Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 01:24
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 12:13
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 16:10
1. Αν ήθελαν τον neji γι'α αυτόν τον σκοπό δεν θα τον έστελεναν στην καρδιά των εχθρικών δυνάμεων, αλλά θα τον έπερναν κατευθείαν.
2. Αν ο Neji είχε τρομερές δυνάμεις που ο εχθρός ήθελε διακαώς, θα το ξέραμε.
και
Dreamsage ο Ιtachi και Nagato δεν έχουν sealed τα μάτια τους.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 09:38
(καημενη Hinata... σταδιακα η Sakura ενδιαφερεται για το naruto...)
Επιτέλους! Εμφανίστηκε ο Itachi-san! Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα διαδραματίσουν κάποιο ρόλο... κ όλα αυτά περί "ποιος ήξερε περισσότερα για τους Akatsuki?" μπορεί να συνεπάγεται ότι ψάχνουν το "πραγματικό" σχέδιο πίσω από την κάλυψη.
το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση αρχίζει να εξελίσσεται! όσον αφορά στο Neji... δε νομίζω να γίνει κάτι τραγικό...
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...
All human Wisdom sums up in two words:
Wait and Hope
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 22:02
πολύ καλό chapter! fail το love letter στη Sakura
(καημενη Hinata... σταδιακα η Sakura ενδιαφερεται για το naruto...)
δεν ανησιχει η hinata,ο naruto θα την απορριψει την sakura επειδη η sakura δεν εχει προσωπικοτητα και σε σχεση ομορφιας hinata>sakura.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 22:30
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2011 - 22:49
Εγώ πάλι νομίζω ότι η sakura είναι ακόμη κολημένη με τον Sasuke και απλά δεν το ξέρει.
συμφωνω 100% αλλα θα κανει κινηση προς τον naruto μεχρι να ανακαλυψει οτι θελει μονο τον sasuke.
να σκεφτει κανεις ποσο επιφανιακη ειναι η sakura που ο μονος λογος που θελει τον sasuke ειναι γιατι ειναι ομορφος,αυτος δεν εχει μοιραστει τιποτα μαζι της ωστε να υπαρχει μια μικρη συναισθηματικη σχεση.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 00:31
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 08:06
Εεεε θρεντ για shonen manga είναι όχι του Gossip Girl
Νομίζω είναι προφανές ότι τα τελικά ζευγάρια θα είναι
Naruto - Hinata + Sasuke - Sakura (αν δεν πεθάνει το γκει αγόρι)
ΑΝ ! Και θα ήθελα να τους τρολλAρει όλους ο Κισιμότο και να έχουμε NaruKarin στο τέλος.

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 09:29

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 09:54
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...
All human Wisdom sums up in two words:
Wait and Hope
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 10:04
Δεν πιστεύω -αν επιβιώσουν αυτοί οι δύο- τα ζευγάρια να είναι έτσι όπως τα είπατε. Αν και το εύχομαι ο Naruto να ξεστραβωθεί και να πάρει την Hinata η οποία τον νοιάζεται πραγματικά και πριν γίνει ότι γίνει δεν το νομίζω, κι αν δεν πεθάνει επαναλαμβάνω, τον βλέπω Hokage με wifu την Sakura-san δυστυχώς. Κι αν ο Sasuke επίσης την σκαπουλάρει τότε δεν τον βλέπω με την Sakura. Εδώ όταν έφυγε απ'το χωριό με το ζόρι την είπε ένα αντίο κι ένα ευχαριστώ, δηλαδή η μεγαλύτερη "συναισθηματική αποκάλυψη" μεταξύ τους ήταν ένα ψωροευχαριστώ και επίσης σε πιο καινούργια κεφάλαια θα την είχε σκοτώσει αν δεν τον σταματούσε ο υπερκινητικός φίλος του. Οπότε έστω κι αν η Σανκουρασάν φίλη μας τον θέλει αυτός μπααααα...
Κι αν τρολλάρει ο Kishi ας το κάνει καλά τουλάχιστον: NaruKarin, SasuHina! xD xD
Dear Nessaj...-για μένα πάντα- δεν παίζει αυτή η θεωρία με τον Neji. Εξάλλου ο Sasuke είναι πολύ κάθαρμα για να κάνει όλο αυτό το covert operation; εδώ στον Kage's meeting έκανα ντου, σε μία medic nin tent θα κολλώσει να τα κάνει όλο λίμπα κι άγιος ο θεός? Σχέδιο ή όχι ο Madara δεν μπορεί να του αλλάξει και τον χαρακτήρα! Τώρα αν κανένας κλώνος του Zetsu άλλαξε μορφή ή είχε την ιδιότητα να ελέγχει το μυαλό του αντιπάλου, δεν ξέρω. Κι επίσης δεν πιστεύω η τρίτη τεχνική να ναι κάτι τέτοιο...Ίδωμεν!
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 18:45
Kαταρχήν είναι προφανέστατο αν κάποιος το σκεφτεί καλά και λογικά, ότι όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα άτομο, που κατά πάσα πιθανότητα είναι το mastermind της υπόθεσης:
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 20:29
Πω πω υποθέσεις και κακό
Kαταρχήν είναι προφανέστατο αν κάποιος το σκεφτεί καλά και λογικά, ότι όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα άτομο, που κατά πάσα πιθανότητα είναι το mastermind της υπόθεσης:
Spoiler:
παμε...το παρακατω απο narutowikia με δικα μου σχολια.
Udon remains with the same personality, and facial expressions throughout the series. He appears to be very sleepy, and is always seen with a drip of snot hanging from his nose.
((μπορει να ειναι super ginious σαν τον shikamaru))
Udon has stated many times that he loves math, as he is sometimes seen writing math problems during class.
((αυτο επιβεβαιωνει οτι ειναι εξυπνος))
He idolizes Sasuke, stating that he would like to be like him when he gets older.
((δηλαδη θελει να καταστρεψει την konoha?))
He is rarely seen in the anime or manga, only making a few appearances alongside Konohamaru and his fellow comrade Moegi. His abilities beside the Sexy Techniques, remain a mystery.
((ειναι στανταρ junin level αλλα μενει στη σκια ωστε να τους εφνιδιασει))
πιστευω πως η θεωρια στεκει,ακομα μπορει να ελενχει τον nenji.....στανταρ ο udon μπορει να γινει main κακος.