Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 00:04
Το manga δεν το κατεβάζω αλλά το διαβάζω από το One Manga | Your online manga reader. Read free manga online.

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 01:30

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 16:32
Kabuto..............
Που στον διαλο ειναι αυτο το παιδι???
Με την εκβαση του manga υληκρινα ειμαι μπερδεμενος που κολαει να τον εμφανιση αυτον???

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 20:28
αλλα και παλι πως θα τον συνδεσει με το υπολοιπο story;;;
λετε να μπει στους akatsukι η΄να συμμαχησει μαζι τους;;;;
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 00:20

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 02:25

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 11:59
Ο Καμπουτο ειναι ενας παρα μα παρα πολυ δυνατος χαρακτηρας και πιστευω θα παικει σημαντικο ρολο σε αυτο που αναφερει και ο Ptomahawk. Θα δουμε στην πορεια τι ρολο θα παιξει το παλικαρι!!!
Παντως ειναι ο Unψωφαble χαρακτηρας ever....!!!
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 12:38
Φίλε από το πρωί έχεις μπει σε ένα σορό thread και βάζεις άσχετα links. Έλεος δηλαδή.......
Last Quincy: Θέλω να ξαναδώ και εγώ τον Kabuto εν δράση. Και αν είναι πλακωθεί με τον Sasuke ακόμα καλύτερα.......

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 13:45
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 14:56
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 15:24
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 18:47
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2008 - 20:21
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 04:09
Παντως τελευτεα φορα που τον εδηξε παιζει να ειχε περασει το πολυ κανας μηνας απο τον θανατο του Oro το θεμα ειναι ομως οτι αυτο που εχει βαλει μεσα του (που παιζει να ειναι ο Oro η κατι παραπλισιο) ειχε καταλαβει ιδει καπου στο 30% (sorry εαν κανω λαθος) του σωματος του οποτε λογικα με το τελος τις εκπαιδεσεις του Naruto (για να μην πω πιο νωρις) αυτος θα εχει ολοκλιρωσει αυτη την "εξελιξη" οποτε μαλλον θα παιξει ρολο ως προς τους Akatsuki....
Παντως για "ψιλο" "ακυρος" χαρακτηρας εχει μηνει αρκετα στο manga και εχει κανει αρκετα πραγματακια....

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 11:35
Eνταξει αλλα για ποσο μπορει να κανει αυτο το τρελο renegaration που κανει???αφου του σπαταλαει πολυ chakra...Eγω πιστευω οτι ο orochi θα τον χρισημοποιησει ως καλυψη ωσοτου να κανει την εμφανιση του.συμφωνω με τον ptomahawk που ειπε οτι θα ειναι ο συνδετικος κρικος naruto-sasuke...
και μετα λες....
Εγω παντως ναι συμφωνω σαφως με την iristella.Προφανως προοριζεται ως κρικος για την εξελιξη της υποθεσης αν και επιμενω οτι προκειται να γινει ο συνδεσμος naruto-sasuke οπως ανεφερε πριν ο ptomahawk
τεσπα.....αποφασισε με ποιον/ποια συμφωνεις......
ο Kabuto ηταν παντα πολυ δυνατος....δεν ξερω αν θυμαστε που ειχε πει στην αρχη στο chuunin exam...οτι αν βγαλει τον κακο εαυτο του και ειχαν παρει φωτια τα ματια του....πιστευω πως ο Καbuto ακομα κατι κρυβει και δεν μας το εχει δειξει....εξαλου ηταν το δεξι χερι του orochimaru και τον βοηθουσε παρα πολυ....επισης μην ξεχνατε πως γνωριζε και τον Σασορι....αρα θα ξερει και αρκετα για τους Ακατσουκι....(ηταν και ο Οροτσιμαρου καποτε ενας απο αυτους)....επισης θυμαμαι που ειχε δωσει ενα βιβλιο στον Ναρουτο και το εκανε για να τον βοηθησει.....θελω να πιστευω πως θα τους βοηθησει ως ενα σημειο....μετα απο κει και περα...θα πεθανει γιατι θα ξανα γεννηθει ο Οροτσιμαρου!!!