Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9376 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 February 2012 - 15:05

Ας τελιωσει το Naruto:P
Παει δεν εχει τπτ αλλο να δειξει.

Αφού το θες με τέτοιο πάθος, μπορείς να το τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα, γιατί να περιμένεις? :P

Πολύ καλό τσάπτερ, παρότι ήταν ολοκληρωτικά "μεταβατικό"-

-Έδειξε και τις σκέψεις της tenten, ευθυμήσαμε πάλι :P

-Το καλύτερο close-up του kishimoto και το χάλασε για..αυτό το πράγμα...

#9377 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 February 2012 - 15:28

-Έδειξε και τις σκέψεις της tenten, ευθυμήσαμε πάλι :P

H tenten ήταν αυτή ?!:oo: Ουτε που μου πέρασε από το μυαλό:hahaha:

#9378 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 February 2012 - 15:31

Ha, ha, ha. Κοροϊδέψτε όσο θέλετε αλλά η Ten-Ten ήταν η μόνη που είχε normal σκέψεις. "Ελπίζω να είναι καλά και οι sensei" η μόνη που τους σκέφτηκε.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9379 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 February 2012 - 16:04

Καλο chapterακι αλλα το εχει παραχεσει ο kishi να μας δειχνει εδω τον sasuke και 20 chapters να βαδιζει προς τον πολεμο και καλα ως cliffs,ημαρτον πια!

#9380 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 February 2012 - 16:51

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Sasuke θα τους κόψει τον δρόμο και θα γίνει "Carnage". :P

#9381 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 February 2012 - 16:53

Να πω την αλήθεια, εγώ κατάλαβα ότι έρχεται από την άλλη μεριά μόνο για τον Naruto...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9382 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 08 February 2012 - 16:57

Ποιος πιστευει οτι οι rookies μπορουν να κανουν κατι εναντιον των beasts?
Εγω δεν νομιζω.

Spoiler:

#9383 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 February 2012 - 16:58

Να πω την αλήθεια, εγώ κατάλαβα ότι έρχεται από την άλλη μεριά μόνο για τον Naruto...

Ναι, έτσι φαίνεται από το σκίτσο βασικά.

#9384 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 February 2012 - 17:16

θα είναι άδικο να παλέψει με το Naruto, ένας είναι full power και ο άλλος έχει εξουθενωθεί. Πιστεύω σε άλλο arc σε αυτό δε μου αρέσει να γίνει τώρα(όχι πως θα με χάλαγε κιόλας).

#9385 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 February 2012 - 17:24

Πω, όμορφο κεφάλαιο. Μετά από ΤΟΣΟ καιρό, αποφάσισε να δείξει τους άλλους χαρακτήρες, έστω και με λίγο screen time. Συμφωνώ. Αλλά...
Spoiler:

Kishimoto είσαι ασυγχώρητος!
Sasuke βλέπω, carnage βλέπω και joined team forces βλέπω. Μου αρέσουν αυτά που βλέπω :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#9386 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 08 February 2012 - 17:46

Όλοι θέλετε να με ξεκάνετε!!! Να πεθάνει, να ψοφήσει πω πω πω κακία...:oo:

Κάτι έδειξε το chapter.. στο τέλος! μετά από σελίδες με πατημασιές ~_~..
Πολύ ωραία η σκηνή με τον Tobi και την αμφιβολία του περί τον ιδρώτα.. χααααααα τρέμει κάτι μέσα μας άτιμε μασκοφόρε?

θα είναι άδικο να παλέψει με το Naruto, ένας είναι full power και ο άλλος έχει εξουθενωθεί. Πιστεύω σε άλλο arc σε αυτό δε μου αρέσει να γίνει τώρα(όχι πως θα με χάλαγε κιόλας).

Συμφωνώ δεν θα ήταν δίκαιο αλλά ακόμα και αν γινόταν και πες νικούσε ο Naruto ε δεν θα ήταν και trollia? Θα προτιμούσα να τελειώσει με τον Tobi να ξεκουραστεί να κάνει power up γιατί έχει πολύ ακόμα μέχρι να τελειοποιήσει την complete transformation κ δεν ξέρω και εγώ τι... και μετά έρχεται και ο Sasuke...
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#9387 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 08 February 2012 - 18:59

ξενχνατε ολοι τον πρωιν βοηθω του οροτσιμαρου
one piece rulesPosted Image
:blingeye2:Posted Image

#9388 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 08 February 2012 - 19:02

ξενχνατε ολοι τον πρωιν βοηθω του οροτσιμαρου

Και τον Ιτατσι επισης.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#9389 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 08 February 2012 - 19:12

Μετα απο καμια 50αρια chapter πηραν και οι υπολοιποι λιγο screen time και αυτο μονο και μονο για να πουν ποσο μαμαει ο Naruto. Δηλαδη πιο μεγαλο ρολο παιξαν σ'αυτο το chapter οι πατημασιες τους παρα οι ιδιοι οι χαρακτηρες

Κατα τ'αλλα καλουτσικο chapter :P

O Sasuke θελει να πολεμησει τον Naruto 1v1 για να διξει οτι ειναι δυνατοτερος, οχι απλα να τον σκοτωσει, οποτε αμφιβαλω αν αυτη η μαχη θα γινει ενω ο Naruto ειναι εξαντλημενος. Γι αυτη τη μαχη πρεπει και οι 2 να ειναι στο 100% της δυναμης τους

gVaaH5O.jpg

#9390 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 February 2012 - 19:31

O Sasuke θελει να πολεμησει τον Naruto 1v1 για να διξει οτι ειναι δυνατοτερος, οχι απλα να τον σκοτωσει, οποτε αμφιβαλω αν αυτη η μαχη θα γινει ενω ο Naruto ειναι εξαντλημενος. Γι αυτη τη μαχη πρεπει και οι 2 να ειναι στο 100% της δυναμης τους

Έχω την εντύπωση ότι ο Sasuke τον Naruto γραμμένο τον έχει στα παλιά του τα παντοφλέ-μποτάκια-ninja :P