Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9436 Deladrian

Deladrian

Anime Fan

• Members
  • 250 posts

Posted 15 February 2012 - 17:44

Οχι δεν καταλαβες.Η μαχη τους εχει ξεκινησει 12 chapters πριν.Παει πολυς καιρος και ο Kishi το μονο που κανει ειναι να αποθεωνει τον Naruto και να δειχνει τον Sasuke σε ακυρες στιγμες.

Οκ σε αυτό θα συμφωνήσω;) Το ότι αποθεώνει όλη την ώρα το Naruto είναι φανερό και αρκετά ενοχλητικό κατά τη γνώμη μου...
Πάντως τον Sasuke θα έπρεπε να τον δείχνει παραπάνω...Εκεί που ήταν σαν πρωταγωνιστής στην αρχή μετά τον "εξαφάνισε":nanana:

teresa_sig.png

#9437 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 15 February 2012 - 18:04

Νομίζω ότι η εξήγηση που έδωσα πιο πάνω ήταν επαρκής για το Sasuke... Overall το chap σήμερα μου φάνηκε λίγο βαρετό...και ένα pause να σκεφτει τπτ ο Kishi
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9438 Deladrian

Deladrian

Anime Fan

• Members
  • 250 posts

Posted 15 February 2012 - 18:09

Νομίζω ότι η εξήγηση που έδωσα πιο πάνω ήταν επαρκής για το Sasuke... Overall το chap σήμερα μου φάνηκε λίγο βαρετό...και ένα pause να σκεφτει τπτ ο Kishi

Δε χρειάζεται όμως όλοι να συμφωνούν με την εξήγησή σου...σωστά; :D

teresa_sig.png

#9439 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 February 2012 - 18:17

να δεις που θα ξαναβγει στο προσκηνιο η λερα ο οροτσιμαρου..τοτε ειναι που θα γινει ενδιαφερον το naruto

fixed

#9440 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 15 February 2012 - 18:20

Βαρετό chap , καθόλου Naruto , μόνο Sasuke , καθόλου ξύλο (αυτό με τους Zetsu μάπα ήταν ) . Το πιο ενδιαφέρον ήταν αυτό που βρήκε ο άλλος που δεν θυμάμαι το όνομα του , για το τι σχεδίαζε ο Orichimaru .

#9441 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 15 February 2012 - 21:42

Εγω δεν καταλαβαινω κατι..Η μαχη του Madara με τους Kages ειναι πολυ πιο συμαντικη απο την Karin και την ομαδα του Sasuke.Τι καθετε και μου διχνει αυτους τους αμπαλους να πουμε?
Ι want God Madara!!!

σωστοοοοος!!!!! τωρα μιλας σωστα :D σε καθε chapter παρακαλαω να δειξει madara αλλα...

#9442 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 15 February 2012 - 21:48

Υπομονή θα δείξει και Madara απλώς τώρα πρέπει αν δείξει τους δυο θεούληδες του manga!!

Edited by Vaizard, 19 February 2012 - 00:49.

Posted Image

#9443 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 15 February 2012 - 21:56

εννοειται, για πλακα τα λεω :P btw madara και οχι mantara :mador2:

#9444 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 18 February 2012 - 23:46

να δεις που θα ξαναβγει στο προσκηνιο η λερα ο οροτσιμαρου..τοτε ειναι που θα παρατησω το ναρουτο

Οι μαχες πχ αντε παλι sasuke vs itachi κλπ δε το κανουν καθολου ενδιαφερον, παρ ολαυτα αν η λερα μπει στο παιχνιδι θα εχει ενδιαφερον μονο απο την αποψη οτι μπορει να δουμε νεες βρωμοδουλειες που δε τις περιμενουμε.. Κατα τ αλλα αν ειναι μια απλη ανακυκλωση χαρακτηρων και απλα βλεπουμε πως συμπεριφερονται οι ιδιοι σε αλλες καταστασεις προκαλει μονο χασμουριτο!

#9445 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 19 February 2012 - 01:27

Αναρωτιέμαι τι να βρήκε o suigetsu στη super hidden library :hahaha:του orochi?
Πιστεύω ότι θα έχει να κάνει κάτι με το edo tensei. Και γω θέλω να δείξει madara αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο kishi δεν θα μας κάνει το χατίρι και ο μάνταρα θα φύγει με ''σπάσιμο'' του edo tensei χωρίς μάχη...
Posted Image

#9446 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 19 February 2012 - 17:27

^ μη λες τετοια και με τρομαζεις >_<

super hidden librady ahahahaha! δεν θα την βρει κανεις, ειναι πολυ καλα κρυμμενη :hihi2:

#9447 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 19 February 2012 - 17:55

Ο Madara θεωρείτε ένας top ninja και uchiha είναι νεκρός άρα ναι μπορεί να νικηθεί μάλλον αν πέσει το edo tensei αλλιώς πρέπει να πεθάνει κάποιος από τους καγιές και να έχει γίνει μια super μάχη!!Μονο έτσι αλλιώς θα είναι fail!

Posted Image

#9448 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 19 February 2012 - 18:07

Ο sasuke ηξερε ανεκαθεν οτι ο tobi δεν ηταν ο madara,γι'αυτο και ηταν τοσο αποτομος μαζι του.

Ντοπα!!!

Όντως ο Sasuke ξέρει ότι ο Tobi δεν είναι ο Madara αφού τον αποκάλεσε Tobi...αλλά μην ξεχνάς ότι ο Sasuke με όλους είναι απότομος!

#9449 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 19 February 2012 - 18:17

Αυτο ειναι σιγουρο, οταν θα φαει ξυλο o Kabuto και δεν θα εχει αρκετη δυναμη να ελεγχει τα κυταρα του Orochimaru θα τον αποροφησουν και θα ξαναδουμε το αγαπημενο μας φιδακι. Αλλα απο την αλλη απο αποψη δυναμης ειναι πολυ πισω ο Orochimaru τον εχει ξεπερασει ο Naruto εδο και καμια 10αρια power up.

Δεν το νομίζω...ο Orochimaru βρίσκεται στο Totsuka Blade του Itachi.Αν αποφασίσει ο Kishimoto να τον φέρει πίσω θα πρέπει να απελευθερωθεί από τον Itachi...

#9450 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 20 February 2012 - 14:49

Και έρχομαι εγώ και ρωτάω... Καλά όλα αυτά, αλλά από που θα διαβάζουμε τώρα το Naruto που ενα-ενα όλα τα site το αποκλείουν λόγω licence???

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????

Τώρα?????!???!?!?!?

Πάνω στο καλό?????????!!!!?!?!?!?!?!?!
:mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::mador2::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Posted Image