Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9766 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:41

Btw

Στις πρωτες σελιδες νομιζα οτι εβλεπα FMA αντι για Naruto.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό :)

#9767 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:50

Καλά πως γίνεται κάθε φορά να κρατάτε τα πιο ασήμαντα στοιχεία. Σόρυ κιόλας, αλλά επειδή το πετάτε κατά περιόδους, πραγματικά από όλο το flashback του Nagato σας έχει μείνει το κουτάβι. Εγώ δε θυμόμουν καν το κουτάβι και μου άρεσε εκείνο το σημείο.

Τώρα από κει και πέρα αν ξέρεις το Naruto από την αρχή, ξέρεις τι να περιμένεις. Μονίμως όταν αρχίζουν οι διάλογοι υπάρχει γκρίνια, μονίμως όμως. Όμως αυτό το είχε πάντα το Naruto και μπορούσες να δεις αυτά τα "κλισέ" που λέτε από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Εκτός από την περίοδο που είχαμε φάει στην μάπα κάτι μήνες από άχρηστα κλωτσομπουνίδια και δευτερεύουσες μάχες με δευτερεύοντες χαρακτήρες ζόμπι χωρίς υπόθεση (μέχρι σχετικά πρόσφατα δηλαδή), αλλά αυτό ήταν εξαίρεση.
Άρα τι περιμένετε;

Oh, you're so wonderful, so deep που υπερασπίζεσαι την πραγματική ουσία του manga...

Αnd then they call me a fangirl. Τουλάχιστον εγώ αναγνωρίζω κάτι όταν είναι καλό ή κακό, μ'αρέσει ή όχι. Δε λέω, πραγματικά να σου άρεσε το παρελθόν του Nagato, που εμένα δε μου άρεσε καθόλου η υπερβολή του σε κάποια σημεία. Μπορεί να σου άρεσε φοβερά το παρελθόν του Kabuto, που προσωπικά το βρήκα έτσι κι έτσι. Παρόλα αυτά, δε μπορείς να κάνεις γενικές εκτιμήσεις του στυλ "Α, με το που το Naruto φεύγει από μάχες όλοι γκρινιάζετε".

Δεν είναι αλήθεια. Προσωπικά πάντα, θεωρώ τις σκηνές εκτός μαχών τις πιο σημαντικές σ'αυτό το manga; το παρελθόν του Itachi, οι σκέψεις του Naruto, το παρελθόν των γονιών του, o τρόπος που δίνει τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων...μόνο που πρέπει να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης και απ'όλα. Δηλαδή πόσο γλυκό ήταν το flashback της Κonan με τον δάσκαλο και την φωτογραφία? Δεν ξέρω και δε θυμάμαι αν παραπονέθηκε τότε κανείς, αλλά εκείνο ήταν τόσο όμορφο. Θα μπορούσε να κάνει και τώρα το ίδιο.

Δεν είναι πάντα κακά τα κλισέ, έχει σημασία και η πένα που τα γράφει. Αυτή τη στιγμή η πένα του Kishi έχει φθαρεί όσο να ναι απ'την πολύ χρήση. Δεν φταίω εγώ που το παρατηρώ, αλλά οι άλλοι που τον ξεζουμίζουν.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9768 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 19:29

Δεκτό. Ίσως σας έβαλα όλους στο ίδιο τσουβάλι και δεν έπρεπε. Ο καθένας έχεις τους λόγους του να μην του αρέσει κάτι I guess.

Αλλά το τι είναι καλό και τι όχι από πλευράς περιεχομένου είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ μίλησα απλώς για το τι θα περίμενε κανείς με βάση το ίδιο το manga, δεν το αξιολόγησα (πέρα από το κομμάτι με τα "κλωτσομπουνίδια με ζομπι χωρίς υπόθεση" :P).

Και tbh δεν μου άρεσε φοβερά το flashback του Kabuto, αλλά έχω παρατηρήσει ότι όταν σταματάω κάθε λίγο να σχολιάζω το κάθε τι, καταλλήγω να απολαμβάνω ένα manga αρκετά λιγότερο εν τέλη. Αλλά whatever αυτό είναι προσωπικό, ο κάθε ένας το απολαμβάνει διαδφορετικά (hell θα μου πεις, αυτό είναι το νόημα του thread αυτού, να σχολιάζουμε το κάθε τσάπτερ, και θα έχεις δίκιο).

Μου άρεσαν επίσης δυο τρία λογάκια που είπε ο Itachi στην αρχή. Αλλά όπως είπα, η αξία του περιεχομένου είναι κατά έναν μεγάλο βαθμό υποκειμενική.

#9769 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 00:16

True. :canthelp: Well, τα λόγια του Itachi γενικώς κ εμένα μου άρεσαν παρεπιμπτόντως, αλλά μου φάνηκαν λίγο περίεργα απ'το στόμα του.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9770 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 14:13

lol, το chapter δεν έχει ξύλο -> boring chapter is boring !
Μια χαρά τσαπτεράκι, καλός ο διάλογος με itachi στην αρχή, and was that some orochi glimpse I saw? Το flashback μου άρεσε πολύ.

#9771 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 15:27

Ο Orochimaru φάνηκε μόνο και μόνο επειδή τον μνημόνευσε ο κύριος Kabuto, μην πολυχαίρεσαι :P (party pooper I know)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9772 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 15:32

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ εκεί μπερδεύτηκα λίγο αρχικά, γιατί στο δεύτερο καρέ που τον δείχνει η στάση του σώματος του orochimaru είναι ακριβώς ίδια με του Kabuto, αλλά αυτό θα μπορούσε απλά να σημαίνει ότι λειτουργεί σαν πρότυπο γι αυτόν.

#9773 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 16:42

Προτιμώ τον Kabuto έτσι και αλλιώς, nyanyah :P

#9774 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 12:53

mother mother ούτε στο Advent children έτσι....
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#9775 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 13:24

mother mother ούτε στο Advent children έτσι....

Your comment made my day! Εν τω μεταξύ, δεν πολύκατάλαβα το πρόβλημα ταυτότητας του Kabuto εν τέλη. Δηλαδή, από τα χιλιάδες λόγους που μπορεί να χε σκεφτεί και τους λόγους που μπορεί να μην τον αναγνώριζε η μητέρα--που μπορεί και να λεγε ψέμματα αν και δεν φάνηκε κάτι τέτοιο καθόλου, σκέφτηκε αυτό? Table flip!

Btw, stalker level: Orochimaru.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9776 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 13:25

Έλα μην είσαι τόσο κακός. Εμένα μου άρεσε πολύ. Αυτό το πράγμα είναι ρε γαμώτο που μου αρέσει στο naruto γενικά. Η πλειονότητα των χαρακτήρων είναι βουτηγμένη μέσα σε κάτι τραγικό. Εμένα μου άρεσε το κεφάλαιο και με τον Oro στο τέλος έδεσε το γλυκό. Κλασικό pacing για flashback στο μάνγκα.

Edit.

Fai, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Ουσιαστικά έχουμε έναν χαρακτήρα, ο οποίος εξαρχής δεν ήξερε τίποτα για το τι είναι, ποιος κλπ, κάτι πολύ τραγικό ακόμα και να το φανταστείς, πιστεύω. Τώρα ο μόνος άνθρωπος που τον μεγάλωσε και του έδωσε μια ταυτότητα, όποια και αν είναι αυτή, δεν παίζει μεγάλο ρόλο, ήταν αυτή. Και τη σκότωσε. Εεεεε εντάξει.

Τώρα υποθέσεις.

Μάλλον, επειδή ήταν στο root και επειδή είναι σε δουλειά σινόμπι, δεν ήθελε να δείξει τα συναισθήματά της και τα τοιαύτα.

Δε ξέρω, εσείς τι λέτε;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#9777 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 13:33

Καλό chapter ευτυχώς δεν επικεντρώθηκε σε βλακείες τύπου γυαλιά και σκύλους.
Ο Oro και ο Danzo κλέψανε ξανά την παράσταση.. και θυμήθηκα πως χάθηκαν στον βωμό του μλκ ! :mador2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9778 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 13:40

Nαι, αγαπητέ Night Wizard Seal έχεις δίκιο για το ότι είχε απ'την αρχή πρόβλημα ταυτότητος και υποτίθεται ότι αυτό που έκανε το έκανε για κείνη για να μην χρειαστεί να διαλέξει και το βρίσκω πολύ γλυκό καθώς και κατανοητό που κάπως αμφισβήτησε τον εαυτό του, αλλά υποτίθεται ότι ο λόγος που πήγε με τον Orochimaru -γιατί στην ουσία αυτός τον έπεισε- ήταν επειδή είδε πόσο μ@λάκες ήταν εκεί στην root και άνετα μπορούσε να δουλεύει και πάλι γι αυτούς όπως λες κι εσύ.

Δε λέω, μ'άρεσε το flashback, και συγγνώμη αν φάνηκε τ'ατίθετο. Απλώς ξες, με ήρθε πολύ εκνευριστικός ο τρόπος που σκέφτηκε. Παρόλα αυτά, τώρα που το σκέφτομαι και καλύτερα, εγώ το λέω και είμαι πάνω από 20 χρονών. Ο Kabuto ήταν πολύ μικρός...ναι ΟΚ, βιάστηκα λίγο. Αλλά και πάλι, μην πας με τον τύπο που σου προσφέρει καραμέλες βρε παιδί! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9779 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 13:57

Βρε βρε.Οχι που δεν θα βλεπαμε την τραβεστι.
Το chapter ηταν σκαλες ανωτερο απο το προηγουμενο.Για να δουμε την συνεχεια τωρα.

Spoiler:

#9780 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 15:36

Your comment made my day! Εν τω μεταξύ, δεν πολύκατάλαβα το πρόβλημα ταυτότητας του Kabuto εν τέλη. Δηλαδή, από τα χιλιάδες λόγους που μπορεί να χε σκεφτεί και τους λόγους που μπορεί να μην τον αναγνώριζε η μητέρα--που μπορεί και να λεγε ψέμματα αν και δεν φάνηκε κάτι τέτοιο καθόλου, σκέφτηκε αυτό? Table flip!

Btw, stalker level: Orochimaru.

Well thank you!, αλήθεια ο Καbutο δεν ήταν και κάποτε σιωπηλός κατάσκοπος του Sasori???
Πλήση εγκεφάλου χαλαρά στη Mother##!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka