Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 00:23
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 00:27
Για το νέο Naruto training σε γενικές γραμμές μου άρεσε (ειδικά το όλο θεωρητικό με το πως παίρνει chakra από το kyuubi και το yin yang chakra), η tailed beast bomb είναι από τις πιο cool τεχνικές που είχα δει παλιά, αλλά με χάλασε που για άλλη μια φορά μας βγήκε παράγωγο του rasengan, ελβετικός σουγιάς αυτή η τεχνική τελικά.
Πάντως νόμιζα ότι τώρα που ο Naruto πήρε το chakra από το kyuubi θα ήταν ανώτερος του Bee λόγω διαφοράς ουρών, αλλά τελικά με το που είδα το transformation του τελευταίου κατάλαβα πόσο δρόμο έχει να διασχίσει ακόμη για να φτάσει τον πιο uber jinchuuriki. Και δεν βλέπω γιατί δεν δοκίμασε καν να έρθει σε terms με το kyuubi, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει πριν αποφασίσουν άλλη τακτική... άλλωστε είχαμε δει πιο πριν ότι έχει μείνει incomplete η κουβέντα με το kyuubi. Naruto είναι αυτός, στο τέλος και με αυτόν θα γίνουν buddies, που θα πάει.
τη προπόνηση ήταν πολύ lame σε σχέση με τις προηγούμενες.Ακόμα δεν θα μπορούσε να τα έχει καλά με την αλεπού γιατί αν την άφηνε ελεύθερη θα τον είχε ξεσκίσει,αλλα και εγώ το φοβάμαι ότι θα κάνει το δαιμονικό kyubi κολλητάρι του στο τέλος(ειδικά μετα από τα λόγια που του έιπε πριν το κλειδώσει).Επίσης είναι περίεργο που ο Killer Bee δεν μπορεί να πάρει την μορφή που παίρνει ο Narutο...έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2010 - 03:00

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2010 - 14:48
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 03:58
http://mangastream.com/read/naruto/49041835/1
edit:οπότε μάθαμε πως όλα τα bloodline limits των νεκρών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα ( itachi και nagato μπορούν να χρησιμοποιήσουν τεχνικές των sharingan και rinnegan αντίστοιχα!!!!
ΥΓ: Αυτός ο Shisui πόσο καλός ήταν πια; Εννοώ , δεν είχε και mangekyou sharingan ... ένας απλός sharingan user δεν ήταν ;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ala1n: 10 Δεκέμβριος 2010 - 04:13
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 05:03
Ωραιο το chapter να πω την αληθεια.
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 12:37
Σύντομα κοντά μας Jiraya Sensei και Danzou Cyclops
http://mangastream.com/read/naruto/49041835/15
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 13:53
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 13:53
Ο φιλος του Itachi που τον σκοτωσε νομιζω.
Απλά αναφέρομαι στο γεγονός ότι το όνομα του αναφέρεται "συχνά πυκνά" ( στο manga μου φαίνεται πως κάποια στιγμή είχε αναφερθεί κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το sharingan του , αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς....
PS: Jiraiya τελικά δεν θα δούμε αφού ο kabuto είπε πως δεν βρήκε DNA του ( άλλωστε θα ήταν από τους πρώτους που θα 'χαμε δει αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 15:42
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 16:11
Απ οτι θυμαμαι μπορουσε και ελεγχε τους ανθρωπους. Μπορει να λεω και βλακειες ομως XD( στο manga μου φαίνεται πως κάποια στιγμή είχε αναφερθεί κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το sharingan του , αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς....
) .
.
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 17:15
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 17:16
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 18:47
I LOVE KABUTOMARU SO MUCH!. Νταξει, απλα υπερτατος. Αντε να δουμε και τι αλλα γαματα εχει να μας δειξει στο μέλλον. (πχ madara's ass kicked
)
Πόσο, μα πόσο θέλω να το δώ αυτό. Έτσι θέλω να γίνει. Να πάει από εκεί πού'ρθε, ο μην τον πώ.
Γιατί ρε; Ξέρεις πόσο πονάει εκεί που χτυπάει; Ο άτιμος ο Kishimoto.thee μου the awesomeness. τι ηδονή είναι αυτή. το ναρουτο με ξετρελαίνει τον τελευταίο καιρό. ο kabuto το έχει ξεσκίσει το θέμα με το recycle αλλα δεν πειράζει. το κακό είναι πως βλέπω kakashi να χτυπιέται με zabuza πράγμα εμετικό αλλα τι να κάνουμε
Eλπίζω να λύθηκαν οι απορίες για την imba τεχνική του μεταλλαγμένου....Πολύ καλό το chapteraki kαι έδωσε μια πληροφορία πολύ σημαντική ....!!!!!
Σύντομα κοντά μας Jiraya Sensei και Danzou Cyclops![]()
http://mangastream.com/read/naruto/49041835/15
Απ'ότι κατάλαβα, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει. Δεν βρήκε επαρκές δείγμα DNA(τουλάχιστον έτσι λέει). Όμως καλύτερα, να τους αφήσει εκεί που είναι. Ειδικά τον Jiraiya. Δεν θέλει να τον μπλέξει και καλά κάνει.
Τα δύο τελευταία κεφάλαια ήταν καταπληκτικά, εξαιρετικά, ανεπανάληπτα. Το βασικό, μας έλυσε κάποιες απορίες όσον αφορά την εμφάνιση κάποιων πληροφοριών, ο Naruto ξεκίνησε καλή εκπαίδευση (καιρός ήταν) και μας έλυσα (καπάκι) κι'άλλες πληροφορίες όσονα αφορά κάποια παλιότερα πράγματα.
Να προσθέσω επίσης, ότι στο 519 chapter, οι τρεις πρώτε ς σελίδες ήταν πολύ όμορφα δοσμένες και τα λόγια ήταν πολύ touching. Μην θέλετε όλα να τα ξεψυρίζετε
Για αυτήν την σκηνή, ένα έχω να δηλώσω:
Χτυπάει στο συναίσθημα ο κίναιδος
Ξανα χαίρομαι επίσης, που δρά περισσότερο στα τσάπτερ ο Kabutomaru and...
ANKO!
Τα είπα και ηρέμησα.
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 19:15
Will see .....