Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8776 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 October 2011 - 14:38

"It would appear that little brat Nagato managed to grow.."?
μήπως αναφέρεται στην οικανότητα που είχε ο Nagato να ανασταίνει;;; όπως έκανε στο hidden leaf μετα τη μάχη;;;:hmmm:

λες να ηξερε τα ταλεντα του?
δεν νομιζω...μαλλον ο ναγκατο κατι εκρυβε.
πφφφ
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#8777 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 12 October 2011 - 14:38

και γ@μω τα chapters! επιτελους θα δουμε madara σε πραξη!!!!!!! (με το mangekyo κτλ)

αν θυμαστε ο tobi ειχε βγαλει την μασκα στον kisame (βαριεμαι να ψαχνω Link τωρα) και ο kisame τον αναγνωρισε σαν madara. weird things :hmmm:. κατι μου λεει οτι θα πεσουν πολλεεες θεωριες για το ποιος πραγματικα ειναι ο tobi μεχρι να μας δειξει ο kishi

Εντμεταξυ,μεχρι και ο ιδιος ο Kishi εγραψε στην αρχη'at last,the trump card':kakaka:

χαχαχαχα :hihi2:

Edited by Stam, 12 October 2011 - 14:46.

#8778 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 October 2011 - 14:45

@Hyuuga_Nikorasu:Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο,γιατί είναι η ψυχή που καλείται από τους νεκρούς οπότε δε θα μπορεί να είναι ταυτόχρονα σε 2 σώματα(αν κατάλαβα καλά αυτό που εννοούσες).
@Black Kaiser:
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#8779 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 12 October 2011 - 14:54

Το παραδέχτηκα το naruto μετά απο αυτό. Με τίποτα δεν περίμενα να ήταν ο Tobi κάποιος άλλος. Επίσης θέλω να δω τι παίζει με Nagato γιατί και αυτός κάτι έκρυβε απο ότι φαίνεται. Ως προς την ταυτότητα του Tobi τώρα: πιστεύω οτι είναι σίγουρα κάποιος uchiha, τώρα ποιος θα δείξει.
Posted Image

#8780 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 12 October 2011 - 15:13

Εντάξει, υπάρχει έστω και ένας που να έμεινε έκπληκτος από τη τροπή των πραγμάτων? Και η κουτσή Μαρία φώναζε πως ο tobi δεν είναι ο πραγματικός Mandara, όπως επίσης και ότι στο τελευταίο φέρετρο που έβγαλε ο kabuto κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο κανονικός madara αφού μόνο κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε την αντίδρασή του tobi. Θα μου πείτε μέχρι σήμερα όλα αυτά ήταν υποθέσεις, θα μπορούσε κάλλιστα ο tobi να είναι ο madara, άλλα ήταν μία τόσο προφανής υπόθεση που κατά την γνώμη μου οι πιθανότητες να γινόταν κάποια στιγμή ήταν πολύ μεγάλες (όπως και έγινε σήμερα). Προσωπικά ψηλό ξενέρωσα σε αυτό το τσάπτερ. Ήλπιζα να ήταν κάποιος άλλος στο φέρετρο. Ελπίζω τουλάχιστον ο kishi να μας εκπλήξει πραγματικά με την ταυτότητα του tobi.

#8781 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 12 October 2011 - 15:16

Πάντως στο πλάνο του Madara φαίνεται μόνο το 1 μάτι.......οπότε πιστεύω πως κάποιος "κατόρθωσε" στο παρελθόν να του κλέψει το μάτι , κι εκεί είναι που πάτησε για να δημιουργήσει την όλη ιστορία........Ίσως ο αδερφός του Madara;; :hmmm:
Posted Image

#8782 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 12 October 2011 - 15:32

Πάντως στο πλάνο του Madara φαίνεται μόνο το 1 μάτι.......οπότε πιστεύω πως κάποιος "κατόρθωσε" στο παρελθόν να του κλέψει το μάτι , κι εκεί είναι που πάτησε για να δημιουργήσει την όλη ιστορία........Ίσως ο αδερφός του Madara;;

το δεξι ματι ειναι καλυμενο απο το μαλλι. πιο cool φαση κτλ. εκτος και αν κανω λαθος που ελπιζω πως οχι γιατι θα ψιλοξενερωσω αμα τον "πειραξαν" τον madara :P

#8783 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 12 October 2011 - 15:37

το δεξι ματι ειναι καλυμενο απο το μαλλι. πιο cool φαση κτλ. εκτος και αν κανω λαθος που ελπιζω πως οχι γιατι θα ψιλοξενερωσω αμα τον "πειραξαν" τον madara :P

Και θα σε ρωτήσω....ΤΥΧΑΙΟ? (Kαλά μπορεί και να 'ναι , αλλά μπορεί επίτηδες να πέφτει το μαλλί εκεί ;) )

PS: Είναι η μεριά που έχει το sharingan του o Tobi....:P
Posted Image

#8784 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 October 2011 - 15:40

Γαμάτη εξέλιξη. Λοιπόν είναι η ο Ομπίτο, η ο αδερφός του Μαντάρα, η ο Shisui ή ο πατέρας του Σάσκε η κάποιος Πεμπτουσιώτης.
Posted Image
Youtube Video

επικ
Posted Image

#8785 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 12 October 2011 - 15:42

μπορει να ειναι και το ιδιο προσωπο μη ξεχναμε οτι καi ο Tobi εχει αναφερει το Nagato και εχει πει πως του ειχε δωσει το Rinnegan.

#8786 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 October 2011 - 15:46

μπορει να ειναι και το ιδιο προσωπο μη ξεχναμε οτι καi ο Tobi εχει αναφερει το Nagato και εχει πει πως του ειχε δωσει το Rinnegan.

Αυτο το υπεθεσα και εγω,αλλα με διαφορετικη πλοκη. :P

Παντως,περισσοτερο με συναραπαζει το πως θα τον αντιμετωπισουν τον τυπα.Περιμενω πολλα chapters για να καταφερει ο Naruto να τον νικησει.

image.jpg

#8787 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 October 2011 - 16:18

正直、I am kind of confused after that. D:

Spoiler:

I trisecond that! Και εγώ με αυτές τις απορίες έμεινα.

Δε ξέρω, αλλά επειδή ο Kishimoto δε μας είχε συνηθίσε σε αυτά τελευταία, όλα μου φαίνονται ανεξήγητα. Καλό είναι να κρατάμε κάτω τις θεωρίες για το Madara and Tobi, πριν μπερδέψουμε τα μπούτια μας.

Oh damn Kishi!!!:sadist:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#8788 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 October 2011 - 16:25

Πάντως τα σπάσε το chapter, εχω να πορωθώ τόσο με το συγκεκριμένο μάνγκα από τότε που ο Τόμπι βίασε την Κόναν.
α και ριπ τσουτσικάγκε..
Posted Image

#8789 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 12 October 2011 - 16:39

Αχχχχ τι μας εκανε ο Kishi σημερα αχχχ!!!!

Πως μας το πεταξε ετσι στο ακυρο. Απο εκει που μας ειχε το κανει "σχεδον" σiγουρο οτι ο Tobi ειναι ο Madara μας τα ανατρεπει ολα....
Και τωρα παλι στα παλια. Ποιος ειναι ο Tobi. Ποιο διεστραμενο μιαλο κριβετε πισω απο τη μασκα και για ποιο λογο????
Αλλα εκτος απ αυτα εχουμε και νεα ερωτηματα. Που στο .... ξερει ο Madara τον Nagato αφου υποτηθετε οτι εχει πεθανει πολυ πιο πριν???? Γιατι δεν μας διχνει το δεξι του το ματακι???? Τι σχεση εχει με το ματι του Tobi????

Ολα αυτα και αλλα πολλα στα επομενα επισο..εεε Chapter του Naruto.

gVaaH5O.jpg

#8790 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 October 2011 - 16:52

FAP FAP FAP