Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#8356 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 15:05

Αυτά τα κωμικά plot twists τα κάνει μόνο ο Kubo, τι ανατροπή θεέ μου γέλαγα κανά δεκάλεπτο :hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8357 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 15:24

το περιεργο ηταν γιατι ο nagato και ο itachi ηταν αγκαλια:lovulovu:

Λογικά επειδή ο Nagato είναι ακόμα παράλυτος στα πόδια του και χωρίς το lagann του δεν μπορεί να περπατήσει :P

Ha ha ha ha! Λες ε? Λεσ να εννοεί ακόμα τον παπιοκέφαλο? Κρίμα, κρίμα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ακόμα και οι επιφανειακοί άνθρωποι σαν την Sakura κάποια στιγμή "βαθαίνουν" και μπορούμε να δούμε πως δεν είναι άλλο το εντελώς χαζοχαρούμενο που ήταν. Εντελώς είπα, έστι?

Ένα κάποιο βάθος το έχει ήδη, λόγω των αντικρουόμενων σκέψεων της, και θα έλεγα πως σίγουρα δεν είναι το χαζοχαρούμενο που ήταν πια--- Το πρόβλημα είναι πως είναι κολλημένη loser σε επικά επίπεδα c.c Υπάρχει μια απειροελάχιστη ελπίδα να ξεκολλήσει η Sakura κρίνοντας από το spoiler music video που είχαν βγάλει σε συνεργασία με τον kishimoto οι UT: [media]http://www.youtube.com/watch?v=TU19nHFwxPE[/media] αλλά μετά εκείνο το φιάσκο στην επανένωση της team 7 δεν περιμένω τίποτα από αυτή :redcard2:

#8358 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 15:44

Αυτά τα κωμικά plot twists τα κάνει μόνο ο Kubo, τι ανατροπή θεέ μου γέλαγα κανά δεκάλεπτο :hihi2:

Εγώ πάλι έκλαιγα...γιατί ο καημένος ο Neji τραβάει μεγάλη κακοποίηση στα χέρια του δημιουργού του που στο κάτω κάτω μέχρι τώρα έστω κι αν του είχε κόψει όλο το screen time αλλά ήταν σοβαρός. Παρόλαυτα τώρα...ξενέρωσα. Αν και χάρηκα που τον είδα τον Neji με την έσπασε στο τέλος ο Kishi. Καημένε Neji...

Six Winged Angel θα συμφωνήσω μαζί σου τελικά για πολλούς λόγους συν το ότι είναι γενικότερο fail αυτή η κοπέλα -που ναι φταίει ο δημιουργός αλλά και πάλι-...

Ρε παιδιά ο Nagato ήταν απ'την αρχή λίγο incapacitated αν σκεφτείτε που ήταν πριν, αδύναμος και χωρίς κινητικότητα...Λογικό είναι να τον βαστάει κάποιος άλλος και ποιος καλύτερος ο Itachi που είναι και ο πιο συμπονετικός?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8359 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 16:56

Εμένα πάντως έτσι οπως τους είδα μου έμοιαζαν με παλικάρια του '80 που μόλις έριξαν ξύλο στους αλήτες της γειτονίας:hihi2:

qzMHWHd.png

#8360 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 17:19

Εμένα πάντως έτσι οπως τους είδα μου έμοιαζαν με παλικάρια του '80 που μόλις έριξαν ξύλο στους αλήτες της γειτονίας:hihi2:

I didn't want to do this but you're making me...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ym0hZG-zNOk[/media]

Beat i~t! Beat i~t! :hihi2:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#8361 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 17:44

Παρατήρησα και κάτι ακόμη. Το φεγγάρι εκτός ότι το δείχνει στην κουβέντα μεταξύ Nagato - Itachi όταν έλεγαν ότι μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα, το δείχνει και πριν δείξει την πρώτη σκηνή με τον Neji που ακριβώς μετά καταρέει (το έκανε στ' αλήθεια άραγε?).

edit: ιδού http://mangastream.com/read/naruto/63036033/4

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 19 Μάιος 2011 - 18:02

#8362 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 18:15

μετά απο κάτι πολύ καλά chapter το πάσχα έρχεται αυτή η απανωτή τραγικότητα. Να δούμε πώς θα το συμμαζέψει ο kishimoto.

#8363 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 18:41

είναι τυχαίο που ένας uzumaki βαστιότανε από έναν uchiha και συζητούσανε τι θα μπορούσαν να κάνουν μαζί τα μάτια τους?? :orly:

#8364 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 19:50

το ειδα απο την αρχη αλλα δεν ρωτησα γιατι ολο και καποιος θα το εγραφε,ο nagato γιατι εχει ασπρα μαλλια?τα μαλλια του συνηθιζαν να ειναι μαυρα στο manga(κοκκινα σκουρο)

#8365 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 20:14

το ειδα απο την αρχη αλλα δεν ρωτησα γιατι ολο και καποιος θα το εγραφε,ο nagato γιατι εχει ασπρα μαλλια?τα μαλλια του συνηθιζαν να ειναι μαυρα στο manga(κοκκινα σκουρο)

Είχαν ασπρίσει όταν ανέστησε τους νεκρούς της Konoha ( από το chakra που 'χασε? )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8366 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 20:19

Μπορεί ο Neji να είναι ο νέος Aizen, ο τύπος είναι τόσο μοναχικός που δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλουδάκι του :hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8367 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 20:22

Μπορεί ο Neji να είναι ο νέος Aizen, ο τύπος είναι τόσο μοναχικός που δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλουδάκι του :hehehe:

Θα μου άρεσε μια τέτοια εξέλιξη αλλά ο kishi δε θα το κάνει,γιατί ο Neji θα γινόταν πολύ cool και θα'χε ανταγωνισμό ο Sasuke.:kakaka:

Δεν ξέρω ακόμα πως νιώθω για το chapter.Θα δω πρώτα τη συνέχεια και μετά θα βρίσω.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#8368 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 22:22

αφου εδειξε ιτατσι και ναγκατο κυλισε επιτελους το νερο στο αυλακι.αρχιζει το ζουμι σιγα σιγα..

οσον αφορα το neji ακομα δεν ειμαι σιγουρος τι θα μπορουσε να εχει παθειι..να το κανει αυτοβουλως το αποκλειω τελειως.με τα τωρινα δεδομενα ειτε ειναι ενας κλωνος του ζετσου ειτε ειναι κατω απο genjutsu..και τα 2 σεναρια εχουν κενα..προβλεπω να γινονται τρελες αποκαλυψεις στα επομενα κεφαλαια!!

#8369 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 00:53

Δίνω ένα στοιχείο να ανοίξω τρελή συζήτηση....Πιο μάτι λείπει από Μαdara ?(έχει ήδη sharingan-rinnegan).Και ξαφνικά υπάρχει θέμα με Νeji
How you put a signature_ ? Ο_ο

#8370 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2011 - 01:07

Μπα...