μπορεί βέβαια να είναι και ο ebisu που θέλει να δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρέμι
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 21:35
μπορεί βέβαια να είναι και ο ebisu που θέλει να δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρέμι
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 10:19
Έτσι του είπε η προφητεία της βατραχίνας που είχε επισκεφθεί κι ο Naruto΄ έχω και ντοκουμέντα (λέμε τώρα).
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 20:36
Τελικα ο Neji ηταν κλωνος,καθολου εκπληξη.Και μονο που ειχαμε την εμφανιση Shikaku,Pain και Itachi το chap τα εσπαγε.Στο επομενο προφανως ο Naruto θα προσπαθησει να πεισει τους δυο Kage πως πρεπει να λαβει και αυτος μερος στο πολεμο.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 21:20
Υ.Γ. αν δωσει τσαπτερς αφιερωμενα σε χινατα και σακουρα, να τις αποζημιωσει για το ανελεητο κομπαρσιλικι, (μπας και παρουνε καμια προαγωγη απο groupies) εγω παντως ειμαι κομπλε.

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 21:35
p.s. τελικα εχει καταλαβει κανεις τι απεγινε με τον νταν και τον κακουζου??υποτιθεται τους εκαναν seal?τοσο λιγο χρονο που πηραν ουτε στα ονειρα μου!
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 21:37
και εγώ θέλω ξύλο, και την αλεπού να μιλάει
ακόμα πιστεύω τον itachi και τον pain τους είχε πάει εκεί η νυφίτσα ο kabuto για να τη φέρει στο madara
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 22:07
Όχι τώρα ο Naruto Gary-Stu να μας πρήξει πάλι...αλλά να τον βάλει στην θέση του ο Raikage πια, άντε!
Επίσης χάρηκα που είδα και λίγο screentime στα κορίτσια! Ελπίζω μέσα απ'την καρδιά μου αυτό να μην ήταν prelude των final pairings γιατί δε θα τπ αντέξει η καρδιά μου αλλά πάει στο καλό. Sakura +1 στο baddassery για εξυπνάδα και quick thinking σ'αυτό το chapter...δηλαδή τώρα είναι κάπου στο -3 σε μένα. xD Πάντως το ευχαριστήθηκα.
By the way, ατάκα-διάλογος του chapter:
Neji: "Shut up Kiba"
Kiba: "You're so burnt out you can't even tell the difference between a human and a dog!"
I lol'd.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 23:19
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 23:52
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 00:25
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 02:21
Μου αρέσει έτσι όπως τους ταίριαξε μαζί και βλέπουμε κάποια πράγματα γι'αυτούς.
Επίσης , πολύ ωραίος ο τρόπος που έδρασε η Sakura. Αν και δεν την πολυσυμπαθώ και πολύ σαν χαρακτήρα, στο συγκεκριμένο chapter πήρε + από εμένα. I am eager για το τι λύση θα βρει ο Shikaku, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το χάος?
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, μ'αρέσει που δείχνει και διάφορα πλάνα από τον πόλεμο. Δεν γίνεται συνέχεια να βλέπουμε/διαβάζουμε μια μάχη για 10 + φεύγα τσάπτερ.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σχολιάσω την παρούσα στιγμή.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 10:24
Παρόλα αυτά, ήταν ένα πολύ καλό chapter, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι το γουρουνάκι το είχε ήδη κάνει build up από προηγούμενο chapter (εκεί που κουβάλαγε κάτι κουτιά) μα και πολλά άλλα μικρά πραγματάκια εδώ και εκεί (i'm kicking your ass! xP)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 26 Μάιος 2011 - 10:40