Οχι και εμενα μου ξενισε ολη η μαχη...Βασικα με μπερδεψε και λιγο,ειδικα εκει που κανει την ακτινα ο γερος στον ουρανο(με το ενα χερι ; ),δεν καταλαβα πως πετυχε τον Madara!Αλλα να πω την αληθεια θα ηθελα να σταματησει αυτο το ,"παρτε στην μαπα λιγο τα αδερφια,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ"λες και μας το δινει σε δοσεις....Δεν εχει νοημα πια να μας διχνει τον Sasuke για λιγα πανελ και μετα να μας το κοβει.Ειχε φαση στην αρχη,τωρα το γ@#$ει...Ελπιζω στο επομενο να μας δειξει επιτελους την μεγαλη συναντηση ή τουλαχιστον να μας δειξει μια πιο ολοκληρωμενη και σοβαρη μαχη Madara v Kages και οχι τον βιασμο των Kages απο τον Uchiha!!Μόνο εμένα με μπέρδεψε αυτή η μάχη? Φάγανε μπάτσα από τον Susano τους πετάει στο έδαφος και ξαφνικά πέφτουνε αναίσθητοι όλοι (??), και στο καπάκι κάνει power up ο γέρος και ξαφνικά σηκώνονταν πάλι όλοι μαζί?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 22 February 2012 - 16:58
Posted 22 February 2012 - 17:01
Posted 22 February 2012 - 17:23
Έι μόνο 14 σελίδες?? Κλέβεις Kishiiii!!!
Μια σελίδα ήθελα ακόμη ρε γμτ!!!
lool και γω θελω περισσοτερο μανταρα!!αντε να δουμε τι θα γινει και με την περιβοητη συναντηση.αντε βρειτε τα μεταξυ σας και σφαλιαρειστε τον καμπουτο και για μενα!
Posted 22 February 2012 - 17:41
Θέλω να δω αντίδραση του Klapsuke όταν θα μιλήσει με τον Itachi.
Επίσης ο Oonoki θα μας αφήσει χρόνους στο επόμενο chapter.
Posted 22 February 2012 - 18:03
Ε το πολυ πολυ εκει περα να φαει κραξημο ο sasuke απο τον bro και ν αρχησει να λεει τιποτα του στυλ : Ακομα κι εσυ δε με καταλαβαινεις μπλα μπλα, ηθελα να παρω εκδικηση για μας μπλα μπλα, με προδωσες μπλα μπλα, now i hate you all and i ll kill you all because i m butthurted
+1 γι'αυτό.
Μέτρια πράγματα το chapter. Αυτό με το will power πλέον το ακούω βερεσέ. Θέλω κάτι πιο ουσιαστικό... Η μάχη των Kage δε μου έκανε και τίποτα...
Ο Madara συνεχίζει να είναι φρικιό, πτώμα-ξεπτώμα.
Και άιντε να δούμε τί θσ πουν τα δύο αδέρφια... έχω την εντύπωση ότι ο Sasuke θα αποτελειώσει τον Itachi, και ο Itachi θα του μιλήσει για το πως πιστεύει στον Naruto, και ο Sasuke θα γίνει λαχανί από ζήλια.

Posted 23 February 2012 - 01:09
Attached Files
Posted 23 February 2012 - 18:21
Συγγνωμη,αλλα αυτο μου θυμισε ετσι οπως ηταν ζωγραφισμενο το προσωπο του πρωτου hokage
Παρεπιπτοντως fail το σχεδιο του πρωτου hokage, στο βραχο καλυτερο ηταν...
Posted 23 February 2012 - 18:50
lool και γω θελω περισσοτερο μανταρα!!αντε να δουμε τι θα γινει και με την περιβοητη συναντηση.αντε βρειτε τα μεταξυ σας και σφαλιαρειστε τον καμπουτο και για μενα!
Ποιος τον !#@$ τον Madara, τον Itachi με τον Sasuke ήθελα να δω εγώ!!
ps1 - μου κάνει εντύπωση πως δεν άρεσε σε πολλούς το chapter, αλλά whatever, γούστα είναι αυτά.
ps2 - o Madara όσο ζούσε δεν είχε ούτε τεχνικές του πρώτου Hokage, ούτε rinnegan (αυτά τα δύο τα απέκτησε λίγο πριν πεθάνει και αφού πέθανε με τις βελτιώσεις του Kabuto), ούτε ήταν ένα απέθαντο ζόμπι με άπειρο chakra - έτσι για υπενθύμιση το λέω -
Edited by Gilmaru, 23 February 2012 - 19:11.
Posted 24 February 2012 - 13:05
Κατ'εμέ κορυφαίο θα ήτανε αν τον έβλεπε ο Ιτα και του έλεγε "Βρε, μ@λ@κισμένο, greedy, orochimarufanboy, τι κάνεις εκεί? Την παλεύεις?? Μου τα είπε ο Ναρούτο όλα..." και εκεί βγάζει ο Itachi την παντόφλα(Mitsuko παρακαλώ) και τον αρχίζει στις ψιλές....
Posted 25 February 2012 - 16:40
Ένα fan-made σενάριο, είναι πως κάπως θα πάρει κατευθείαν το ρινέγκαν από τον Νάγκατο στη διάσταση που είναι εξορκισμένοι (totsuka sword, itachi 's susanoo). Αλλά σε κάποιον που απέτυχε να πάρει ένα απλό σαρίνγκαν και μάλιστα από παιδί, δεν δίνω πίστη.
Ο πάπυρος που βρήκε ο Σουίγκετσου, τί λέτε να περιέχει; Και ΠΟΙΟΣ πιστεύετε είναι τελικά ο κανείς;
Posted 26 February 2012 - 17:49
Posted 27 February 2012 - 00:04
Θα πούλαγα την ψυχή μου για να δω κάτι τέτοιο!Πάντως εγώ πιστεύω ότι χάρη στον Itachi ο Sasuke θα ξανασκεφτεί τι πάει να κάνει αλλά δεν θα ανατρέψει την μάχη του με τον Naruto
Αμα γινει αυτο ,τοτε ο Sasuke θα περασει στην ιστορια ως ο χειροτερος antagonist για μενα.
Οταν εισαι antagonist παντα πρεπει να κανεις οτι σου καυλ@σει και οχι οτι σου λενε οι αλλοι.
Posted 29 February 2012 - 11:46