Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7921 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 December 2010 - 00:23

Να υποθέσω ότι σύντομα θα βλέπουμε τον Naruto να ρίχνει "Cero" αβέρτα? :terror2:

#7922 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 December 2010 - 00:27

Για το νέο Naruto training σε γενικές γραμμές μου άρεσε (ειδικά το όλο θεωρητικό με το πως παίρνει chakra από το kyuubi και το yin yang chakra), η tailed beast bomb είναι από τις πιο cool τεχνικές που είχα δει παλιά, αλλά με χάλασε που για άλλη μια φορά μας βγήκε παράγωγο του rasengan, ελβετικός σουγιάς αυτή η τεχνική τελικά.

Πάντως νόμιζα ότι τώρα που ο Naruto πήρε το chakra από το kyuubi θα ήταν ανώτερος του Bee λόγω διαφοράς ουρών, αλλά τελικά με το που είδα το transformation του τελευταίου κατάλαβα πόσο δρόμο έχει να διασχίσει ακόμη για να φτάσει τον πιο uber jinchuuriki. Και δεν βλέπω γιατί δεν δοκίμασε καν να έρθει σε terms με το kyuubi, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει πριν αποφασίσουν άλλη τακτική... άλλωστε είχαμε δει πιο πριν ότι έχει μείνει incomplete η κουβέντα με το kyuubi. Naruto είναι αυτός, στο τέλος και με αυτόν θα γίνουν buddies, που θα πάει.

τη προπόνηση ήταν πολύ lame σε σχέση με τις προηγούμενες.Ακόμα δεν θα μπορούσε να τα έχει καλά με την αλεπού γιατί αν την άφηνε ελεύθερη θα τον είχε ξεσκίσει,αλλα και εγώ το φοβάμαι ότι θα κάνει το δαιμονικό kyubi κολλητάρι του στο τέλος(ειδικά μετα από τα λόγια που του έιπε πριν το κλειδώσει).Επίσης είναι περίεργο που ο Killer Bee δεν μπορεί να πάρει την μορφή που παίρνει ο Narutο...έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη

#7923 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 05 December 2010 - 03:00

Rock Lee's Springtime of Youth 01 is out http://mangastream.com/read/rock_lee/15083938/1
Posted Image
Spoiler:

#7924 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 December 2010 - 14:48

το καινούριο chapter, με την εξαίρεση της γελοιότητας με τον σασορι ήτανε τέλειο. ευτυχώς υπάρχει και αυτό το μάγκα από τα μεγάλα shonen που παραμένει γνήσιο του κερατα. περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα γίνει ακριβώς με την κίνηση του ναρουτο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#7925 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 10 December 2010 - 03:58

Βγήκε και το νέο chapter!
http://mangastream.com/read/naruto/49041835/1

edit:οπότε μάθαμε πως όλα τα bloodline limits των νεκρών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα ( itachi και nagato μπορούν να χρησιμοποιήσουν τεχνικές των sharingan και rinnegan αντίστοιχα!!!! :awww: ) , ενώ το όλο νεκρανάστεμα σύμφωνα με τον kabuto δεν του προκαλεί το παραμικρό πρόβλημα ( αν και σε αυτό μου φάνηκε πως μπλοφάρει... ) .

ΥΓ: Αυτός ο Shisui πόσο καλός ήταν πια; Εννοώ , δεν είχε και mangekyou sharingan ... ένας απλός sharingan user δεν ήταν ; :frozen:

Edited by ala1n, 10 December 2010 - 04:13.

Posted Image

#7926 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 December 2010 - 05:03

Ο φιλος του Itachi που τον σκοτωσε νομιζω.

Ωραιο το chapter να πω την αληθεια. :)

2bbd14fc.jpg

#7927 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 10 December 2010 - 12:37

Eλπίζω να λύθηκαν οι απορίες για την imba τεχνική του μεταλλαγμένου....Πολύ καλό το chapteraki kαι έδωσε μια πληροφορία πολύ σημαντική ....!!!!!

Σύντομα κοντά μας Jiraya Sensei και Danzou Cyclops :P

http://mangastream.com/read/naruto/49041835/15
How you put a signature_ ? Ο_ο

#7928 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 10 December 2010 - 13:53

thee μου the awesomeness. τι ηδονή είναι αυτή. το ναρουτο με ξετρελαίνει τον τελευταίο καιρό. ο kabuto το έχει ξεσκίσει το θέμα με το recycle αλλα δεν πειράζει. το κακό είναι πως βλέπω kakashi να χτυπιέται με zabuza πράγμα εμετικό αλλα τι να κάνουμε

#7929 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 10 December 2010 - 13:53

Ο φιλος του Itachi που τον σκοτωσε νομιζω.

Απλά αναφέρομαι στο γεγονός ότι το όνομα του αναφέρεται "συχνά πυκνά" ( στο manga μου φαίνεται πως κάποια στιγμή είχε αναφερθεί κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το sharingan του , αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς.... :unlucky: ) .

PS: Jiraiya τελικά δεν θα δούμε αφού ο kabuto είπε πως δεν βρήκε DNA του ( άλλωστε θα ήταν από τους πρώτους που θα 'χαμε δει αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο :) ) .
Posted Image

#7930 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2010 - 15:42

I LOVE KABUTOMARU SO MUCH!. Νταξει, απλα υπερτατος. Αντε να δουμε και τι αλλα γαματα εχει να μας δειξει στο μέλλον. (πχ madara's ass kicked :P)

#7931 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 December 2010 - 16:11

( στο manga μου φαίνεται πως κάποια στιγμή είχε αναφερθεί κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το sharingan του , αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς.... :unlucky: ) .
.

Απ οτι θυμαμαι μπορουσε και ελεγχε τους ανθρωπους. Μπορει να λεω και βλακειες ομως XD

2bbd14fc.jpg

#7932 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 December 2010 - 17:15

ιδέα μου είναι ή ο Kabuto orochimαρίζει?:hmmm:κατα τα αλλά πιο πολύ ενημερωτικό ήταν το chapter αλά ευχάριστο

#7933 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 10 December 2010 - 17:16

ο kabuto γίνετε orochimaru εδώ και κάτι χρονια :P όλο και περισσότερο

#7934 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 December 2010 - 18:47

I LOVE KABUTOMARU SO MUCH!. Νταξει, απλα υπερτατος. Αντε να δουμε και τι αλλα γαματα εχει να μας δειξει στο μέλλον. (πχ madara's ass kicked :P)

Πόσο, μα πόσο θέλω να το δώ αυτό. Έτσι θέλω να γίνει. Να πάει από εκεί πού'ρθε, ο μην τον πώ.

thee μου the awesomeness. τι ηδονή είναι αυτή. το ναρουτο με ξετρελαίνει τον τελευταίο καιρό. ο kabuto το έχει ξεσκίσει το θέμα με το recycle αλλα δεν πειράζει. το κακό είναι πως βλέπω kakashi να χτυπιέται με zabuza πράγμα εμετικό αλλα τι να κάνουμε

Γιατί ρε; Ξέρεις πόσο πονάει εκεί που χτυπάει; Ο άτιμος ο Kishimoto. :if:

Eλπίζω να λύθηκαν οι απορίες για την imba τεχνική του μεταλλαγμένου....Πολύ καλό το chapteraki kαι έδωσε μια πληροφορία πολύ σημαντική ....!!!!!

Σύντομα κοντά μας Jiraya Sensei και Danzou Cyclops :P

http://mangastream.com/read/naruto/49041835/15

Απ'ότι κατάλαβα, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει. Δεν βρήκε επαρκές δείγμα DNA(τουλάχιστον έτσι λέει). Όμως καλύτερα, να τους αφήσει εκεί που είναι. Ειδικά τον Jiraiya. Δεν θέλει να τον μπλέξει και καλά κάνει.

Τα δύο τελευταία κεφάλαια ήταν καταπληκτικά, εξαιρετικά, ανεπανάληπτα. Το βασικό, μας έλυσε κάποιες απορίες όσον αφορά την εμφάνιση κάποιων πληροφοριών, ο Naruto ξεκίνησε καλή εκπαίδευση (καιρός ήταν) και μας έλυσα (καπάκι) κι'άλλες πληροφορίες όσονα αφορά κάποια παλιότερα πράγματα.

Να προσθέσω επίσης, ότι στο 519 chapter, οι τρεις πρώτε ς σελίδες ήταν πολύ όμορφα δοσμένες και τα λόγια ήταν πολύ touching. Μην θέλετε όλα να τα ξεψυρίζετε :P Μια χαρά ήταν. Αν έχετε αντιρρήσεις, ένα έχω να πώ. Haters gonna hate :bleh:

Για αυτήν την σκηνή, ένα έχω να δηλώσω::mad: Το τι συνειρμοί και αναμνήσεις μου ήρθαν δεν λέγεται. :damn: :wth2: :iyaaa: :nanteee: :zetsubou: <---------

Χτυπάει στο συναίσθημα ο κίναιδος :P

Ξανα χαίρομαι επίσης, που δρά περισσότερο στα τσάπτερ ο Kabutomaru and...

ANKO! :Crying2:

Τα είπα και ηρέμησα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7935 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 10 December 2010 - 19:15

Αναφέρει νομίζω ότι έχει το DNA, αλλά έχει χάσει τα πτώματα και οτί κρύβει και 'αλλους άσους.... όχι οτι δεν είναι επαρκές .
Will see .....
How you put a signature_ ? Ο_ο