρά...Όσον αφορά τον Kabuto έχω να πω ότι χαίρομαι που μετά από 540 περίπου από όταν εμφανίστηκε έδειξε την ιστορία του αν και δεν με τρελαίνει κιόλας.Επίσης τον καταλαβαίνω απόλυτα διότι είπε στην Nonou ποιος είναι και πάλι δεν τον θυμόταν,έπαθε σοκ και μετά την κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκε ο Orochimaru και τον παρέσυρε...Αυτό που με στενοχωρεί με αυτό το manga είναι ότι,κατά την γνώμη μου,έχει πέσει σε επιπέδο αφού ο Kishimoto έχει επικεντρωθεί μόνο σε μάχες οι οποίες δεν έχουν ταχύτητα και έχει χαθεί η μαγεία αυτής της σειράς...Μου λείπουν οι παλιές καλές στιγμές όπως τότε που έδειξε τα τελευταία λόγια του Itachi προς τον Sasuke (Sorry Sasuke...there won't be a next time),τότε που ο Naruto διάβαζε το πρώτο βιβλίο του Jiraiya και έμαθε από που βγήκε το όνομά του και έκλαιγε,ακόμα και τότε που ο Naruto είπε στον Zabuza "If I become as strong as you,will I really not feel anything?" και εκείνος του είπε ότι όντως αγαπούσε τον Haku και άλλα παραδείγματα που μας θύμιζαν ότι δεν πρέπει να κοιτάζουμε μόνο τις μάχες...

#9790 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 16:32

Αυτο το chapter ηταν καλουλι.Ειχε orochimaru :3

Βεβαια εξακολουθει να μου ειναι αδιαφορο το backstory του kabuto και ανυπομονω να ψοφησει αλλα αυτο το chapter ειναι αρκετα πιο καλοφτιαγμενο απο το προηγουμενο.

+100 στον lord leon για το ποστ με τα γυαλια του kabuto.Εχω μερες να γελαω τοσο :hihi2:

sc5bab.jpg

#9791 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:
  • LocationReality Marble

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 22:04

Γιατί πιστεύω πως το edo tensei, δεν θα το χρησιμοποιούσες σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αλλά συνήθως απατώμαι. Μια λογική εξήγηση είναι πως τότε ο κάμπουτο ήταν μικρό παιδί (σχετικά), οπότε τα δύο μου θα ήξερε από τέτοιες τεχνικές, ειδικά αφού η συγκεκριμένη ήταν signature του 2ου. Και πρώτος την έμαθε ο Ορότσι. Εκείνη τη χρονολογία, ούτε αυτός δεν θα την είχε μάθει ακόμα (λογικά). Μετά ΠΟΥ να βρεις δείγμα DNA από τη "μαμά" στο σήμερα που τη γνωρίζει την τεχνική ο καμπ (και στοίχημα πως την απέκτησε αφού εμφύτευσε τα κύτταρα του ορότσι και μετά). Δική μου εκτίμηση είναι πως επειδή είχε μεγάλο τραύμα και έπνεε τα λοίσθια, δεν θα τον είδε καλά γι' αυτό και δεν θα τον γνώρισε. Εξάλλου ούτε η Κάριν βλέπει καλά χωρίς τα γκαβάδια της, λολ. Αυτό, ή απλά επειδή τους είχαν πάρει πρέφα οι άλλοι σινόμπι γύρω, δεν ήθελε να αποκαλυφθούν ποιοι ήταν και τι ρόλο βαρούσαν εκεί. Και το τρίτο σενάριο, ότι τα είχε οργανώσει έτσι ο ορότσι, για να πάρει με το μέρος του τον καμπ. Αυτές τις 3 πιθανότητες βλέπω μπροστά μας...
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#9792 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 23:31

κατι μου λεει οτι ο Danzo χρησιμοποιησε gentjutsu με το ματι του shisui

#9793 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 23:37

κατι μου λεει οτι ο Danzo χρησιμοποιησε gentjutsu με το ματι του shisui

Σε ποιόν και γιατί?

MbcN7u5.png

#9794 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 13:58

1) σε αυτην την καλογρια για να την πισει να κανει την αποστολη. αν θυμασαι το genjutsu του shisui μπορει να ελεγξει ατομα χωρις να το παρουν χαμπαρι. επισης μου ηρθε αυτη η ιδεα οταν ακουμπησε ο Danzo το χερι του στο δεξι του ματι (αν και δεν παιζει να εχει καμια σχεση :P)
2) το να μην θυμαται τον kabuto η "μαμα" του την ωρα που πεθενε μπορει να ειναι λογω genjutsu :o

anyway, υποθεσεις κανω.

#9795 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 16:29

(αν και δεν παιζει να εχει καμια σχεση :P)

Προφανώς και έχει σχέση :P