Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8446 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 23:43

Μόνο dragging δεν ήταν το συγκεκριμένο

ίσα ίσα πολύ καλά κάνει ο kishimoto και ασχολείτε με τους δευτερεύοντες χαρακτήρες του
αν ήταν κάτι αποτυχία, αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίο πάει ο raikage να δείρει τον naruto και η άκυρη εμφάνιση του 4ου που πήγε να πει κάτι ψαγμένο και δε του βγήκε

qzMHWHd.png

#8447 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 00:01

Πάει και ο Killer Bee. Κάτι μου λέει ότι θα μας αφήσει χρόνους το παλικάρι.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες όσο αφορά το πόσο Badass είναι ο Minato.
Έτσι τώρα εξηγείται γιατί τα είπε όλα αυτά ο Raikage στον Naruto, για τον πατέρα του. Του κρατάει μανιάτικο! Ωραίο το FB και να συνεχίσει έτσι.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#8448 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 10:32

Καλά το πάει το flashback αν και σίγουρα υπάρχουνε καλύτερα

Στη μάχη με minato γούσταρα τέρμα, αν και

πήγε να πει κάτι ψαγμένο και δε του βγήκε

Θα συμφωνήσω πάνω κάτω :P

#8449 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 11:38

Μηπως αυτο που ηθελε να πει χαθηκε στη μεταφραση??? Γιατι εγω πανω κατω νοημα δεν εβγαλα

#8450 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 12:22

εγώ αυτό που κατάλαβα ότι θέλει να πει ο minato είναι να δει τι πραγματαικάγουστάρει ο bee πριν γίνει τέρας...μα τόσο δυσκολο:canthelp:
και να κόψει τις χαζομαρούλες με το power balance etc

#8451 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 20:20

http://mangastream.com/read/naruto/94143801/1

stasou%2520mygdala.jpg

#8452 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 20:39

Raikage pwned like a boss.

/like

2bbd14fc.jpg

#8453 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 20:44

Tch, ειλικρινά έχω απογοητευτεί...είμαι τόσο κοντά στο drop. Δεν περιγράφω άλλο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8454 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 20:59

Μια χαρά τα έχω βρει τα 2-3 τελευταία, ο πόλεμος στην διαρκειά του ήταν ψιλοαπογοήτευση, αλλά όσα chapters περιλάμβαναν Naruto, Iruka, Bee, Raikage τελευταία διαβάζονταν ευχάριστα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8455 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 21:08

Ειλικρινά είναι ανακούφιση που κάποιου του αρέσει. Εμένα με φαίνεται πολύ μπλα μπλα για το τίποτα. Γιατί απλώς μια οικογένεια να μην είναι κανονική κι αγαπημένη σ'αυτό το manga? Πάνω που λέγαμε πως Bee και Raikage ήταν too cool αδέρφια και τα συναφή πάλι ο ένας πρέπει να πασχίσει να καταλάβει τον άλλον...Bleh.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8456 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 21:17

εμένα μου άρεσε είχε και τον badass πατέρα του Naruto....απλά με έχει χαλάσει που ο Naruto αφού δάμασε την αλεπού δε βλέπω καμιά τρομερή αλλαγή..θα δείξει όμως...ελπίζω να έχει bloodline limit σε μάτι

#8457 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 22:28

Καλά το να είσαι στα ίσα με το speed του raikage δεν είναι και λίγο . Άξιζε το powerup .

Αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι πως space-time jutsu >>>>> all other jutsus .
Άρα γιατί μόνο 2-3 άτομα τα γνωρίζουν ( Madara , Minato ) ? Τόσο δύσκολα είναι να τα μάθεις ?

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#8458 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 23:25

nice chap ευτυχως το flashback δεν κουρασε...

#8459 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 09:12

Καλά το να είσαι στα ίσα με το speed του raikage δεν είναι και λίγο . Άξιζε το powerup .

Αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι πως space-time jutsu >>>>> all other jutsus .
Άρα γιατί μόνο 2-3 άτομα τα γνωρίζουν ( Madara , Minato ) ? Τόσο δύσκολα είναι να τα μάθεις ?

Το time-space του Madara οφείλεται στο sharingan του,οπότε όχι,δε μπορεί να τ'αποκτήσει όποιος να'ναι.Το time-space του Minato αν θυμάμαι καλά είναι κάτι που δημιούργησε ο ίδιος χρησιμοποιώντας εκείνο το mark (είτε σκέτο είτε πάνω στα περίεργα kunai).Αν δεν το έμαθε ο ίδιος σε κάποιον (ή αν δεν το "αποκρυπτογράφησε" κάποιος με sharingan) δε θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει.Και πάλι είναι λογικό να μην το'χει κανένας άλλος(αν και υποψιάζομαι πως ο Kakashi ξέρει πως γίνεται).

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#8460 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 09:28

Λογικά εγώ θα έλεγα πως είναι όντως τόσο δύσκολο να τα μάθεις γιατί αν θυμάστε ο Minato ήταν και ψιλοϊδιοφυία και μέχρι τώρα και δεν έχουμε δει κανέναν άλλον να τα χρησιμοποιεί χωρίς sharingan αλλά και με, μ'ονο τον Madara έχουμε δει. Ο Kakashi-sensei μια τεχνική έκανε και παραλίγο να λιποθυμήσει που λέει ο λόγος. Νομίζω ότι χρειάζονται αρξκετή εμπειρία -γιατί ο Madara είναι 100+ χρονών ενώ ο Minato μάθαινε τα jutsu αβέρτα-. Πάντως γενικότερα μέχρι τώρα έχει εννοηθεί ότι μόνο δύο άτομα -ένα μέχρι πρότινος- είχε αυτήν την φοβερή ικανότητα με τα time/space jutsus. We'll see...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai