Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9661 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 15:33

Γαμάτο το chapter, αλλά αυτές τις επιδείξεις δυνάμεων τις έκανε και ο Danzo, άρα δεν έχω πολλές ελπίδες για αυτόν....
Και κοιτάχτε να δείτε πως ο Σασούκε θα βγάλει ρινέγκαν από το αίμα της Κάριν που ρούφηξε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 21 Μάρτιος 2012 - 15:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9662 vlahader

vlahader

Συμπανάρχης

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 17:20

Γαμάτο το chapter, αλλά αυτές τις επιδείξεις δυνάμεων τις έκανε και ο Danzo, άρα δεν έχω πολλές ελπίδες για αυτόν....
Και κοιτάχτε να δείτε πως ο Σασούκε θα βγάλει ρινέγκαν από το αίμα της Κάριν που ρούφηξε...

Αν γίνει κατι τετοιο ο σασουκε θα είναι πολύ δυνατότερος και πάλι απο το ναρουτο.. Δλδ θα χρειαστεί μετά κι ο ναροuτο νεο power up, εκτός κι αν με το που απλά κάνει upgrade τις δυναμεις του κουραμα και τις συνδιάσει με τις βατραχοδυνάμεις και φτασει σε ενα god -mode.
H Rukia cosplay είναι θεά!!! Δημοσιευμένη  εικόνα

#9663 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 17:35

Δηλαδη ο γυαλακιας τωρα θα εχει μεγαλη μυϊκη δυναμη οπως ο Naruto σε sage mode?Σιγα την power up...Pfff,περιμενα κατι πiο καλο απο τον Kabutochimaru...

image.jpg

#9664 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 19:35

dr...snakes???
fffff- this shit!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#9665 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 20:49

Έλα Itachi χιουμορίστα παντογνώστη εσύ.Εντάξει τι διάβασα τώρα???MindBlow.Τα αδέρφια Uchiha μια χαρά τα πάνε.Πιστεύω ότι ο Κισίι θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο να βάλει για τον Kabuto.Δεν θυμόμουν να αναφέρει κάπου ότι η Karin είναι Uzumaki αλλα ok.Άντε για το επόμενο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9666 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 21:04

τώρα άρχισε να μου την δίνει πιο πολύ ο καμπουτο..όχι πως συμπαθούσα τον οροτσι αλλα και το να λέει οτι τώρα πια τι να κλάσει ο Orochimaru-sama μπροστά μου είναι πολυ προκλητικό..μονο και μονο γι΄αυτό θέλω με κάποιο "μαγικό" τρόπο να ξυπνήσει το "φίδι", να του δώσει ένα μπάτσο και να πεθάνουν και οι 2 μαζι..πλακα πλακα πάντως θα παίξουν τώρα ρολο οι σπόροι του θεου ζετσου..θα του απορροφήσει το chakra και μετά οι άλλοι εύκολα θα του κάνουν genjutsu και παπαλα το dragon sage mode..:thumbup:

#9667 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 22:59

Ωραίο το chapter και ειδικά η σελίδα με τους δυο Susanoo. O Kabuto οτι και να κάνει δεν νομίζω να φτάσει τον Orochimaru. Γενικά πιστεύω ο Itachi τον είχε και μόνος του, πόσο μάλλον τώρα που τον βοηθάει και ο Sasuke. Με τις άλλες μάχες να δούμε τι θα γίνει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9668 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 23:03

^ Αφού ο Itachi είπε ότι θέλει και τον Sasuke μαζί του σ'αυτήν τη μάχη, και είπε ότι προέβλεψε αυτήν την εξέλιξη, τότε ομολογώ πως σίγουρα έχει κάποιο σχέδιο που χρειάζεται και τον μικρό αδερφό.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9669 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 23:17

^ Αφού ο Itachi είπε ότι θέλει και τον Sasuke μαζί του σ'αυτήν τη μάχη, και είπε ότι προέβλεψε αυτήν την εξέλιξη, τότε ομολογώ πως σίγουρα έχει κάποιο σχέδιο που χρειάζεται και τον μικρό αδερφό.

Λες ε; Η αλήθεια είναι οτι θεωρώ τον Itachi απο τους δυνατότερους χαρακτήρες του manga οπότε ίσως και να τον υπερεκτιμάω. Ο αδερφός του εμφανίστηκε τελευταία στιγμή, οπότε το πολύ πολύ να τροποποίησε το σχέδιο του κατάλληλα. Πιστεύω δηλαδή οτι σίγουρα είχε και ένα αρχικό σχέδιο για να τον αντιμετωπίσει μόνος του απλά τώρα θα είναι πιο εύκολο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9670 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 23:21

Πάντως τώρα που το σκέφτομαι το power up του Kabuto ήταν ψιλό aspull.
Ο αρχηγός των φιδιών εμφανίστηκε από το πουθενά όπως και το νέο sage mode...
Δεν θα εκπλαγώ άμα μας πει ο Ιτάτσι στο επόμενο ότι είναι ο sage των κορακιών :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9671 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 23:27

D.Dragon, troll much? Sage of the crows? xD

Κοίτα φίλε Battlemage, σίγουρα ο Ιtachi είναι απ'τους δυνατότερους και σίγουρα είχε ένα σχέδιο μόνος του, αν σκεφτούμε πως στην αρχή ΔΕΝ τον ήθελε μαζί του, να τον ακολουθήσει δηλαδή στη μάχη, αλλά μετά, αφού μπήκε στον χορό, σου λέει θα χορέψει μαζί μου τουλάχιστον και ναι, τροποποίησε το σχέδιό του καταλλήλως!

Όχι δεν τον υπερεκτιμάς αγαπητέ μου, όπως είπε κι ο ίδιος, μία είναι η αδυναμία όλων των jutsu: αυτός.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9672 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 01:04

Θυμαμαι μετα τη μαχη Konan vs Tobi που ειχε πει ο Tobi οτι οι Uzumaki εχουν κοκκινα μαλλια λεγαμε για πλακα οτι μεχρι κι Karen θα μας βγει Uzumaki.... :P

μία είναι η αδυναμία όλων των jutsu: αυτός.

εεε οχι και ολων για το συγκεκριμενο μιλαγε μη το παρακανουμε με τον fangirlισμο :P

Γενικα εμενα μου αρεσε το Chapter αν και οι δυναμεις του Kabuto ηταν λιγο ακυρες.

Οσο για τις πολλες εξηγησεις που εκανε μη παραξενευεστε, απλα ψωνιζοταν ο ανθρωπος (η φιδι η οτι ειναι τελος παντον :P), το εκανε και στο παρελθον που και που

gVaaH5O.jpg

#9673 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 18:57

ανακύκλωση, ανακύκλωση, ανακύκλωση... sage mode...

παντού υπάρχει ενας Uzumaki... λες και οταν πρωτοσχεδίαζε την Καριν σκεφτόταν να την κάνει Uzumaki και της έβαλε κόκκινα μαλλιά, ότι να ναι, κλασσικές editor-ο-μεταστροφές

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9674 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 18:59

Μόνο εγώ θέλω ένα πλήρη flashback με την full μάχη του Hashirama και του Uchiha Madara????

MbcN7u5.png

#9675 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:03

^ Με τίποτα δεν είσαι ο μόνος! Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μας δώσει την ευχαρήστιση ο Kishimoto.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai