Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8386 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 May 2011 - 21:35

προσκυνώ την παραπάνω θεωρία:nod:

μπορεί βέβαια να είναι και ο ebisu που θέλει να δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρέμι

#8387 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 May 2011 - 10:19

Όχι ρε συ, ο Ibiki θέλει να δημιουργλησει το χαρέμι, επειδή δεν έχει καμία -δεν τον έχουμε δει δηλαδή με καμία- και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω απ'αυτούς που λέγανε ότι δε μπορεί να βρει γυναίκα. Πάρε όμως τη μορφή ή το σώμα του Hyuuga Neji και θα κάνουν ουρά οι γυναίκες από πίσω σου.

Έτσι του είπε η προφητεία της βατραχίνας που είχε επισκεφθεί κι ο Naruto΄ έχω και ντοκουμέντα (λέμε τώρα).

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8388 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 25 May 2011 - 20:04

βγήκε και το 540
τελικά :
Spoiler:

#8389 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 May 2011 - 20:26

Πολύ Καλοοοοό..
Η sakura έγινε χρήσιμη επιτέλους. Ο Madara λιώνει τον στρατό με το σχεδιό του και ο Ραικάγκε θα φάει της χρονιάς του από τον Naruto :dwarf:
Kαι επιτέλους ο αριθμός των 40 χιλιάδων νεκρών νίντζα απέκτησε ένα νόημα ρε φίλε !
Posted Image

#8390 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 May 2011 - 20:36

Η ρεαλιστικοτητα αυτου του chapter σπαει κοκκαλα...:kakaka:
Τελικα ο Neji ηταν κλωνος,καθολου εκπληξη.Και μονο που ειχαμε την εμφανιση Shikaku,Pain και Itachi το chap τα εσπαγε.Στο επομενο προφανως ο Naruto θα προσπαθησει να πεισει τους δυο Kage πως πρεπει να λαβει και αυτος μερος στο πολεμο.

image.jpg

#8391 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 May 2011 - 20:51

Ελπίζω μόνο να έχουμε λιγάκι ξυλίκι με τον Ραικάγκε και όχι το γνωστό talk no jutsu του Ναρούτου που τους κερδίζει όλους :kakaka:
Posted Image

#8392 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 25 May 2011 - 21:20

Εμενα παλι μου την εχει δωσει λιγο ο κισι. Πανω που λεω αντε να δω τι θα κανει ο κακασι/choji/madara με edo statue/shikaku κτλ. πηδαει απο τη μια σκηνη στην αλλη και ολα τα αφηνει στη μεση. Και αν εδειχνε προθεση να τα συνεχισει θα λεγα οκ σασπενς φαση ναουμε, αλλα μερικους απο αυτους δειχνει να τους εχει γραψει παντελως στα κοχονια του και να πηγαινει την ιστορια παρακατω. Μακαρι να βγω ψευτης, θα το χαρω παρα πολυ, αλλα μεχρι στιγμης μετρια δειγματα, με πολυ καλες εξαρσεις, αλλα χανει στο συνολο.

Υ.Γ. αν δωσει τσαπτερς αφιερωμενα σε χινατα και σακουρα, να τις αποζημιωσει για το ανελεητο κομπαρσιλικι, (μπας και παρουνε καμια προαγωγη απο groupies) εγω παντως ειμαι κομπλε. :mafia:

stasou%2520mygdala.jpg

#8393 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 25 May 2011 - 21:35

πανεξυπνη στρατηγικη του μανταρα αν και δευτερη βραδια δν μπορει να επαναλαβει το κολπο(δν ξερουμε και αν υπαρξει κιολας :P).ο ραικαγκε θα φαει τρελο ξυλο και θα τελιωσει το πραγμα..περιμενω να δω ποτε θα δειξει τον gaara/μαυρος ζετσου με μιζουκαγκε και τον κακασι

p.s. τελικα εχει καταλαβει κανεις τι απεγινε με τον νταν και τον κακουζου??υποτιθεται τους εκαναν seal?τοσο λιγο χρονο που πηραν ουτε στα ονειρα μου!

#8394 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 May 2011 - 21:37

ωραίο chapter
και εγώ θέλω ξύλο, και την αλεπού να μιλάει
ακόμα πιστεύω τον itachi και τον pain τους είχε πάει εκεί η νυφίτσα ο kabuto για να τη φέρει στο madara

#8395 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 25 May 2011 - 22:07

M'άρεσε αρκετά το νέο chapter...φυσικά μην τυχόν και κάνουμε έναν χαρακτήρα να έρθει στο προσκήνιο, να του το πάρουμε αμέσως. Παρόλαυτα, ήταν πολύ έξυπνο και με αρκετά cliffhangers που παραδόξως ήταν ενδιαφέροντα. Ελπίζω κι εγώ να μην αρχίσουν τον Raikage στην πάρλα εκεί πέρα και να ανοίξει επιτέλους κανα ρουθούνι και να επιβληθεί λίγο ο άνθρωπος.

Όχι τώρα ο Naruto Gary-Stu να μας πρήξει πάλι...αλλά να τον βάλει στην θέση του ο Raikage πια, άντε!

Επίσης χάρηκα που είδα και λίγο screentime στα κορίτσια! Ελπίζω μέσα απ'την καρδιά μου αυτό να μην ήταν prelude των final pairings γιατί δε θα τπ αντέξει η καρδιά μου αλλά πάει στο καλό. Sakura +1 στο baddassery για εξυπνάδα και quick thinking σ'αυτό το chapter...δηλαδή τώρα είναι κάπου στο -3 σε μένα. xD Πάντως το ευχαριστήθηκα.

By the way, ατάκα-διάλογος του chapter:

Neji: "Shut up Kiba"
Kiba: "You're so burnt out you can't even tell the difference between a human and a dog!"

I lol'd.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8396 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 May 2011 - 23:19

That was cool, sakura-chan!

2bbd14fc.jpg

#8397 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 25 May 2011 - 23:52

Ωραιο chapterακι. Οπως το κοβω θα χρησιμοποιήσουν την ικανοτητα του Naruto να ανιχνευει συναισθηματα οπως εκανε και με τον Kisame.

gVaaH5O.jpg

#8398 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 26 May 2011 - 00:25

Ξεγελάς τη Σάκουρα, κακομοίρη μου...:hehehe: Μπορεί να είναι σασουκοχτυπημένη (όπως και τουλάχιστον οι μισοί χαρακτήρες της σειράς) αλλά, αν μη τι άλλο, είναι αρκετά πονηρή για να μην την πατάει σε κάτι τέτοια. Μου φαίνεται πως σιγά-σιγά ο Kishi προσπαθεί να βελτιώσει τις γυναίκες της σειράς. Ίδωμεν!

#8399 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 26 May 2011 - 02:21

Μακράν η καλύτερη σκηνή κατ'εμέ είναι το πλάνο/πλάνα που δείχνει Itachi- Pain να συζητάνε.
Μου αρέσει έτσι όπως τους ταίριαξε μαζί και βλέπουμε κάποια πράγματα γι'αυτούς.

Επίσης , πολύ ωραίος ο τρόπος που έδρασε η Sakura. Αν και δεν την πολυσυμπαθώ και πολύ σαν χαρακτήρα, στο συγκεκριμένο chapter πήρε + από εμένα. I am eager για το τι λύση θα βρει ο Shikaku, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το χάος?

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, μ'αρέσει που δείχνει και διάφορα πλάνα από τον πόλεμο. Δεν γίνεται συνέχεια να βλέπουμε/διαβάζουμε μια μάχη για 10 + φεύγα τσάπτερ.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σχολιάσω την παρούσα στιγμή.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#8400 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 26 May 2011 - 10:24

Το έλεγα εγώ ότι η Sakura ακόμα τον φλώρο το sucksuke έχει στο μυαλό της... είναι αρκετά ελεινή για να εξακολουθεί να είναι κολλημένη πάνω του με logo στιγμής. Και σιγά το πολύ intelligence που θέλει για να κάνεις την αναγωγή ότι το γουρουνάκι δεν πολεμάει και ο Neji είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Neji είναι ο κατάσκοπος.. μη τη βγάλουμε και Kasparov τώρα τη Sakura :P τουλάχιστον όμως έπαιξε καλά με γρήγορη απάντηση. Δείτε την ανάλογη σκηνή στο δάσος του θανάτου για ένα πιο έξυπνο version (featuring το αστέρι μας τον sucksuke)

Παρόλα αυτά, ήταν ένα πολύ καλό chapter, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι το γουρουνάκι το είχε ήδη κάνει build up από προηγούμενο chapter (εκεί που κουβάλαγε κάτι κουτιά) μα και πολλά άλλα μικρά πραγματάκια εδώ και εκεί (i'm kicking your ass! xP)

Edited by Six Winged Angel, 26 May 2011 - 10:40.