@kenobi-sensei: don't even touch Itachi in yout mouth

(κλεμμένο από τον Sasuke-kun)
@ scoot: ναι αυτό το έχω βρει. αναφερόμουν στην πρώτη μετάφραση που είχα διαβάσει. (λογικά αυτή που υπήρχε στο one-manga) όπου αναφέρονταν καθαρά ότι περίμεναν κάτι σαν έκλειψη ή κάτι τέτοιο. --μπορεί να ήταν και μεταφραστικό λάθος--.
τώρα ως προς το να περίμεναν τρία χρόνια για τον orochimaru δε μου ακούγεται λογικό... εννοώ ήδη είχαν περάσει 7 χρόνια που δεν τους ενοχλούσε που δεν είχαν απομακρυνθεί. Μέλη δεν είχαν χάσει, για να αναφερθούμε σε "καθυστερήσεις" (με εξαίρεση τον orochimaru που ήδη έλειπε 7 χρόνια, άρα δεν ήταν κάτι καινούργιο).
και γενικά και στο shippuuden αναφέρονται συχνά στο "πλησιάζει η μέρα" (εντάξει, αυτό θα μπορούσε να είναι και προσεγγιστικό με την έννοια ότι έγινε sealed ακόμη ένα bijuu)
ας μη ξεχνάμε πως από αυτούς που κάλεσε ο kabuto δεν ήταν ο oro και πως δεν μπήκε στον κόπο να δικαιολογήσει γιατί δεν τον έφερε (λέμε τώρα) πίσω και εκεί είναι που ελπίζεις
όπως το βλέπω, έχει ήδη εξηγηθεί. 1ον. ο Kabuto παλεύει εσωτερικά με τον Orochimaru οπότε αν ήταν ο Kabuto δε θα ήθελε να "φέρει" άλλον αντίπαλο του εαυτού του.
2. Η ψυχή του Orochimaru έχει γίνει sealed απ' το totsuga no tsurugi και όταν εξήγησαν πως λειτουργεί το jutsu κατέστη σαφές ότι μπορούν να κληθούν μόνο όσοι βρίσκονται από αυτή την πλευρά (σε αυτή τη διάσταση/ δεν έχουν προχωρήσει)
Δική μου άποψη... αυτό που βλέπουμε ως Kabuto κατά βάση αργά ή γρήγορα θα καταλήξει Orochimaru... (7ψυχος δε λες τπτ)