Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:02
Επικεντρώνουμε στους Uchiha σήμερα βλέπω...ναι και σε μένα φάνηκε μικρό το chapter και πλέον μπορώ να πω άνετα πως μπορώ να γίνω χωρίς καμία ντροπή και ενόχληση επισήμως Madara fangirl. O τύπος, που δεν είναι ο Tobi -ο οποίος μου τη σπάει απείρως- είναι απλώς κορυφή. Αν και ο Kabutochimaru του έβαλε το κεφάλι του 1ου μέσα του και το χέσαμε ολίγον τι, και πάλι παραμένει κορυφή. All hail the great Uchiha.
Back to other news, Sasuke bastard, you better not fack this one up! Έχεις τον Itachi, τον καλύτερο χαρακτήρα του manga (αν έχετε πρόβλημα με αυτή μου την εκτίμηση σας υπενθυμίζω ευγενικώς να δέιτε το username μου. Ευχαριστώ), αδερφό που επανήλθε από τον τάφο μπροστά σου εκεί και λογικό να ξαφνιαστείς αλλά μην τυχόν και αρχίσεις τις tsunderιές τώρα γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει! Εξαιτίας του βρε χαμένο έχεις ξεσηκώσει τον κόσμο, πηγαίνοντας ενάντια σε ότι πίστευε ποτέ για να "τιμήσεις τη μνήμη του" με τον δικό σου τρόπο, οπότε μην τυχόν κι αρχίσεις να επιτίθεσαι...!
Αν τους βάλει να παλέψουν, ο Κishimoto θα έχει επισήμως κουτσουρέψει όλο τον χαρακτήρα και την εξέλιξη του χαρακτήρα του Sasuke. Εκτός κι αν τον δείχνει πραγματικά να τρελαίνεται -να του γυρίζει το μάτι, να τον βλέπουμε να τα χάνει, πώς το λένε ρε παιδί μου κι αυτό από μια συνειδητοποίηση του τύπου "ω θεέ μου, τι μ@λακίες καθομαι και κάνω ο άνθρωπος, άλλο ήθελε ο αδερφός μου" και να μην αντέξει τις τύψεις- θα δικαιολογήσω μια τέτοια αντίδραση. Και μόνο αφού προηγηθεί μια ανθρώπινη και ελπίζω επιτέλους ειλικρινής συζήτηση μεταξύ τους.
Ουυυυφ, τα πα και ησύχασα.