Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8806 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 20:02

βεβαια μπορει να ειναι και ο aizen

That would be too awesome to ever happen.

#8807 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 20:15

δεν νομιζω. ο aizen ειναι φυλακισμενος για τα επομενα 20000 χρονια :hihi2:

#8808 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 20:27

ok,μπορώ να πω οτι ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ένα απο τα αγαπημένα μου.μιλάμε ο ορισμός του "έμεινα μ*λ@κ$ς" στην φάτσα μου!!!Who is the mysterious masked boy after all?oeo??
και το καφριλίκι:
Spoiler:

Και τι τώρα πρέπει να περιμένουμε (τουλάχιστον)1 εβδομάδα????:cry5:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#8809 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 22:51

Με έναν πραγματικό villain ξεκίνησε το Ναruto και με τον ίδιο θα τελειώσει.....Ανυπομονώ να δω το πρόσωπο του, το διαβολικό του χαμόγελο και πάνω από όλα το απίστευτο soundtrack του....το όνομα το ξέρετε όλοι......
How you put a signature_ ? Ο_ο

#8810 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 22:57

Εγω λεω πως ο Tobi ειναι αυτος που σκοτωσε τον Madara.Και μαλιστα,ο Madara ζουσε οταν ο Nagato ηταν εν ζωη,ισως οταν ηταν πιτσιρικας ακομι....

Μαπα θεωρια,αλλα λεω εγω τωρα,κουβεντα να κανουμε να ουμε...:hmmm:

image.jpg

#8811 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 23:17

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΑΠΤΕΡ!και επιτελους eternal mangekyo sharingan στη μαχη!!τωρα θα παιχτουν σιγουρα αναμνησεις τσουτσικαγκε απο την τελευταια φορα που αντιμετωπισε τον αληθινο μανταρα και μετα ολα τα παρελκομενα..μπορει να σκασει πρωτα η αληθεια απο την μαχη του ιτατσι με τον καμπουτο!

επισης ο αληθινος μανταρα κατα 1000% εχει mangekyo sharingan και στο δεξι το ματι γιατι απλα επιστρεφει το σωμα και οι ικανοτητες του εκαστοτε edo tensei κανονικα (e.g itachi)..οποτε αν καποιος (tobi?) του εκλεψε τα ματια του (οταν ηταν ζωντανος η απο το πτωμα του) δεν θα φανει στο edo tensei

p.s. ολο και πιο πολυ βρωμαει το πραγμα οτι ο τομπι θα ειναι ο ομπιτο η ο ιζουνα.. fingers crossed for obito!

p.s 2 το μονο που δεν μου κολλαει ακομα ειναι ο ναγκατο..τι παιζει πια με αυτο το ρινεγκαν??

#8812 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 00:31

αμα ειναι κανας ακυρος χαρακτηρας ο τομπι που δεν εχουμε ακουσει ποτε μεχρι τωρα (σε φαση μαθητης του μανταρα ή κατι τετοιο) θα ειναι πολυ lame

ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καποιος που εχουμε στα υποψιν ή εστω εχει αναφερθει το ονομα του :/

#8813 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 01:12

@ Iamthe earth
Τα ματια του Itachi τα πηραν αφου πεθανε. Του Madara μπορει να του τo πηραν ενω ζουσε.

Επισης ο Itachi ο οποιος ηταν "clearly on another level to the others" καταφερε να ελευθερωθει απο το edo tensei δεν θα μπορεσει με καποιο τροπο ο Madara που απ οτι υποθετουμε θα ειναι ποιο δυνατος απο τον Itachi???

gVaaH5O.jpg

#8814 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 01:15

Μπορεί να είναι κάποιο κλωνοποιημένο υβρίδιο ουσίας zetsu με γονίδια hashirama και uchiha:hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8815 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 01:42

Μπορεί να είναι κάποιο κλωνοποιημένο υβρίδιο ουσίας zetsu με γονίδια hashirama και uchiha:hihi2:

Η μπορει να ειναι κανενα Itachi/Nagato fanboy με φακους επαφης:hihi2:

Οχι πειτε μου κανενα αλλο forum που να εχει βγαλει τετοιες θεωριες για το Naruto

gVaaH5O.jpg

#8816 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 02:02

ειναι αδικο παντως που δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το μαμημενο to edo και οι καλοι και να μπορουσαν να φερουν το αλανι τον professora απο το δαιμονα-θανατο. Αυτος νικησε μονος του 1ο και 2ο τι να λεμε. Ακομα σχετικα με το sharingan νομιζω εχει ειπωθει πως ο jinchuriki που εχει καλη σχεση με το τερας δεν τον επηρεαζουν γιατι και καλα ο ενας ξυπναει τον αλλον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 13 Οκτώβριος 2011 - 17:01

#8817 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 02:14

για να φοβαται τον μανδαρα παντως πρεπει να ηταν κοντινος του. σιγουρα ο αδερφος του ..λεω γω! αλλιως ποιος αλλος θα ηξερε τοσα πολλα για τα οσα συνεβησαν στο παρελθον του μανταρα; παντα μου φαινοταν ο πιο αδικημενος της ιστοριας και η πιο τραγικη μορφη.
οποτε για τωρα...λεω αδερφος του μανδαρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#8818 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 08:37

Του Madara μπορει να του τo πηραν ενω ζουσε.

Από που και ως που?

αμα ειναι κανας ακυρος χαρακτηρας ο τομπι που δεν εχουμε ακουσει ποτε μεχρι τωρα (σε φαση μαθητης του μανταρα ή κατι τετοιο) θα ειναι πολυ lame

I got kingdom hearts vibes xP

#8819 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 11:02

εγω ειμαι αναμεσα σε jack norris , μακη τριανταφυλλοπουλου και αποστολου γκλετσου

#8820 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 11:37

Επισης ο Itachi ο οποιος ηταν "clearly on another level to the others" καταφερε να ελευθερωθει απο το edo tensei δεν θα μπορεσει με καποιο τροπο ο Madara που απ οτι υποθετουμε θα ειναι ποιο δυνατος απο τον Itachi???

ο itachi χρησιμοποιησε του shisui το mangekyo το οποιο ηταν το μοναδικο που μπορουσε να χρησιμοποιησει το koto amatsukami με το οποιο ο itachi "ελευθερωθηκε" απο το bind του edo tensei

εγω ειμαι αναμεσα σε jack norris , μακη τριανταφυλλοπουλου και αποστολου γκλετσου

chuck norris λεγεται..