Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9451 mitsos

mitsos

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2012 - 15:07

Και έρχομαι εγώ και ρωτάω... Καλά όλα αυτά, αλλά από που θα διαβάζουμε τώρα το Naruto που ενα-ενα όλα τα site το αποκλείουν λόγω licence???

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????

Τώρα?????!???!?!?!?

Πάνω στο καλό?????????!!!!?!?!?!?!?!?!
:mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:

NarutoBase.net - Your Naruto Anime and Manga Base!

#9452 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2012 - 18:51

Και έρχομαι εγώ και ρωτάω... Καλά όλα αυτά, αλλά από που θα διαβάζουμε τώρα το Naruto που ενα-ενα όλα τα site το αποκλείουν λόγω licence???

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????

Τώρα?????!???!?!?!?

Πάνω στο καλό?????????!!!!?!?!?!?!?!?!
:mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:

το μονο που με νοιαζει πλεον ειναι να μην τα πειραξουν απο το Read Manga Online for Free. Online Manga Reader γιατι εχει ολα τα chapters. (σε νιωθω παντως :P )

#9453 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:07

Naruto 575 - Read Naruto 575 Online - Page 1 new chapter

ΝΑΙ!!!!! η ευχη μου πραγματοποιηθηκε απο την 1η κιολας σελιδα!!! :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:14

#9454 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:20

Δεν καταλαβα πολλα απο την μαχη...Και κλασικα μας πεταξε και εναν Sasuke-Itachi στο τελος για να παρουμε την δοση μας -.-

Μετριο chapter,περιμενα να δω ολοκληρωμενη την μαχη Kages v Madara!!

image.jpg

#9455 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:21

Πολύ μικρό chapter ρε γαμώτο:wallbash:.Τουλάχιστον έδειξε και τον Madara που μας είχε λείψει...και σε μια βδoμάδα έρχεται η συνάντηση...:nanana:

#9456 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:29

Λίγο άκαιρη η μάχη σήμερα ε;
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9457 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:31

τα σπασε το chapter εκτος του οτι ηταν πολυ μικρο >_<

#9458 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:39

Αντε ρε Madara,τους διελυσες τους σπαστικους.Ειδαμε και γτ μπορει να χρησιμοποιει Mokuton.

PS.Αυτο το πραγμα που κανει ο Kishi με αυτες τις ηλιθιες σελιδες ειναι παρα πολυ ενοχλητικο.

Spoiler:

#9459 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:02

Επικεντρώνουμε στους Uchiha σήμερα βλέπω...ναι και σε μένα φάνηκε μικρό το chapter και πλέον μπορώ να πω άνετα πως μπορώ να γίνω χωρίς καμία ντροπή και ενόχληση επισήμως Madara fangirl. O τύπος, που δεν είναι ο Tobi -ο οποίος μου τη σπάει απείρως- είναι απλώς κορυφή. Αν και ο Kabutochimaru του έβαλε το κεφάλι του 1ου μέσα του και το χέσαμε ολίγον τι, και πάλι παραμένει κορυφή. All hail the great Uchiha.

Back to other news, Sasuke bastard, you better not fack this one up! Έχεις τον Itachi, τον καλύτερο χαρακτήρα του manga (αν έχετε πρόβλημα με αυτή μου την εκτίμηση σας υπενθυμίζω ευγενικώς να δέιτε το username μου. Ευχαριστώ), αδερφό που επανήλθε από τον τάφο μπροστά σου εκεί και λογικό να ξαφνιαστείς αλλά μην τυχόν και αρχίσεις τις tsunderιές τώρα γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει! Εξαιτίας του βρε χαμένο έχεις ξεσηκώσει τον κόσμο, πηγαίνοντας ενάντια σε ότι πίστευε ποτέ για να "τιμήσεις τη μνήμη του" με τον δικό σου τρόπο, οπότε μην τυχόν κι αρχίσεις να επιτίθεσαι...!

Αν τους βάλει να παλέψουν, ο Κishimoto θα έχει επισήμως κουτσουρέψει όλο τον χαρακτήρα και την εξέλιξη του χαρακτήρα του Sasuke. Εκτός κι αν τον δείχνει πραγματικά να τρελαίνεται -να του γυρίζει το μάτι, να τον βλέπουμε να τα χάνει, πώς το λένε ρε παιδί μου κι αυτό από μια συνειδητοποίηση του τύπου "ω θεέ μου, τι μ@λακίες καθομαι και κάνω ο άνθρωπος, άλλο ήθελε ο αδερφός μου" και να μην αντέξει τις τύψεις- θα δικαιολογήσω μια τέτοια αντίδραση. Και μόνο αφού προηγηθεί μια ανθρώπινη και ελπίζω επιτέλους ειλικρινής συζήτηση μεταξύ τους.

Ουυυυφ, τα πα και ησύχασα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9460 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:09

Spoiler:

Κατ'εμέ κορυφαίο θα ήτανε αν τον έβλεπε ο Ιτα και του έλεγε "Βρε, μ@λ@κισμένο, greedy, orochimarufanboy, τι κάνεις εκεί? Την παλεύεις?? Μου τα είπε ο Ναρούτο όλα..." και εκεί βγάζει ο Itachi την παντόφλα(Mitsuko παρακαλώ) και τον αρχίζει στις ψιλές....
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9461 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:14

:kakaka: θα πλήρωνα για να το δω αυτό, με ακριβώς αυτά τα λόγια. Really.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9462 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 16:00

Μικρό το chapter για να χωρέσει το θεούλη Μadara η απόδειξη ότι ήταν θρύλος για των uchiha.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9463 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 16:13

Έι μόνο 14 σελίδες?? Κλέβεις Kishiiii!!! :mador2: Μια σελίδα ήθελα ακόμη ρε γμτ!!! :madtodeath:

#9464 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 16:14

Mέτριο κεφάλαιο, τα υπόλοιπα τα είπε η Fallen_angel!
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#9465 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 16:41

Μόνο εμένα με μπέρδεψε αυτή η μάχη? Φάγανε μπάτσα από τον Susano τους πετάει στο έδαφος και ξαφνικά πέφτουνε αναίσθητοι όλοι (??), και στο καπάκι κάνει power up ο γέρος και ξαφνικά σηκώνονταν πάλι όλοι μαζί?:borednn9:
Κατά τα άλλα συμφωνώ και εγώ με την F Angel. Από αυτήν την συνάντηση θα κριθούν πολλά.

Κατ'εμέ κορυφαίο θα ήτανε αν τον έβλεπε ο Ιτα και του έλεγε "Βρε, μ@λ@κισμένο, greedy, orochimarufanboy, τι κάνεις εκεί? Την παλεύεις?? Μου τα είπε ο Ναρούτο όλα..." και εκεί βγάζει ο Itachi την παντόφλα(Mitsuko παρακαλώ) και τον αρχίζει στις ψιλές....

:hahaha: