Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 21 January 2011 - 21:18
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 22 January 2011 - 06:02
Posted 22 January 2011 - 10:05
Ναι ρε φίλε επιτέλους...μας γκάστρωσες ρε Kishimoto....Can't wait for the next one!!!
:congrats:
Spoiler:
Πολύ σωστός!
Επίσης που ξέρεις μπορεί ο kakashi μες την τρέλα να βγάλει τη μάσκα και να αποκαλύψει και κανα δεύτερο sharingan:oo:
Επίσης χαίρομε πολύ που θα δούμε επιτέλους και λίγο τον θεό Gaara σε δράση.
Posted 22 January 2011 - 10:51
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 22 January 2011 - 23:12
Πρώτη φορά έχω αφήσει 2 chapter αδιάβαστα σερί αδώ και 1,5 χρόνο. Ίσως διαβάσω το επόμενο αν αποκαλύψει τπτ ο Kakashi, αλλά με αυτά που διαβάζω μου φαίνεται σα να αρχίζει να bleachαρίζει το Naruto..
3-4 chapter για μια δευτερεύσουσα μάχη, με τόσους και τόσους να μένουν ακόμη.. αρχίζω να αμφιβάλω για το κατά πόσο σκοπεύει όντως ο Kishimoto να το κλείσει το Naruto στο άμεσο μέλλον.
Btw ZeD ο Kakashi ναι πάντα είχε το χαλαρό το στυλ, αλλά σίγουρα δεν το είχε επειδή ήταν "τέρας" και του φαίνονταν ανιαρά τα πράγματα, εκτός αν ας πούμε του φαινόταν ανιαρό το να ζήσει όταν τον σκότωνε ο Pain ή τότε που παραλίγο να του βγάλει την καρδιά ο Kakuzu ή τότε που θα μπορούσε αν ήθελε να τον είχε σκοτώσει ο Itachi με το Tsikuyomi.
Aλλά κατά τα άλλα όλο σε νοσοκομεία τον βλέπουμε και σε μειονεκτική θέση, άντε να κάνει τίποτα επιτέλους γιατί έχουμε να τον δούμε να κερδίζει κάποιον από την πρώτη φορά που πολέμησε με τον Zabuza.
Posted 24 January 2011 - 22:46
Posted 26 January 2011 - 04:03
Ένιωσε πολύ άσχημα για την υποτίμηση που δέχτηκαν δύο τόσο δυνατοί συναισθηματικά χαρακτήρες όπως είναι ο Hakoo και o Zabuza.
Αυτό τον έκανε να τα πάρει στο κρανίο.
Τις άλλες φορές που λέτε που κόντεψε να πεθάνει κτλ δεν είχε λόγο να βγει εκτός εαυτού επειδή οκ, έκανε την προσπάθεια του, δεν πέτυχε, αυτό ήταν, ήρθε το τέλος...
Posted 26 January 2011 - 11:51
ο Kakashi ναι πάντα είχε το χαλαρό το στυλ, αλλά σίγουρα δεν το είχε επειδή ήταν "τέρας" και του φαίνονταν ανιαρά τα πράγματα, εκτός αν ας πούμε του φαινόταν ανιαρό το να ζήσει όταν τον σκότωνε ο Pain ή τότε που παραλίγο να του βγάλει την καρδιά ο Kakuzu ή τότε που θα μπορούσε αν ήθελε να τον είχε σκοτώσει ο Itachi με το Tsikuyomi.
Aλλά κατά τα άλλα όλο σε νοσοκομεία τον βλέπουμε και σε μειονεκτική θέση, άντε να κάνει τίποτα επιτέλους γιατί έχουμε να τον δούμε να κερδίζει κάποιον από την πρώτη φορά που πολέμησε με τον Zabuza.
So true! Όλοι λένε τι ωραίος και δυνατός που είναι ο Κακασι και τι φοβερός και τρομερός. Απορώ δηλαδή τι του βρίσκουν. Σε όλες τις μάχες πάντα έχανε, δεν έκανε και τίποτα το τρομερό παρα μόνο στην αρχή - αρχή του Ναρούτο όπως είπε και πιο πάνω ο Gilmaru. Ας ελπίσω και εγώ μαζί με όλους τους άλλους μπας και αξιωθεί αυτή τι φορά και πραγματικά κάνει κάτι πολύ καλό και ωραίο για να ανέβει έστω και λίγο στην υπόληψη μου, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει και πολύ σαν χαρακτήρας!
EDIT: Και επίσης χέστηκα για το πως είναι κάτω από τη μάσκα του. Βαρέθηκα τόσο καιρό να περιμένω και να μας το κάνει τόσο συναρπαστικό και αγωνιώδες. Δε πα να'ναι και σαν τον Raziel από κάτω, καρφάκι δε μου καίγεται. Έχω χάσει όλο το ενδιαφέρoν για αυτόν το χαρακτήρα.
Raziel for those who dont know!
Edited by Tenshi, 26 January 2011 - 16:12.
Posted 26 January 2011 - 15:39
Posted 26 January 2011 - 19:37
Απλώς αυτό που λέω είναι ότι θα πρόκειται για υπέρβαση και όχι απλώς για κάτι που είχε στο τσεπάκι του ανά πάσα στιγμή και βαριόταν να το βγάλει. Κατά τα άλλα ίσως και να βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα.
Γενικά πάντως μου άρεσε πάντα ο Kakashi σαν χαρακτήρας άσχετα με την δύναμή του.
Posted 26 January 2011 - 23:32
Posted 27 January 2011 - 11:27
Posted 27 January 2011 - 12:51
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 27 January 2011 - 15:24
Posted 27 January 2011 - 15:54
@Azathoth:Διορθώνω την παραπάνω δήλωσή σου:Όσο δε δείχνει Sasuke η ιστορία συνεχίζει ευχάριστα.

Does this darkness have a name?