Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9466 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 22 February 2012 - 16:58

Μόνο εμένα με μπέρδεψε αυτή η μάχη? Φάγανε μπάτσα από τον Susano τους πετάει στο έδαφος και ξαφνικά πέφτουνε αναίσθητοι όλοι (??), και στο καπάκι κάνει power up ο γέρος και ξαφνικά σηκώνονταν πάλι όλοι μαζί?:borednn9:

Οχι και εμενα μου ξενισε ολη η μαχη...Βασικα με μπερδεψε και λιγο,ειδικα εκει που κανει την ακτινα ο γερος στον ουρανο(με το ενα χερι ; ),δεν καταλαβα πως πετυχε τον Madara!Αλλα να πω την αληθεια θα ηθελα να σταματησει αυτο το ,"παρτε στην μαπα λιγο τα αδερφια,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ"λες και μας το δινει σε δοσεις....Δεν εχει νοημα πια να μας διχνει τον Sasuke για λιγα πανελ και μετα να μας το κοβει.Ειχε φαση στην αρχη,τωρα το γ@#$ει...Ελπιζω στο επομενο να μας δειξει επιτελους την μεγαλη συναντηση ή τουλαχιστον να μας δειξει μια πιο ολοκληρωμενη και σοβαρη μαχη Madara v Kages και οχι τον βιασμο των Kages απο τον Uchiha!!

image.jpg

#9467 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 February 2012 - 17:01

Ε το πολυ πολυ εκει περα να φαει κραξημο ο sasuke απο τον bro και ν αρχησει να λεει τιποτα του στυλ : Ακομα κι εσυ δε με καταλαβαινεις μπλα μπλα, ηθελα να παρω εκδικηση για μας μπλα μπλα, με προδωσες μπλα μπλα, now i hate you all and i ll kill you all because i m butthurted

#9468 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 22 February 2012 - 17:23

αν και σχετικα μικρο τσαπτερακι, η μαχη ηταν επικη.μανταρα-χασιραμα hybrid εντο τενσει!!τι να λεμε τωρα.ας πανε οι καγκες για βρουβες!!και αρκετα συγκινητικο το φλασμπακ του οονοκι με τον πρωτο τσουτσικαγκε.

Έι μόνο 14 σελίδες?? Κλέβεις Kishiiii!!! :mador2: Μια σελίδα ήθελα ακόμη ρε γμτ!!! :madtodeath:

lool και γω θελω περισσοτερο μανταρα!!αντε να δουμε τι θα γινει και με την περιβοητη συναντηση.αντε βρειτε τα μεταξυ σας και σφαλιαρειστε τον καμπουτο και για μενα!

#9469 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 February 2012 - 17:27

Ήταν πολύ καλό chapter, αλλά ήθελα περισσότερο ξύλο στη μάχη kages vs madara πριν δω φλάσμπακ για τον Ονόκι.
Παρόλα αυτά μου άρεσε ιδιαίτερα...
Posted Image

#9470 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 February 2012 - 17:41

Μια χαρά ήταν το τσάπτερ ωρέ κοπέλια. Ωραία η μάχη,με τον Orochimaru να κλέβει την παράσταση για άλλη μια φορά. (ΘΕΟΥΛΗΣ)
Θέλω να δω αντίδραση του Klapsuke όταν θα μιλήσει με τον Itachi.

Επίσης ο Oonoki θα μας αφήσει χρόνους στο επόμενο chapter.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#9471 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 February 2012 - 17:58

Καλά αυτοί οι kages απογουτευτικοί, χάσανε από κάτι δέντρα και ένα λουλούδι:oo:
Posted Image

#9472 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 February 2012 - 18:03

Ε το πολυ πολυ εκει περα να φαει κραξημο ο sasuke απο τον bro και ν αρχησει να λεει τιποτα του στυλ : Ακομα κι εσυ δε με καταλαβαινεις μπλα μπλα, ηθελα να παρω εκδικηση για μας μπλα μπλα, με προδωσες μπλα μπλα, now i hate you all and i ll kill you all because i m butthurted

+1 γι'αυτό.

Μέτρια πράγματα το chapter. Αυτό με το will power πλέον το ακούω βερεσέ. Θέλω κάτι πιο ουσιαστικό... Η μάχη των Kage δε μου έκανε και τίποτα...

Ο Madara συνεχίζει να είναι φρικιό, πτώμα-ξεπτώμα. :colddd:

Και άιντε να δούμε τί θσ πουν τα δύο αδέρφια... έχω την εντύπωση ότι ο Sasuke θα αποτελειώσει τον Itachi, και ο Itachi θα του μιλήσει για το πως πιστεύει στον Naruto, και ο Sasuke θα γίνει λαχανί από ζήλια.

Posted Image

#9473 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 23 February 2012 - 01:09

Συγγνωμη,αλλα αυτο μου θυμισε ετσι οπως ηταν ζωγραφισμενο το προσωπο του πρωτου hokage

Attached Files

#9474 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 23 February 2012 - 18:21

Συγγνωμη,αλλα αυτο μου θυμισε ετσι οπως ηταν ζωγραφισμενο το προσωπο του πρωτου hokage

Παρεπιπτοντως fail το σχεδιο του πρωτου hokage, στο βραχο καλυτερο ηταν...

#9475 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 23 February 2012 - 18:50

lool και γω θελω περισσοτερο μανταρα!!αντε να δουμε τι θα γινει και με την περιβοητη συναντηση.αντε βρειτε τα μεταξυ σας και σφαλιαρειστε τον καμπουτο και για μενα!

Ποιος τον !#@$ τον Madara, τον Itachi με τον Sasuke ήθελα να δω εγώ!! :cry5:

ps1 - μου κάνει εντύπωση πως δεν άρεσε σε πολλούς το chapter, αλλά whatever, γούστα είναι αυτά.

ps2 - o Madara όσο ζούσε δεν είχε ούτε τεχνικές του πρώτου Hokage, ούτε rinnegan (αυτά τα δύο τα απέκτησε λίγο πριν πεθάνει και αφού πέθανε με τις βελτιώσεις του Kabuto), ούτε ήταν ένα απέθαντο ζόμπι με άπειρο chakra - έτσι για υπενθύμιση το λέω -

Edited by Gilmaru, 23 February 2012 - 19:11.

#9476 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 24 February 2012 - 13:05

Κατ'εμέ κορυφαίο θα ήτανε αν τον έβλεπε ο Ιτα και του έλεγε "Βρε, μ@λ@κισμένο, greedy, orochimarufanboy, τι κάνεις εκεί? Την παλεύεις?? Μου τα είπε ο Ναρούτο όλα..." και εκεί βγάζει ο Itachi την παντόφλα(Mitsuko παρακαλώ) και τον αρχίζει στις ψιλές....

:hahaha:Θα πούλαγα την ψυχή μου για να δω κάτι τέτοιο!Πάντως εγώ πιστεύω ότι χάρη στον Itachi ο Sasuke θα ξανασκεφτεί τι πάει να κάνει αλλά δεν θα ανατρέψει την μάχη του με τον Naruto

#9477 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 25 February 2012 - 16:40

Πάντως ο Ορότσι καλή τσατσά. Για όλα ήξερε, και μια απλή του θεωρία ισοδυναμούσε με όλα τα περιεχόμενα του βωμού Νάκα στο ναό των Ούτσιχα, που μάλιστα ήθελε και sharingan και rinnegan για να διαβαστεί, κι αυτός δεν είχε τίποτε. Όμως ήταν ο πιο αδύναμος από τα μέλη των Ακάτσουκι, οπότε η εξυπνάδα του δεν τον βοήθησε και πολύ.

Ένα fan-made σενάριο, είναι πως κάπως θα πάρει κατευθείαν το ρινέγκαν από τον Νάγκατο στη διάσταση που είναι εξορκισμένοι (totsuka sword, itachi 's susanoo). Αλλά σε κάποιον που απέτυχε να πάρει ένα απλό σαρίνγκαν και μάλιστα από παιδί, δεν δίνω πίστη.

Ο πάπυρος που βρήκε ο Σουίγκετσου, τί λέτε να περιέχει; Και ΠΟΙΟΣ πιστεύετε είναι τελικά ο κανείς; :terror2:
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#9478 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 26 February 2012 - 17:49

Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τη συνάντηση itachi-sasuke!! Αλλά ότι και να γίνει ο sasuke δεν θα αλλάξει γνώμη με καμία παναγία ότι και να του πει ο itachi αυτός έχει κολλήσει να ψοφήσει τον naruto! Η μάχη των kage με τον madara όντως δεν αποδόθηκε πολύ καλά και πιστεύω μπέρδεψε πολύ κόσμο αλλά τεσπα τουλάχιστον είδαμε λίγο τι γίνεται και μ'αυτούς και εξηγήθηκε περαιτέρω γιατί ο madara είναι τόσο beast! Τώρα για τον πάπυρο του orochi σίγουρα θα περιέχει πληροφορίες για το edo-tensei και κάποιον τρόπο για να το σταματήσεις, τουλάχιστον αυτό πιστεύω:nosey:
Posted Image

#9479 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 27 February 2012 - 00:04

:hahaha:Θα πούλαγα την ψυχή μου για να δω κάτι τέτοιο!Πάντως εγώ πιστεύω ότι χάρη στον Itachi ο Sasuke θα ξανασκεφτεί τι πάει να κάνει αλλά δεν θα ανατρέψει την μάχη του με τον Naruto

Αμα γινει αυτο ,τοτε ο Sasuke θα περασει στην ιστορια ως ο χειροτερος antagonist για μενα.
Οταν εισαι antagonist παντα πρεπει να κανεις οτι σου καυλ@σει και οχι οτι σου λενε οι αλλοι.

Spoiler:

#9480 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 February 2012 - 11:46

Spoiler.
Spoiler:

Spoiler: