Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9421 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 15:28

Αναρωτιέμαι που θέλει νa το πάει ο κύριος Kishimoto.Άντε στο επόμενο Itachi και Sasuke μαζί μάλλον.Για να δούμε!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9422 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 15:31

original white zetsu dead???nooooo

δν παιζει ομως να μη δειξει προιστορια του πιο μυστηριου χαρακτηρα του ναρουτο!!

κατα τα αλλα ζω μεχρι την επομενη τεταρτη που θα συναντηθουν τα 2 αδερφια!!θα ειναι απλα επικο το επεισοδιο!!

Δεν είναι και απίθανο να μην δείξει τίποτα.. Ένα αλλόκοτο πείραμα ήταν με βάση το chakra του 1ου Ηokage. :P Θα μπορούσε να το αφήσει και έτσι βασικά, αν και θα μας έμενε μια κάποια απορία, κυρίως για τον μαύρο zetsu.
Mανία που έχεις με το μεταλλαγμένο φυτοπλαγκτόν! :hahaha:

Εδώ ο κόσμος καίγεται! Ο Sasuke μπορεί να συναντήσει τον Itachi!!! (αν και μπορεί να το δείχνει και έτσι να μας έχει στην τσίτα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 15 Φεβρουάριος 2012 - 15:39

#9423 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 15:58

Susano for the win!!!!!Αντε παλι...Να βλεπουμε την πιο spam κινηση ever.

Spoiler:

#9424 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 16:02

Δεν είναι και απίθανο να μην δείξει τίποτα.. Ένα αλλόκοτο πείραμα ήταν με βάση το chakra του 1ου Ηokage. :P Θα μπορούσε να το αφήσει και έτσι βασικά, αν και θα μας έμενε μια κάποια απορία, κυρίως για τον μαύρο zetsu.
Mανία που έχεις με το μεταλλαγμένο φυτοπλαγκτόν! :hahaha:

Εδώ ο κόσμος καίγεται! Ο Sasuke μπορεί να συναντήσει τον Itachi!!! (αν και μπορεί να το δείχνει και έτσι να μας έχει στην τσίτα)

λιγα τα λογια σου για τον θεο ζετσου!!:madtodeath:
παντως ο μαυρος ζετσου δεν πεθανε σιγουρα απο το πιτσιρικι τoν chojuro, θα δειξει κατι..για τον white zetsu οι ελπιδες μου εξανεμιζονται.αν και τι διαφορα εχει το original απο τους κλωνους σε τεχνικες δν το ειδαμε καθολου.απλα και μονο η ιστορια του πως δημιουργηθηκε, με τι ακριβως σκοπο, απο ποιον και αν εχει σχεση με ανθρωπινο ον η αν δημιουργηθηκε με προτυπο καποιο συγκεκριμενο ατομο θα πρεπει να αποδειχτει!!:deadga6:
sasuke vs itachi τωρα τι να πω..ειμαι περιεργος απο το πως μπορουν να συμπεριφερθουν και οι 2 μεχρι τι γνωριζει παραπανω ο ιτατσι για την ιστορια του πολεμου..προβλεπω ενα berserk του σασουκε towards kabuto for defiling his nii-san!!

#9425 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 16:09

Ο διάλογος μεταξύ τους από μόνος του είναι κάτι που περίμενα από την στιγμή που ο Kabuto ανέστησε τον Itachi πως και πως!

Επίσης, εγώ θα το ήθελα ένα berserking του Sasuke εναντίων του Kabuto!! O ρόλος του ήταν να αναστήσει τον Itachi, από εκεί και πέρα he has outlived his minor usefulness :hehehe:.

#9426 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 16:11

Μονο εμενα μου φανηκε οτι ο Sasuke φενετε να εχει καποια συναισθηματα σ'αυτο το chapter. Δηλαδη απο εκει που τον εδιχνε με στιλακι σας εχω ολους γραμμενους και θα σας σκοτωσω ολους και που θα επρεπε να ηταν ακομη χειροτερα αφου εβαλε τα ματια του Itachi μας διχνει να σκέφτεται τη μαχη του με τον Naruto και ουσιαστικα να μας λεει οτι τον θεωρει ακομα φιλο του.

Επισεις προβλεπω μαχη Itachi - Sasuke γιαυτο εδιξε και τα λογια του Itachi "οταν εχεις τα ιδια ματια με μενα ελα να με πολεμησεις" τωρα εχουν στη κυριολεξια τα ιδια ματια οποτε θα ερθει και η μαχη.

Αυτος ο Orochimaru ακομα και ψοφιος επηρεαζει ολο το κοσμο

Γενικα πολυ ωραιο chapter καιρο ειχε να με αφησει chapter με τετοια αγωνια για το επομενο

gVaaH5O.jpg

#9427 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 16:12

O Sasuke είναι πλέον επισήμως ο πιο τρελός χαρακτήρας με την κακή έννοια. Αφού το είπα, γειά σας.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9428 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 16:29

Επίσης, εγώ θα το ήθελα ένα berserking του Sasuke εναντίων του Kabuto!! O ρόλος του ήταν να αναστήσει τον Itachi, από εκεί και πέρα he has outlived his minor usefulness :hehehe:.

να δεις που θα ξαναβγει στο προσκηνιο η λερα ο οροτσιμαρου..τοτε ειναι που θα παρατησω το ναρουτο

#9429 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 16:36

να δεις που θα ξαναβγει στο προσκηνιο η λερα ο οροτσιμαρου..τοτε ειναι που θα παρατησω το ναρουτο

Αυτο ειναι σιγουρο, οταν θα φαει ξυλο o Kabuto και δεν θα εχει αρκετη δυναμη να ελεγχει τα κυταρα του Orochimaru θα τον αποροφησουν και θα ξαναδουμε το αγαπημενο μας φιδακι. Αλλα απο την αλλη απο αποψη δυναμης ειναι πολυ πισω ο Orochimaru τον εχει ξεπερασει ο Naruto εδο και καμια 10αρια power up.

gVaaH5O.jpg

#9430 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:01

Εγω δεν καταλαβαινω κατι..Η μαχη του Madara με τους Kages ειναι πολυ πιο συμαντικη απο την Karin και την ομαδα του Sasuke.Τι καθετε και μου διχνει αυτους τους αμπαλους να πουμε?
Ι want God Madara!!!

Spoiler:

#9431 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:23

Εγώ θέλω λίγο Orochimaru, μια δόση όχι πολύ. 1mil φορές Orochimaru παρά Kabuto, έλεος, τουλάχιστον εκείνος είχε στυλ! Όσο δυνατός και να γίνει ο Kabuto θα είναι πάντα ένας nerd Orochimaru wannabe.

Εγω δεν καταλαβαινω κατι..Η μαχη του Madara με τους Kages ειναι πολυ πιο συμαντικη απο την Karin και την ομαδα του Sasuke.Τι καθετε και μου διχνει αυτους τους αμπαλους να πουμε?
Ι want God Madara!!!

Αυτό που βρήκαν οι άλλοι το πιο πιθανό είναι να έχει να κάνει με το edo tensei, άρα είναι αρκετά σημαντικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:30

#9432 Deladrian

Deladrian

Anime Fan

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:24

Ι want God Madara!!!

Όλα είναι σημαντικά σε ένα manga, όχι μόνο αυτά που μας αρέσουν:wis:

teresa_sig.png

#9433 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:29

Για να τελειώνουμε, O Sasuke είναι απλά ένας τυχαίος κομπαρσίσκος και πουθενάς... Απλά έτυχε να περνάει από τη σκηνή στα πρώτα, και τα fangirls τον λάτρεψαν, ε, το κατάλαβε ο Kishi και έβαλε τον Θεό (ανώτερο και από Darth) Orochimaru να του δίνει καραμελίτσες και γλυκάκια, ε, πέρναγε και από εκεί την ώρα που ξεψυχούσε και ο Itachi και είπε να του δώσει τα μάτια του, μην πανε χαμένα και αυτά εν ολίγοις. Κατα τύχη παίζει ο Sasuke, μπορεί και να έχει και τίποτα μέσο στην Viz / Sj/ ή στην τελική τον Kishi τον ίδιο...ποιός ξέρει...μάλλον βυσματίας...
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#9434 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:35

Όλα είναι σημαντικά σε ένα manga, όχι μόνο αυτά που μας αρέσουν:wis:

Οχι δεν καταλαβες.Η μαχη τους εχει ξεκινησει 12 chapters πριν.Παει πολυς καιρος και ο Kishi το μονο που κανει ειναι να αποθεωνει τον Naruto και να δειχνει τον Sasuke σε ακυρες στιγμες.

Spoiler:

#9435 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 17:43

Eπειδή το να είναι δυνατός κάποιος δεν τον κάνει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα αναγκαστικά. Το Naruto είναι το "Naruto" ffs.
Άλλωστε και ο Naruto δεν είναι και του κλώτσου και του μπάτσου στην συγκεκριμένη φάση, ούτε ο Tobi.