Αχ , μου φένεται πως και ο ίδιος ο kishimoto μετάνιωσε για το rage rampage του kakashi......όλους τους έχει δείξει , εκτός από αυτόν...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 07:20
Αχ , μου φένεται πως και ο ίδιος ο kishimoto μετάνιωσε για το rage rampage του kakashi......όλους τους έχει δείξει , εκτός από αυτόν...
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 10:22
αλλά δεν πειράζει.Ωραίο το κολπάκι με τη μετακίνηση των feudal lords και προμηνύεται μάxη kage-zetsu.Τώρα λογικά θα μας δείξει τι μάζη των 2 με chakra σαν του nine-tails.Θεωρώ ότι θα γίνει ωραία μαζη και θα μάθουμε πολλά για αυτούς.Στα τελευταία 3-4 chapters το Naruto έχει πάρει α πάνω του.Κishi keep on:thumbup:
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 11:08
Επίσης πλάι του ήταν και ο Kimimmaro αν δεν κάνω λάθος σωστά?
Επίσης από ότι είδαμε η ομάδα του Kankuro δεν είναι σε θέση να τους πολεμήσουν και γι'αυτό αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.
Ήτανε σχετικά καλό. Δεν έδειξε αυτά που ήθελα ή μάλλον περίμενα να δω, αλλά δε πειράζει. Επίσης τώρα κατάλαβα ότι ο Zetsu είναι πραγματικά η Γη. Με το να μπαίνει μέσα στα δέντρα και στο χώμα μπορεί και αισθάνεται τους πάντες μιας και γίνεται ένα μαζί της (γη). Τρομερή δύναμη και φοβάμαι ότι θα έχουν πρόβλημα με αυτό οι Joint Shinobi.
Όσο για τον Darui δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το Black Panter Lighting. Μου θύμισε αηδιαστικά το πολύ spammarismeno Chidori.
Τους Feudal Lords για κάποιο μυστήριο λόγο θέλω να τους δω νεκρούς.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 11:28
ναι αυτός ήταν....ο ninja που δεν μπορούσε να νικήσει ο jiraiya-tsunade-oro μαζί και που τους ονόμασε sannin....και φοβάμαι μη μας φύγει μέσα σε λίγες σελίδες ...θέλω να δω τις δυνάμεις του λέγανε ότι ήταν πάρα πολύ γρήγορα (μαζί με τον fourth ήταν οι πιο γρήγοροι)Αυτός που μίλησε στον Deidara ήταν ο Hanzo The Salamander Lord ή είναι ιδέα μου?
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:11
υ.γ ανυπομονώ να δώ αυτό το αρκ...σε άνιμε.....
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:31
Όλα καλά όλα όμορφα..... το Ναρούτο έχει γίνει πολεμικό blockbuster,αλλά μέχρι στιγμής ούτε ένας από την <καλή> πλευρά νεκρός?? Αναμένω...γιατί αν δεν ψοφήσει ουτε ένας, μιλάμε για πατατιά..Επίσης αν πεθάνει κάποιος good guy ποιός πιστεύετε μπορεί να είναι?
υ.γ ανυπομονώ να δώ αυτό το αρκ...σε άνιμε.....
τι λές καλέ τόσοι κομπάρσοι έχουν πεθάνει....αν είναι να πεθάνει κάποιος καλός πιστεύω θα είναι ο πατέρας της hinata,και κάποιος kage
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:35
--Obito
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:47
--Obito
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 12:47
Αυτό που φοβάμαι εγώ και θα με ξενερώσει απίστευτα είναι ότι θα τελειώσουν όλες αυτές οι μάχες γιγάντων μπαμ μπαμ. Κατά τη γνώμη μου, κάθε μια από αυτές πρέπει κρατήσει τουλάχιστον 6 chapter.
p.s Δώσε τον Kakashi στον λαό του!
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 12:09
Συν της άλλης τους βλέπουμε να έχουν
μουστάκια όπως ο naruto εξαιτίας του γεγονότος με την αλεπού.
ΟΟΟΚΚ....όσο αφορά τα όπλα επίσης δεν με εντυπωσίασαν. Το ένα μου θύμισε αυτό που έχει οG Gaara στην πλάτη του, το άλλο λίγο από σπαθί Zabuza ,το άλλο το Fan της Temari κλπ κλπ κλπ.
Ανακύκλωση, ανακύκλωση....
Επίσης μου φάνηκε πολύ χαζό και ανόητο αυτό με την λέξη taboo. Ψιλο απογοητεύτηκα με αυτό το chapter και ελπίζω να φτιάξει στη συνέχεια.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 14:19
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 15:22
--Obito
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 16:23
Πολυ τουμπανα αυτοι. Υποψιαζομαι οτι θα τα παρουν οι δικοι μας για να κερδισουν τα zombies
>.<