Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8686 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 September 2011 - 20:19

Μισό chapter.
Naruto - Μλκες έχει κανείς whatsup να πάρω τον Μπι...
Άγνωστοτς τύπος - Άντε για καλή σου τύχη έχω εγώ...
Naruto καλεί Μπι..
Η κλήση σας είναι σε αναμονη παρακαλώ περιμένετε..
Μπι - Έλα ρε μλκ, κατουράω...
Ναρούτο - Δως μου τον Χάτσιμπι ρεεε....
Posted Image

#8687 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 13 September 2011 - 21:02

Μισό chapter.
Naruto - Μλκες έχει κανείς whatsup να πάρω τον Μπι...
Άγνωστοτς τύπος - Άντε για καλή σου τύχη έχω εγώ...
Naruto καλεί Μπι..
Η κλήση σας είναι σε αναμονη παρακαλώ περιμένετε..
Μπι - Έλα ρε μλκ, κατουράω...
Ναρούτο - Δως μου τον Χάτσιμπι ρεεε....

πολυ αμερικανια το'xει κανει τελευταια ο kishi,μαλλον θελει να τρολλαρει τωρα που τελειωνει και το manga...

καλο chapter παντως!!!

#8688 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 13 September 2011 - 23:25

Dear Naruto. There is something called GOD DAMN SAGE MODE! Now, if you don't mind use it. Εμαθε τωρα με τα τσακρα της αλεπους...

EDIT: He did used it after all... XDD

Edited by Mr. Brightside, 13 September 2011 - 23:31.

#8689 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 13 September 2011 - 23:31

Καλό chapter........Καλή η σκέψη του Naruto....πιστεύω πως σε κάποια φάση ( ίσως στο τέλος ) θα αποκαλέσουν ακόμα κι αυτόν "GENIUS" .... :P
Πάντως κάτι που πιστεύω πως όλοι έχουμε παρατηρήσει είναι πως είναι να μην μάθει μια τεχνική ο Naruto.......της αλλάζει τα φώτα σε σημείο που κάποια στιγμή γίνεται κουραστική κι ας είναι το badassometro όσο πιο ψηλά γίνεται......μιλάμε την αλεπού πραγματικά την έχει "ρουφήξει" ολόκληρη.....Αυτό που λέμε "καλόμαθε η γριά στα σύκα"....:/
Posted Image

#8690 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 14 September 2011 - 13:38

Ωραίο τσαπτεράκι, είδαμε τον Ναρούτο να κάνει και κάτι έξυπνο. Η αλήθεια όμως είναι πως εμένα δεν με πείθει και πολύ ο τρόπος που κερδίζουνε τους νεκρανεστημένους. Π.χ στο προηγούμενο τσάπτερ είδαμε τον Raikage να αποφεύγει εύκολα τις συνεχόμενες επιθέσεις του Ναρούτο σε fox mode και σε αυτό να τρώει το rasegan σαν σταματημένος. Οκ ήταν σε sage mode αλλά και πάλι ήταν πολύ τραβηγμένο, κανονικά δεν τον είχε σε ταχύτητα τον raikage. Γενικά πιστεύω οτι ο kishi βιάστηκε να βγάλει όλους αυτούς του πεθαμένους ήρωες στην επιφάνεια και τώρα βλέπουμε όλους τους παλιούς kage, swordman και δεν συμμαζεύετε να χάνουν τις μάχες μέσα σε ένα τσάπτερ.:borednn9:

#8691 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 September 2011 - 14:33

^Όσο παράξενο και αν φανεί, I agree.
Είναι ολίγον τι βεβιασμένα τα πράγματα, προσπαθώντας να δώσει όσο μπορεί μεγαλύτερη διάσταση στον πόλεμο. Όχι ότι με ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό.

Κατα τ'άλλα, νομίζω τα πράγματα κυλούν ομαλά. Περιμένουμε όπου να'ναι και την εμφάνιση του Sasuke. Ο κλασικός Kabuto κλπ...

Όλα εντάξει... :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#8692 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 14 September 2011 - 22:44

Γενικά πιστεύω οτι ο kishi βιάστηκε να βγάλει όλους αυτούς του πεθαμένους ήρωες στην επιφάνεια και τώρα βλέπουμε όλους τους παλιούς kage, swordman και δεν συμμαζεύετε να χάνουν τις μάχες μέσα σε ένα τσάπτερ.:borednn9:

Ειναι λογικο να γινονται ετσι τα πραγματα. Προκειται ουσιαστικα για ηρωες του παρελθοντος πανω στους οποιος οι νεωτερες γενιες εχουν γνωση των δυναμεων και αδυναμιων τους και επιπλεον η ελευθερια βουλησης που δινει ο Καμπουτο βοηθαει. Αυτο βεβαια που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο Καμπουτο τους αφηνει τον χαρακτηρα... Ειπε οτι ηταν συν αλλα απλα δεν το καταλαβαινω..

Αυτον τον πολεμο τον εχω βαρεθει παντως... Εχω να βαρεθω τοσο με τον Ναρουτο απο το Search for Sasuke arc, δηλαδη προ Shippuden era.

#8693 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 16 September 2011 - 18:36

καλα τραβαει πολυ δεν λεω αλλα ευτυχος τελειονει για αυτο μαλλων το κανει..
θελω να δω πως θα τα κακαροσει ο Σασουκε και ο Καμπουτομαρυ.. :tensai:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#8694 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 16 September 2011 - 19:48

για εμενα παλι τα παρων chapters ειναι τα καλυτερα! (naruto mega fan mode on :hahaha:)

#8695 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 September 2011 - 20:11

:P

Για μένα πάλι ο Kishi έχει βαρεθεί και έχει εδώ και κανά χρόνο αρχίσει να μην παίρνει το Naruto στα σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει και την συνοχή και συνέπεια που είχε παλιότερα.

#8696 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 17 September 2011 - 16:31

:P

Για μένα πάλι ο Kishi έχει βαρεθεί και έχει εδώ και κανά χρόνο αρχίσει να μην παίρνει το Naruto στα σοβαρά με αποτέλεσμα να χάνει και την συνοχή και συνέπεια που είχε παλιότερα.

να μην παιρνει το naruto στα σοβαρα? O_O αν δεν σου αρεσουν τα τελευταια chapter τοτε τι να πω.. μηπως θα επρεπε να το παρατησεις το manga? :/

#8697 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 September 2011 - 17:26

Μην το λες έτσι, δεν είπε και τίποτα φοβερό. Ακόμα κι εγώ που το άρχισα σχετικά αργά -με το που είχε πεθάνει ο Itachi- μπορώ να δω την πραγματικά μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Έχει βαρεθεί μάλλον και θέλει να τελειώνει απ'τη μία κι απ'την άλλη είμαι σίγουρη editor κι editor-in-chief πιέζουν να το καθυστερεί οπότε κάνει βεβιασμένα μερικά chapter οπότε δεν υπερβάλλει καθόλου. Και δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ μετά από όλα αυτά που έχω διαβάσει θα το θεωρούσα βλακεία να το σταματήσω τώρα που πες άντε, σε λίγο τελειώνει...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8698 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 17 September 2011 - 20:59

να μην παιρνει το naruto στα σοβαρα? O_O αν δεν σου αρεσουν τα τελευταια chapter τοτε τι να πω.. μηπως θα επρεπε να το παρατησεις το manga? :/

Αυτό που είπα δεν πάει να πει ότι δεν περνάω καλά διαβάζοντάς το. Και όσο περνάω καλά δεν υπάρχει λόγος να το παρατήσω. Το αν δεν ειναι όπως ήταν παλιότερα είναι άλλο θέμα.

Επίσης επειδή άρχισα το Naruto όταν ήταν ακόμη στις καλές του, περιμένω κάποια πράγματα που έχουν μείνει ανοικτά από τότε και ελπίζω ότι θα τα προσέξει κάπως περισσότερο ο Kishi.

Αλλά νομίζω ότι ιδιαίτερα οι παλιοί fan του Naruto θα έχουν παρατηρήσει μια πτώση στην ποιότητα.

Τα chapter τα τωρινά φαίνονται τρομερά, απλώς γιατί για πολύ καιρό είχαμε πίξει στην μετριότητα. Aλλά φυσικά είναι και καθαρά υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα. Aν θέλει κάποιος απλώς κλωτσομπουνίδια, γι αυτόν μπορεί και να είναι η χρυσή εποχή του Naruto.

#8699 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 September 2011 - 00:13

Θα συμφωνήσω με τον Gilmaru και όχι μόνο για το τελευταίο χρόνο αλλά γενικώς σε ολόκληρο το part 2 η ποιότητα της ιστορίας έπεσε πολύ. Υπήρξαν μερικές αναλαμπές αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζήσαμε τις επικές στιγμές του 1ου μέρους και σε καμία περίπτωση η πλοκή δεν διατήρησε την ίδια δυναμική και την ίδια συνοχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το manga δεν διαβάζεται ευχάριστα και ότι δεν είναι διασκεδαστικό. Μια χαρά τον απολαμβάνω κάθε εβδομάδα.
Posted Image

#8700 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 18 September 2011 - 00:51

αν εθιξα καποιον δεν ειχα τετοιο σκοπο. δεν λεω οτι ειναι ωραια τα τελευταια chapters μονο λογω μαχων αλλα επειδη απαντωνται πολλα ερωτηματα και πραγματα που αναρωτιομασταν οπως shisui, κορακι του itachi, nagato να πολεμαει μονος του χωρις να χρησιμοποιει νεκρα σωματα (εμενα μου αρεσε περισσοτερο ετσι :P), τη δυναμη των προιγουμενων kage, λιγο περισσοτερο itachi (ξερω πολλους που ο itachi ειναι ο fav τους χαρακτηρας) και πολλα ακομη. καλα αν δεν σας αρεσει δεν θα σας παρω και το κεφαλι :hahaha: γουστα ειναι αυτα..