Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 20:19
Naruto - Μλκες έχει κανείς whatsup να πάρω τον Μπι...
Άγνωστοτς τύπος - Άντε για καλή σου τύχη έχω εγώ...
Naruto καλεί Μπι..
Η κλήση σας είναι σε αναμονη παρακαλώ περιμένετε..
Μπι - Έλα ρε μλκ, κατουράω...
Ναρούτο - Δως μου τον Χάτσιμπι ρεεε....
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 21:02
πολυ αμερικανια το'xει κανει τελευταια ο kishi,μαλλον θελει να τρολλαρει τωρα που τελειωνει και το manga...Μισό chapter.
Naruto - Μλκες έχει κανείς whatsup να πάρω τον Μπι...
Άγνωστοτς τύπος - Άντε για καλή σου τύχη έχω εγώ...
Naruto καλεί Μπι..
Η κλήση σας είναι σε αναμονη παρακαλώ περιμένετε..
Μπι - Έλα ρε μλκ, κατουράω...
Ναρούτο - Δως μου τον Χάτσιμπι ρεεε....
καλο chapter παντως!!!
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:25
EDIT: He did used it after all... XDD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:31
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2011 - 23:31
Πάντως κάτι που πιστεύω πως όλοι έχουμε παρατηρήσει είναι πως είναι να μην μάθει μια τεχνική ο Naruto.......της αλλάζει τα φώτα σε σημείο που κάποια στιγμή γίνεται κουραστική κι ας είναι το badassometro όσο πιο ψηλά γίνεται......μιλάμε την αλεπού πραγματικά την έχει "ρουφήξει" ολόκληρη.....Αυτό που λέμε "καλόμαθε η γριά στα σύκα"....:/
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 13:38
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 14:33
Είναι ολίγον τι βεβιασμένα τα πράγματα, προσπαθώντας να δώσει όσο μπορεί μεγαλύτερη διάσταση στον πόλεμο. Όχι ότι με ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό.
Κατα τ'άλλα, νομίζω τα πράγματα κυλούν ομαλά. Περιμένουμε όπου να'ναι και την εμφάνιση του Sasuke. Ο κλασικός Kabuto κλπ...
Όλα εντάξει...
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 22:44
Ειναι λογικο να γινονται ετσι τα πραγματα. Προκειται ουσιαστικα για ηρωες του παρελθοντος πανω στους οποιος οι νεωτερες γενιες εχουν γνωση των δυναμεων και αδυναμιων τους και επιπλεον η ελευθερια βουλησης που δινει ο Καμπουτο βοηθαει. Αυτο βεβαια που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο Καμπουτο τους αφηνει τον χαρακτηρα... Ειπε οτι ηταν συν αλλα απλα δεν το καταλαβαινω..Γενικά πιστεύω οτι ο kishi βιάστηκε να βγάλει όλους αυτούς του πεθαμένους ήρωες στην επιφάνεια και τώρα βλέπουμε όλους τους παλιούς kage, swordman και δεν συμμαζεύετε να χάνουν τις μάχες μέσα σε ένα τσάπτερ.
Αυτον τον πολεμο τον εχω βαρεθει παντως... Εχω να βαρεθω τοσο με τον Ναρουτο απο το Search for Sasuke arc, δηλαδη προ Shippuden era.
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 18:36
θελω να δω πως θα τα κακαροσει ο Σασουκε και ο Καμπουτομαρυ..
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 19:48
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 20:11
Για μένα πάλι ο Kishi έχει βαρεθεί και έχει εδώ και κανά χρόνο αρχίσει να μην παίρνει το Naruto στα σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει και την συνοχή και συνέπεια που είχε παλιότερα.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:31
Για μένα πάλι ο Kishi έχει βαρεθεί και έχει εδώ και κανά χρόνο αρχίσει να μην παίρνει το Naruto στα σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει και την συνοχή και συνέπεια που είχε παλιότερα.
να μην παιρνει το naruto στα σοβαρα? O_O αν δεν σου αρεσουν τα τελευταια chapter τοτε τι να πω.. μηπως θα επρεπε να το παρατησεις το manga? :/
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 17:26
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 20:59
να μην παιρνει το naruto στα σοβαρα? O_O αν δεν σου αρεσουν τα τελευταια chapter τοτε τι να πω.. μηπως θα επρεπε να το παρατησεις το manga? :/
Αυτό που είπα δεν πάει να πει ότι δεν περνάω καλά διαβάζοντάς το. Και όσο περνάω καλά δεν υπάρχει λόγος να το παρατήσω. Το αν δεν ειναι όπως ήταν παλιότερα είναι άλλο θέμα.
Επίσης επειδή άρχισα το Naruto όταν ήταν ακόμη στις καλές του, περιμένω κάποια πράγματα που έχουν μείνει ανοικτά από τότε και ελπίζω ότι θα τα προσέξει κάπως περισσότερο ο Kishi.
Αλλά νομίζω ότι ιδιαίτερα οι παλιοί fan του Naruto θα έχουν παρατηρήσει μια πτώση στην ποιότητα.
Τα chapter τα τωρινά φαίνονται τρομερά, απλώς γιατί για πολύ καιρό είχαμε πίξει στην μετριότητα. Aλλά φυσικά είναι και καθαρά υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα. Aν θέλει κάποιος απλώς κλωτσομπουνίδια, γι αυτόν μπορεί και να είναι η χρυσή εποχή του Naruto.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 00:13
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 00:51