Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8581 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 16:42

Εγω μπερδευτηκα στο μερος με τον Sasuke και το "To protect konoha"
Anyone care to explain?
Πολυ καλο chapter γενικως.

Well,λεει οτι γενικα ο Shisui ειχε genjutsu "able to control an individual without them even noticing",οταν o Itachi πηρε το ενα ματι του Shisui το εβαλε στο κορακι και σαν counter-measure στην πιθανοτητα ο Sasuke να επερνε τα ματια του Itachi θελοντας να αποκτησει ΕΜ και να επιτεθει στη Konoha με αυτο, he casted a genjutsu in that crow containing Shisui's eye so it would react to Itachi's eyes activating this "Koto Amatsukami" genjutsu on Sasuke making him to "Protect Konoha" instead of attacking Konoha..Οπως ειδαμε ομως χρησιμοποιησε to Koto Amatsukami πανω στον εαυτο του instead,and got freed from Edo Tensei's control..

or at least,ετσι καταλαβα εγω..:sadist:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από yami: 04 Αύγουστος 2011 - 01:33

#8582 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 17:09

Φοβερό chapter......ο Itachi , εντάξει θεός , o shihui dunno ( κρίμα που δεν τον είδαμε ποτέ κανονικά στη σειρά , πάντα μόνο μαθαίνουμε για αυτόν από τρίτους ) , ο Nagato.....περιμένω το επόμενο chapter γιατί θέλω συνέχεια της μάχης......ΑΝΤΕ **** ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο NARUTO ΚΑΝΑ RINNEGAN να μην ξέρουμε από πού μας ήρθε.......:D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8583 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 19:23

Τωρα που απελευθερωθηκε ο Itachi θα παει να μιλήσει στον Sasuke ο οποιος θα εχει τιφλωθει τοσο απο το μισος του που θα τον (ξανα)σκωτωσει και ετσι θα μας διξει ποσο καθικι εχει γινει.

gVaaH5O.jpg

#8584 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 20:49

Εγω νομιζω οτι ο Itachi θα παλεψει με τον Nagato και καπως ετσι θα βγει απο την μεση.Δηλαδη αν γινει μαχη του νεου Nagato και του Naruto,δεν λεω θα νικησει ο Ναρουτο αλλα θα κουραστει πολυ και χωρις να εχει καταφερει κατι.Οποτε το λογικο ειναι γινει μαχη Itach vs Nagato...

#8585 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 21:04

παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι εννοούσε με το μάτι που λέει ότι θέλει 10 χρόνια και την αναφορά στον Senju ....τι chakra είχε ?

#8586 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 23:46

Εντάξει Itachi απλά φανταστικός!:respect:

Είχε πάρει τα μέτρα για το μέλλον. 'Οσο για το μάτι θα θέλει 10 χρόνια να γίνει recharged γιατι είναι ισχυρή η δύναμη του, τώρα ο Senju που κολλάει δεν έχω ιδέα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8587 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2011 - 00:21

απ'οτι καταλαβα το τσακρα του senju επιταχυνει τον χρονο αναμονησ για την χρηση του μανγκεκυου σαρινγκαν..θυμηθειτε το ματι που ειχε αποσπασει ο ντανζο απο τον σισουι και την δις χρηση του σε διαστημα λιγων ημερων..

#8588 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2011 - 00:47

Εγω νομιζω οτι ο Itachi θα παλεψει με τον Nagato και καπως ετσι θα βγει απο την μεση.Δηλαδη αν γινει μαχη του νεου Nagato και του Naruto,δεν λεω θα νικησει ο Ναρουτο αλλα θα κουραστει πολυ και χωρις να εχει καταφερει κατι.

Καλά εννοείται ότι Naruto θα νικούσε/νικήσει γιατί είναι το Naruto, αλλά από θεωρητικής πλευράς, ένας indestructible Nagato που έχει γινει και "complete" πιστεύω έχει πλεονέκτημα.

Θεωρητικά βασικά, ίσως και να μπορούσε να ξαναβγάλει εκείνο το πράγμα που ρουφάει ψυχές.

#8589 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2011 - 23:54

μια ερωτισει το κορακι ενεργοποιητε μονο για τα ματια του itachi η για ολα τα sharigan?
one piece rulesΔημοσιευμένη  εικόνα
:blingeye2:Δημοσιευμένη  εικόνα

#8590 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 04:35

Μόνο στα μάτια του Itachi. Ο Ιtachi είχε προβλέψει ότι ο Sasuke θα έπαιρνε τα μάτια του εν τέλη και προοριζόταν γι αυτόν.

#8591 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2011 - 14:35

και εμενα με μπερδεψε η αναφορα στον senju...

να μεινει ο itachi στο πλευρο του allied shinobi force καθ'ολη τη διαρκεια του πολεμου and ι can die happy...

θεικο chapter!!!

#8592 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2011 - 00:17

Ουσιαστικά λέει ότι, υποθετικά μιλώντας, μόνο με chakra του Hashirama Senju θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί το mangekyou του ματιού του shisoui σε λιγότερο διάστημα μετά την χρήση του. Αλλιώς μετά από δέκα χρόνια πάλι.

Αν θυμάστε ο Danzo που είχε το άλλο του μάτι φάνηκε ότι δεν χρειαζόταν να περιμένει και πολύ να το ξαναχρησιμοποιήσει, καθώς είχε chakra του 1ου Hokage.

Αυτό πιθανώς να μας προϊδεάζει για κάτι, σε περίπτωση που συνεχίσει να παίζει κάποιο ρόλο αυτό το μάτι.

#8593 Gom

Gom

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2011 - 21:11

Επειδή έχω καιρό που αναρωτιέμαι , μπορεί κάποιος να μου θυμήσει που είναι αυτή τη στιγμή υποτίθεται ο Σάσκε ; Τελευταία φορά τον είδα με γάζες στα μάτια ... ξέρω είναι λίγο περίεργο που το ροτάω αυτό ^^

#8594 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 14:17

Ρε παιδιά έχω μια απορία...Γιατί ο Madara δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου το Mangekyo Sharingan του?Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν " τηλεμεταφέρεται " φαίνεται σαν μια ρουφήχτρα να βγαίνει από το Sharingan του...Αυτό σημαίνει ότι το Space-Time Migration είναι ικανότητα του Sharingan του?

#8595 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 14:30

Ρε παιδιά έχω μια απορία...Γιατί ο Madara δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου το Mangekyo Sharingan του?Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν " τηλεμεταφέρεται " φαίνεται σαν μια ρουφήχτρα να βγαίνει από το Sharingan του...Αυτό σημαίνει ότι το Space-Time Migration είναι ικανότητα του Sharingan του?

bingo :P