Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8641 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 August 2011 - 20:38

Come on guys, into the subject. Νομίζω είναι εντελώς άσκοπο να λέμε πότε θα τελειώσει και πόσο θα διαρκέσει τι. Όταν είναι να "πεθάνει"¨το Naruto, θα πεθάνει :P Μην το σκοτώνετε πριν την ώρα του. :P

Επιτέλους να σου και η τσουτσού ο Sasuke. Με eternal m.s. επίσης. Αλλά από ό,τι είδα μου φάνηκε λίγο άκυρη η επίθεση του. I mean, why Zetsu? Ο Naruto ήρθε και αυτός φορτσάτος και έτοιμος να κάνει επίδειξη. Ομολογώ μου αρέσει αυτή η δράση. Είδαμε και λίγο Temari. Seems like old times.

/nostalgia-blasted.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#8642 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 31 August 2011 - 20:56

Ωχ..., ο Σασουκε >.> Καλα ειχαμε ησυχασει...

#8643 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 September 2011 - 05:04

Βαζω στοιχημα εδώ και τώρα οτι ο Σασκε που τωρα κραζετε σε λιγες μερες θα σας κανει να παραμιλατε. ;) παντως μου φανηκε σχεδιαστικα αστειο το νεο σαρινγκαν. σαν να ανακατεψε ολα τα παλια μαζι.

Τα τελευταια κεφαλαια οντως ειναι απο τα καλυτερα του μανγκα, αν και ολοι εχουμε τα ψιλοπαραπονακια μας. Εγω π.χ. ηθελα να δω περισσοτερο κακασι, ινο σικα τσου ομαδα, αλλα και την κοκκινομαλα kage με τη λαβα που μου διαφευγει τωρα. (ειδικα που τη θυμαμαι να στριμωχνει τον σασκε στη γωνια οπως δε μπορουσε ουτε ο raikage ουτε ο danzo, από τότε εχω πορωθει με την παρτη της. Αλλα επειδη ειναι γυναικα και ειναι ο Κισι μπορει και να μη την ξαναδουμε ποτε :)
Περιμενουμε το ανιμε τωρα να φτασει στον πολεμο.:yawn2:

stasou%2520mygdala.jpg

#8644 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 01 September 2011 - 08:49

Έχω δυο απορίες :

1) Ο Sasuke για να αποκτήσει το eternal sharingan δεν έπρεπε να πάρει τα μάτια του Itachi ; Aλλα εμείς είδαμε ο itachi να είχε κανονικά τα μάτια του. Αρα;

2)Ο Νaruto δεν ήταν κουρασμένος και είχε προαναγγείλει ότι πρέπει να εμπιστεύεται και τους συμμάχους του στις μάχες, προκείμενου να γίνει hokage; Αν ναι, τότε γιατί βρίσκεται ξαφνικά σε όλα ta battlefields ;

Τελευταία είδα επεισόδια του Naruto Shippunden μετά το 40. Πραγματικά εχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο animation και η μάχες είναι συνεχόμενες διότι έχουν βάλει σε ξεχωριστές saga τα fillers. Αμήν ! To αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ πιο απολαυστικό από το manga.

#8645 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 01 September 2011 - 09:55

παντως μου φανηκε σχεδιαστικα αστειο το νεο σαρινγκαν. σαν να ανακατεψε ολα τα παλια μαζι.

Βασικα με λιγο ζορι (και πολυ καλη θεληση :P ) μοιαζει σαν να εχεις ισιώσει του Itachi και να το βαλες στου Sasuke (αν κι εμενα πιο πολυ μου μιαζει με του kakashi το sharingan χωρις τον κυκλο)

Παντως εμενα στη αρχη που ειδα το amaterasu δεν πηγε το μιαλο μου στον Sasuke νομιζα πως ηταν ο Itachi που ειχε παει να σφαξει τον Kabuto.

gVaaH5O.jpg

#8646 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 September 2011 - 10:14

Έχω δυο απορίες :

1) Ο Sasuke για να αποκτήσει το eternal sharingan δεν έπρεπε να πάρει τα μάτια του Itachi ; Aλλα εμείς είδαμε ο itachi να είχε κανονικά τα μάτια του. Αρα;

2)Ο Νaruto δεν ήταν κουρασμένος και είχε προαναγγείλει ότι πρέπει να εμπιστεύεται και τους συμμάχους του στις μάχες, προκείμενου να γίνει hokage; Αν ναι, τότε γιατί βρίσκεται ξαφνικά σε όλα ta battlefields ;

Τελευταία είδα επεισόδια του Naruto Shippunden μετά το 40. Πραγματικά εχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο animation και η μάχες είναι συνεχόμενες διότι έχουν βάλει σε ξεχωριστές saga τα fillers. Αμήν ! To αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ πιο απολαυστικό από το manga.

1) Οταν φέρνεις τον άλλον από τους νεκρούς ακόμα και το συκώτι του να έχει δώσει αν ξαναρθει θα το έχει...αυτό κατάλαβα εγώ ότι τον φέρνει στη μορφή που ήταν άλλο τι έγινε αφού πέθανε στον κόσμο των ζωντανων...

2)ναι αλλά σκέψου ότι το Mu τον φάγανε με συνεργασία και μετά οι 2 kage ανέλαβαν τη μια μεριά και ο Naruto την άλλη...

#8647 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 01 September 2011 - 19:22

Παντως εμενα στη αρχη που ειδα το amaterasu δεν πηγε το μιαλο μου στον Sasuke νομιζα πως ηταν ο Itachi που ειχε παει να σφαξει τον Kabuto.

Same here. Τωρα ομως, ο λευκος Ζέτσου, μας αφησε χρονους? Και δεν ξερουμε τιποτα για αυτον...

Βαζω στοιχημα εδώ και τώρα οτι ο Σασκε που τωρα κραζετε σε λιγες μερες θα σας κανει να παραμιλατε. ;)

Ναι, γιατι θα μας πρηξει με την καταστροφη της Κονοχα. Εδω ο κοσμος χανεται...

Τα τελευταια κεφαλαια οντως ειναι απο τα καλυτερα του μανγκα, αν και ολοι εχουμε τα ψιλοπαραπονακια μας. Εγω π.χ. ηθελα να δω περισσοτερο κακασι, ινο σικα τσου ομαδα, αλλα και την κοκκινομαλα kage με τη λαβα που μου διαφευγει τωρα. (ειδικα που τη θυμαμαι να στριμωχνει τον σασκε στη γωνια οπως δε μπορουσε ουτε ο raikage ουτε ο danzo, από τότε εχω πορωθει με την παρτη της. Αλλα επειδη ειναι γυναικα και ειναι ο Κισι μπορει και να μη την ξαναδουμε ποτε :)
Περιμενουμε το ανιμε τωρα να φτασει στον πολεμο.:yawn2:

Η μιζουκαγκε δεν πολεμουσε τον μαυρο Ζέτσου?

#8648 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 01 September 2011 - 20:02

Same here. Τωρα ομως, ο λευκος Ζέτσου, μας αφησε χρονους? Και δεν ξερουμε τιποτα για αυτον...

υποτιθεται οτι αυτος ηταν ο original white zetsu(αν υπαρχει τετοιο πραγμα)..αλλιως ηταν ενας αλλος ενας κλωνος του που τον εβαλε να φυλαει τον σασουκε και ξεροντας την κυκλοθυμια του βλακα να πηρε προστατευτικα μετρα. δεν ειναι δα τοσο χαζος ο ασπρος ζετσου..

#8649 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 01 September 2011 - 23:45

Έχω δυο απορίες :

1)To ressurection που κανει ο kabuto, αναγεννει τα πτωματα στην κατασταση που ηταν τις τελευταιες ωρες της ζωης του. Αρα πριν παρει τα ματια ο Sasuke

2)Ειναι ξεροκεφαλος...:nosey:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#8650 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 02 September 2011 - 10:52

Sasuke is back...Αντε να δούμε:kill4u:

8w32.jpg

#8651 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 02 September 2011 - 23:51

παντως μου φανηκε σχεδιαστικα αστειο το νεο σαρινγκαν. σαν να ανακατεψε ολα τα παλια μαζι.

Εμένα τολμώ να πώ πως μου άρεσε πολύ. Κυρίος γιατί ήταν ανόμοια μεταξύ τους!
Και είναι νομίζω λογικό να μοιάζει σαν συνδιασμός των δύο γιατί αν σκεφτείς και το eternal του mandara ήταν όπως το δικό του με του αδελφού του μαζί.

Posted Image + Posted Image = Posted Image :ureshii:

#8652 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 September 2011 - 23:57

GO TEAM SASUKE!!!!:yahoo:

Eφόσον άκουσα ότι έσκασε μύτη ο Sasuke και ότι ο Itachi αναστήθηκε από τους νεκρούς είπα να κάνω και εγώ ένα catch up. Θα ομολογήσω ότι διαβάζοντας τα chapters μαζεμένα το καταδιασκέδασα.

Στα θετικά το ότι είδαμε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες σε αυτόν τον πόλεμο. Ενδεχομένως κάποιοι να ήθελαν περισσότερο screentime αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Μου άρεσε και η μάχη του Gaara με τον πατέρα του, και η συνάντηση Kazekage-Bee-Naruto-Tsunade και φυσικά το face off ανάμεσα σε Nagato Itachi Bee και Naruto. Kαι το ότι ξαναείδαμε το δίδυμο Ηaku Zabuza. Ήταν ωραίο γιατί στην πορεία γνωρίσαμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις που είχαν αμεληθεί στο παρελθόν (όπως η σχέση του Gaara με τον πατέρα του, την σχέση ανάμεσα σε Raikage και Bee ή το θεματάκι του Shishui Uchiha για τον οποίο πολλοί αναρωτιόμασταν τi ρόλο βαράει).

Ο Naruto ομολογουμένως εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα σε πολλά σημεία. Το γεγονός ότι την έχει δει σωτήρας των πάντων είναι ο κύριος λόγος γι αυτό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα προστατευμένο και καλομαθημένο πιτσιρίκι (σχετικά με αυτά που έχουν περάσει άλλοι πάντα) δεν μπορεί να κάνει κήρυγμα για την ζωή και τον κόσμο από την στιγμή που δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά εστί απελπισία.

To όλο νόημα της κουβέντας για να εμπιστεύεται τους συμμάχους του ήταν να δεχτεί να δουλέψει μαζί με άλλους (πχ τον Itachi να βοηθήσει να γίνουν seal τα υπόλοιπα ζόμπια και τον Bee να τον συνοδέψει).

Αυτό που δεν καταλάβαίνω είναι γιατί ο Kabuto δεν αναιρεί το Edo Tensei του Ιtachi από την στιγμή που στράφηκε εναντίον του.

Τον οποίο Itachi παρεπιπτόντως χαίρομαι που τον έχουμε σε πιο active ρόλο στην ιστορία μεν, ωραίος και όλα τα σχετικά αλλά θα πρέπει επειγόντως να σταματήσει να γλυφει τα παπούτσια του Naruto *(seriously dude snap out of it, δεν φταις εσύ που ο αδερφός σου είναι κέρατο βερνικωμένο) και από την άλλη να πάρει τα πόδια του και να πάει να μαζέψει ο ίδιος τον Sasuke. Ελπίζω σε tet a tet ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σαν τρελή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να κάνει τον Sasuke να συνέλθει και να του μιλήσει επί ίσοις όροις...

#8653 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 03 September 2011 - 20:42

Ο Naruto ομολογουμένως εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα σε πολλά σημεία. Το γεγονός ότι την έχει δει σωτήρας των πάντων είναι ο κύριος λόγος γι αυτό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα προστατευμένο και καλομαθημένο πιτσιρίκι (σχετικά με αυτά που έχουν περάσει άλλοι πάντα) δεν μπορεί να κάνει κήρυγμα για την ζωή και τον κόσμο από την στιγμή που δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά εστί απελπισία.

Το ορφανό του χωριού που ολοι έβριζαν και απέφευγαν...
...και γιατι να κανουν κήρυγμα για την ζωη μονο αυτοι που γνωριζουν την πραγματικη απελπισια, ισα ισα αυτοι εχουν απογοητευτει απο την ζωη, δεν εχουν γνωρισει την ομορφη πλευρα της αρα θα ειναι αρνητικα προκατειλημμένοι.

Αυτό που δεν καταλάβαίνω είναι γιατί ο Kabuto δεν αναιρεί το Edo Tensei του Ιtachi από την στιγμή που στράφηκε εναντίον του.

μαλλον δεν θα μπορει τωρα πια...

Τον οποίο Itachi παρεπιπτόντως χαίρομαι που τον έχουμε σε πιο active ρόλο στην ιστορία μεν, ωραίος και όλα τα σχετικά αλλά θα πρέπει επειγόντως να σταματήσει να γλυφει τα παπούτσια του Naruto *(seriously dude snap out of it, δεν φταις εσύ που ο αδερφός σου είναι κέρατο βερνικωμένο) και από την άλλη να πάρει τα πόδια του και να πάει να μαζέψει ο ίδιος τον Sasuke. Ελπίζω σε tet a tet ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σαν τρελή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να κάνει τον Sasuke να συνέλθει και να του μιλήσει επί ίσοις όροις...

Δεν μπορει να κανει τιποτα πια ο Itachi απεναντι στον Sasuke ειναι πολυ πιο αδύναμός του (με χειροτερο sharingan), ο μονος που μπορει να τον αντιμετωπισει ειναι ο Naruto. Ο Itachi δεν γλύφει, εχει καταλαβει οτι η μονη ελπιδα της συμμαχιας ειναι ο Naruto. Οι ηλιθιοι Kage δεν το καταλαβαιναν τοσο καιρο.
Επισης εχει φανει οτι κανεις δεν μπορει να κανει τον Sasuke να συνελθει, αν μετα απο ολα αυτα επιστρεψει ο Sasuke στην Konoha, θα ειναι χειροτερη μεταστροφη και απο την επιστροφη του Vader στο Light Side

Κατα τα αλλα ... ααχ Temari...

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 03 September 2011 - 20:48.

Posted Image

#8654 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2011 - 21:06

Το ορφανό του χωριού που ολοι έβριζαν και απέφευγαν...
...και γιατι να κανουν κήρυγμα για την ζωη μονο αυτοι που γνωριζουν την πραγματικη απελπισια, ισα ισα αυτοι εχουν απογοητευτει απο την ζωη, δεν εχουν γνωρισει την ομορφη πλευρα της αρα θα ειναι αρνητικα προκατηλημενοι/

Με το σχετικά "με όσα έχουν περάσει άλλοι πάντα" being the key phrase. Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι ήταν πανευτυχής ,είχε ανθρώπους δίπλα του ακόμη και στην χειρότερη ώρα του, και ούτε ο πατέρας του έστειλε να τον δολοφονήσουν, ούτε σκότωσε ολόκληρη την οικογενειά του, ούτε είδε την φρίκη του πολέμου από μικρός, ούτε είδε την οικογένειά του να σφάζεται μπροστά στα μάτια του. Όπως θα θεωρήσω κάποιον που μπαίνει σε μια επικίνδυνη κατάσταση χωρίς επίγνωση του κινδύνου ηλίθιο αλλά θα σεβαστώ κάποιον που θα φοβάται αλλά παρόλαυτά θα υπερβαίνει εαυτόν και θα διακινδυνεύει με την ίδια λογική ηλίθιο θεωρώ και όποιον μιλάει για πράγματα που δεν γνωρίζει. Το είδαμε ήδη τρις πώς απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες όλα του τα επιχειρήματα/παροτρύνσεις ακριβώς με αυτό το σκεπτικό (zabuza,sasuke,pain). Υπάρχουν χαρακτήρες που έχουν πάει στην κόλαση και έχουν γυρίσει πίσω (κάποιοι από αυτούς κυριολεκτικά) και λένε για το πόσο ωραία είναι η ζωή. Those I would listen to, not Naruto.

Δεν μπορει να κανει τιποτα πια ο Itachi απεναντι στον Sasuke ειναι πολυ πιο αδύναμός του (με χειροτερο sharingan), ο μονος που μπορει να τον αντιμετωπισει ειναι ο Naruto. Ο Itachi δεν γλύφει, εχει καταλαβει οτι η μονη ελπιδα της συμμαχιας ειναι ο Naruto. Οι ηλιθιοι Kage δεν το καταλαβαιναν τοσο καιρο.
Επισης εχει φανει οτι κανεις δεν μπορει να κανει τον Sasuke να συνελθει, αν μετα απο ολα αυτα επιστρεψει ο Sasuke στην Konoha, θα ειναι χειροτερη μεταστροφη και απο την επιστροφη του Vader στο Light Side

Mα δεν μιλάω για να πέσει ξύλο. Πολύ πιθανον ούτε ο Naruto να μην μπορεί να νικήσει τον Sasuke at this point. Μιλάω για να σταθεί ο άνθρωπος που επηρέαζε ανέκαθεν την ζωή του Sasuke περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και να του πει "Τι κάνεις βρε ηλίθιε αδερφέ;". Δεδομένου του πόσο συναισθηματικός είναι ο Sasuke στο θέμα του αδερφού του (πράγμα αξιοπρόσεχτο για κάποιον που δεν διστάζει πλέον να σκοτώσει τον οποιονδήποτε άλλο) είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να τον κάνει αν όχι να λατρέψει το Konoha τουλάχιστον να μην θέλει μια μαζική παραίσθηση σε όλον τον πλανήτη.. Τον Naruto τον γειώνει συνεχόμενα εδώ και 4 χρόνια τώρα οπότε περισσότερο από το να τον λογικέψει με το ξύλο και τους "I wanna have your babies" μονολόγους- που περισσότερο τον creeparoun πλέον παρά τον πείθουν- θα προτιμούσα τουλάχιστον να έχει μια ειλικρινή κουβέντα με τον Itachi.

#8655 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 September 2011 - 21:35

Νομιζω πως στη κατασταση που ειναι τωρα ο Sasuke,δεν θα ακουγε ουτε τον Itachi.Νομιζω τωρα πια θελει να παρει εκδικιση για ολη την clan του.Δεδομενου οτι ο τυπος εχει λιγο...σαλεψει,δεν θα κωλωσει μεχρι και να παλεψει με τον Ita.Οποτε καλυτερα να εχουμε εναν τρελαμενο Sasuke που δεν μασαει απο τιποτα,να δουμε και λιγο ξυλο ρε αδερφε...:if:

image.jpg