Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9001 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 10:43

Εντάξει ένα ok chapter.Επική η τελευταία σελίδα.Αναμένουμε το επόμενο chapter για νa δούμε.:riiight:

#9002 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 10:58

καλο chapter...στην τελευταια εικονα, ο raikage ,νομιζω οτι εχει και τα δυο χερια του...
Spoiler:
λετε να εγινε τιποτα με το teleportation και το regeneration jutsu και να ξανα απεκτησε το χερι του?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από scoot: 02 Νοέμβριος 2011 - 11:15

#9003 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 11:05

To είχε δείξει κάτι δεκάδες chapter πριν ότι του είχαν φέρει ένα καινούργιο "χέρι" και έβαλε (για το πως αυτό βγάζει νόημα, i rest my case xP)

Ωραία η μάζωξη, τα τελευταία chapters έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους. Νομίζω πως τώρα τον έχουνε τον Madara xP

p.s. Ο Raikage είναι ο ατσαλάκωτος της υπόθεσης στην πιο πάνω σελίδα :P

#9004 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 11:16

αχ Mei:blush2:, μούφα το τσάπτερ... The ultimate team και μ!@#$%^ες

#9005 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 11:55

Πολύ μέτριο το chapter...Κρατάμε μόνο το ότι ο Madara είπε για το eternal tsukuyomi αρα θα είναι μαλλον τα ίδια τα σχέδια τους με τον Tobi

MbcN7u5.png

#9006 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 12:09

μαζευτηκαν ολοι μαζι μονο και μονο για ν α κανει φιγουρα ο μαδαρα ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#9007 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 12:23

καλο chapter...στην τελευταια εικονα, ο raikage ,νομιζω οτι εχει και τα δυο χερια του...

Spoiler:

μιλαμε ανατσουτσουρισε η τριχα μου:nanana:

καλο το τσαπτερ...καλυτερο απο τα προηγουμενα νομιζω!!αλλα αντε να προχωραμε επιτελους:sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9008 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 14:30

Ωραίο το chapter και η τελευταία εικόνα τα έσπαγε!Όμως έχω να πω ότι αν ο Madara ξέρει να κάνει Sinra Tensei(Almghty Push) θα στείλει όλους τους Kage από εκεί που ήρθαν...

#9009 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 14:36

Οι αποδόσεις μου για το ποιός θα πεθάνει στην μάχη..
Onoki 1.10
Tsunade 15
Madara 15
Raikage 20
Mei 50
Gaara 500

LOL και στην τελευταία σελίδα που ο Tsuchikage καλύπτει τον Ιησού με τον κώλο του.:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9010 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 14:56

Οι αποδόσεις μου για το ποιός θα πεθάνει στην μάχη..
Onoki 1.10
Tsunade 15
Madara 15
Raikage 20
Mei 50
Gaara 500

LOL και στην τελευταία σελίδα που ο Tsuchikage καλύπτει τον Ιησού με τον κώλο του.:kakaka:

same thoughts too...και ποια ultimate team εδω που τα λεμε απο αυτους που θα επρεπε να ειναι στην ultimate team και παλευουν, ο ενας ειναι zombie και παει να φαει το ψευτοcreep ο αλλος παιζει με τα ματια του σε μια σπηλια και ο αλλος εχει απλωσει στη μαχη καμια 500αρια κλωνους.

#9011 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:41

Πάντως ο Μανταράκος έφαγε καλά από τον Χασιράμα..
"Μηηηη μη λες το όνομα αυτού του σινόμπι !:hihi2:"
Loseeer.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9012 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:42

αλλος παιζει με τα ματια του σε μια σπηλια

I lol'd

D.Dragon απο πιο manga ειναι το avatar σου???

Παντος ειναι πολυ ζωαδια οι Kage αντι να φανε τον κοσμο να βρουν τον Kabuto πανε να σκοτωσουν καποιον που δεν πεθαινει. Αν και μονο για να ζωγραφιστει η τελευταια σελιδα πηγαν, σε 2 chapterakia(και πολυ λεω) θα τους εχει σαπισει ολους ο Madara. Ή θα μας σωσει ο Θεος Itachi :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 02 Νοέμβριος 2011 - 15:50

gVaaH5O.jpg

#9013 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:48

Από το hunter x hunter.

Και συνεχίζω το κράξιμο οι Uchiha έχουν βγει όλοι τόσο gay γιατί ο Χασιράμα τους έχωνε τα παλούκια στον κώλο :hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9014 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:55

Παντως εγω δεν βλεπω να φευγει ο μανταρα απο τη μεση συντομα καθως περα απο τις δυναμεις του φαινεται οτι αυτος ηταν που το οργανωσε ολη αυτη τη δολοπλοκια με τον τομπι..

p.s. και πιστευω οτι θα αναστηθει με καποιον τροπο που αν γινει ο καμπουτο θα την φαει απο τον ιτατσι:hero:

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όμως σύμφωνα με το σχέδιο και δεν ξέρουμε καν αν ο Tobi σχεδιάζει να το τηρήσει..

Σχετικά με το καινούργιο chapter πάντως, νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να πεθάνει παραπάνω από ένας Kage.

p.s. Θεωρητικά, ο Kabuto θα μπορούσε να την φάει από τον Itachi και τώρα. Ο Madara δεν είναι πανταχού παρών. Aλλά το αποκλείω προς το παρόν γιατί σεναριακά δεν θα ήταν πολύ ενδιαφέρον σε αυτήν την φάση.

#9015 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:16

Εμένα καλούτσικο μου φάνηκε,αλλά μου άρεσε πολύ η τελευταία σελίδα(προφανώς ο Tsuchikage έχει κόμπλεξ ύψους για να επιλέξει να πετάξει για να μην φαίνεται κοντός :P)
Κάτι μου λέει ότι θα κλάψουμε (τουλάχιστον) την Tsunade....Περιμένουμε!!
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....