Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8506 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 July 2011 - 14:13

Έλα τώρα, ξέρεις την απάντηση. Όχι μόνο δεν μπορείς να βασιστείς στους Kage, παίζει να φύγουν και στα πρώτα chapter τις δεύτερης μέρας.

#8507 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 07 July 2011 - 16:04

Kοίτα,από την αρχή του πολέμου στήριζα τις ελπίδες μου στους 5 kage διότι είναι οι αρχηγοί των countries.Παρόλα αυτά,δεν εμπιστεύομαι πλέον τον Raikage oύτε την Tsunade.Θέλω να δω τι αξίζει ο Gaara και ο tsuchikage στα επόμενα chapters για να ξέρω αν μπορώ να βασιστώ πάνω τους.Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την Mizukage όταν αποφασίσει ο kishimoto να την δείξει.Αν με απογοητεύσουν τότε θα πέσει ακόμα περισσότερο το Ναruto στην εκτίμηση μου.:yawn2:
It is Sky that allows the Cloud to move about freely but someday,i will even bite up the Sky itself.

#8508 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 July 2011 - 11:16

Eπιτέλους!! Ο καλούλης Gaara , εναντίον του πατέρα του. Έχει να γίνει τρομερή μάχη. Μου άρεσε πάρα πολύ το καινούριο τσαπτερ. Ο ναρουτο, αν και φάνηκε για λίγο , φαίνεται έτοιμος για όλα.

Από την άλλη ο Orochimaru/kabuto έμεινε κόκαλο από αυτό που έγινε.

Δύσκολευουν τα πράματα για τους evil :P

Can't w8 for the next one

Tiger-stock-blog-header.jpg

#8509 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 12 July 2011 - 14:58

Spoiler:

#8510 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 July 2011 - 15:16

http://mangastream.com/read/naruto/75426197/1

Εδιτ:Καλο,ελπιζω να μη τελειωσει τοσο γρηγορα η μαχη πατερα γιου,οπως και να δουμε λιγο madara και sasuke.

Edited by Kaidou, 12 July 2011 - 15:32.

image.jpg

#8511 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 12 July 2011 - 15:55

Ααα ωστε ο θειος του Gaara δεν ηταν καθικι τελικα απλα τον τεσταρε για να δει αν μπορει να ελεγξει τον shukaku, εεε τωρα εξηγείτε γιατι η φατσα του δεν μου εκανε για κακου.

gVaaH5O.jpg

#8512 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 July 2011 - 16:03

Καλά αυτοί οι Ninja που κάναν ντου που πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή:kakaka:???
Γαμάτο chapter nonetheless, απλά μην το παιδεύουμε πολύ με τα flashback
Posted Image

#8513 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 12 July 2011 - 17:12

μια χαρά κεφαλαιάκι και δε το περίμενα τόσο νωρίς..μράβο mangastream :)

όπως ήταν το Gaara-μωρό σαν μινιατούρα:Crying2:

#8514 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 12 July 2011 - 19:56

Πάρα πολύ ωραίο chapter! Γενικά στα τελευταία chapters έχει ανέβει πολύ το Naruto.

Εγώ πάντως θέλω να δω ξανά pain και itachi!!:D
Posted Image

#8515 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 13 July 2011 - 00:01

:moeee: πολυ ωραιο chapter συγκινιθικα:wooi2:
gaara ftw!!
Imagination is the only limit!

#8516 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 13 July 2011 - 00:41

Εpic chapter is epic!!!^^Άντε να τελειώνουμε με τον Gaara για να δούμε τι θα γίνει και με τα jinchuuriki:joyful:

#8517 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 13 July 2011 - 15:01

τελεια, επιτελους θα δουμε λιγο gaara. τα ειχα βαρεθει τα chapter mε τον naruto και τον bee..

#8518 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 13 July 2011 - 22:28

Νιce nice.....θα ήλπιζα για καμιά μεγάλη μάχη αλλά φοβάμαι ότι θα κρατήσει το πολύ 3 chapters.....Πάντως δεν συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης του πατέρα του Gaara.......δεν τον είχε βοηθήσει προηγουμένως , έτσι ώστε να 'ναι σε θέση να τα αντέξει όλα αυτά.....

τελεια, επιτελους θα δουμε λιγο gaara. τα ειχα βαρεθει τα chapter mε τον naruto και τον bee..

Τόσο καιρό είχαμε να τους δούμε-"χορτάσουμε" και τους βαρέθηκες τόσο γρήγορα;; :redcard2:

PS:Αφού ο Kishi δείχνει Gaara , μπορώ ακόμα να ελπίζω στο rampage του kakashi....:kakashithumbup:
Posted Image

#8519 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 14 July 2011 - 11:24

Καλά εγώ έχω βαρεθεί τα jinchuriki γενικά αλλά anyway...Ελπίζω να μην τελειώσει άρπα-κόλλα η μάχη του Gaara και να δούμε και tsuchikage μετά.Και κάτι ακόμα Kishimoto,μην ξεχάσεις τον kakashi!
It is Sky that allows the Cloud to move about freely but someday,i will even bite up the Sky itself.

#8520 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 14 July 2011 - 15:50

Πολύ μου αρέσει αυτό το arc αλλά θέλω να δω τον Madara να χρησιμοποιεί το Mangekyo Sharingan του!Επίσης περιμένω να δω και τον Sasuke αν και δεν τον πάω καθόλου...