Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7741 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 10:55

H ιστορία προχωράει καλά όσο δεν υπάρχει Sasuke... τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα το ξαναδούμε αυτό το νευρόσπαστο.

++
καλουτσικο τσαπτερ ελαφρη καπως αλλα δεν με χαλασε αν και γενικα 8ελω να βλεπω δραση.

κατι μου λει πως σκοπευει να το τελειωσει συντομα παντος γιατι το εχει βαλει καπως στο γρυγορο η μπωρει να ειναι η ιδεα μου. κανονικα ετσι 8α επρεπε να ηταν οι ρι8μοι απλα τοσα χρονια το πηγενε πολυ αργα και τωρα μου φενετε περιεργο.

#7742 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 10:57

Filler, οι 2 τελευταίες σελίδες άξιζαν...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7743 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 11:05

Μμμμμ, ούτε ζέστη ούτε κρύο. Απο τη μία μου άρεσε το FB γιατί ήταν κάτι το ξεχωριστό για τους 3 φίλους μας, (+1 Tea-chan στον έρωτα Yahiko+Konan) και απο την άλλη περίμενα λίγο παραπάνω δράση, αλλά δε πειράζει. Αυτό με τα μαύρα χαρτιά που κάλυπταν τα βατραχάκια ήταν πολύ συγκινητικό. Η τελευταίες σελίδες μου φάνηκαν απότομες, αλλά να μου πεις δεν έχει τι άλλο να κάνεις πλέον ο Tobi, όλα πάνε όπως τα θέλει αυτός. Το χέρι του βέβαια δε μας έδειξε πως το ξαναβρήκε (μυρίζομαι Kabuto-orochi). Να χαίρεται τη μάσκα του ο "Voldo" μας

Soul Calibur :P

Posted Image

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7744 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 11:10

Ωραίο flashback και ωραίος Jiraiya αλλά ο Kishi πάλι μας άφησε απορίες,ειδικά με το πως και γιατί απορρόφησε τον Nagato

#7745 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 12:30

Τον απορροφησε για να παρει το ρινεγκαν του....
Το chap. ηταν αρκετα καλο και πολυ συγκινιτηκο.... Για ακομα μια φορα τα παντα και οι παντες βασιζονται πανω στον αξιαγαπητο και SSNarouto....
Εμενα ολες οι τριαδες στο Ναρουτο μου θημιζουν team 7.....
Οπως και στην τριαδα Γιαχικο-Κοναν-Ναγκατο
Ναγκατο=Ναρουτο(ο ιρωας και αυτος που σεβεται και προστατευει τον καλητερο του φιλο....ακομα και καταστρεφοντας εκεινον και τον ιδιο του τον εαυτο) Κοναν=Σακουρα(Η γλυκια αλλα πολυ δυνατη κοπελα της παρεας....της αρεσει ο κουλ της τριαδας αλλα ειναι πολυ καλη φιλη με τον δευτερο... ) Γιαχικο=Σασουκε(Ο κουλ της παρεας με τους στοχους και τα ονειρα που ποτε οσο ζουσε δεν τα ειδε να πραγματοπιουνται)

Ειναι η ιδεα μου ή ειναι ετσι οπως τα λεω??:blurah5:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#7746 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 12:41

Το chap. ηταν αρκετα καλο και πολυ συγκινιτηκο.... Για ακομα μια φορα τα παντα και οι παντες βασιζονται πανω στον αξιαγαπητο και SSNarouto....
Ναγκατο=Ναρουτο(ο ιρωας και αυτος που σεβεται και προστατευει τον καλητερο του φιλο....ακομα και καταστρεφοντας εκεινον και τον ιδιο του τον εαυτο) Κοναν=Σακουρα(Η γλυκια αλλα πολυ δυνατη κοπελα της παρεας....της αρεσει ο κουλ της τριαδας αλλα ειναι πολυ καλη φιλη με τον δευτερο... ) Γιαχικο=Σασουκε(Ο κουλ της παρεας με τους στοχους και τα ονειρα που ποτε οσο ζουσε δεν τα ειδε να πραγματοπιουνται)

Στην team 7 δεν υπήρχε κανένας τέτοιος cool μόνο ένας κλαψιάρης που έγινε ακόμα πιο κλαψιάρης και που έπρεπε να έχει πεθάνει εδώ και καμιά 200αρια chapter ...αντε τώρα τι μου τον θυμήσατε:ballumad:

#7747 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 12:41

Η ιδέα σου είναι.Ο Yahiko φαίνεται οτι ήταν αργόστροφος σαν τον Naruto.:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#7748 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 12:57

παρα πολυ ωραιο chapter. Ομορφο το flashback και ο madara μου θυμιζει hollow-αραχνη XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 23 Σεπτέμβριος 2010 - 13:12

2bbd14fc.jpg

#7749 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 13:39

Τώρα αρχίζω καταλαβαίνω τι εννοεί με το "εγώ του έδωσα τα rinnengan".

Αυτό που έλεγα, ότι αρχίζει και επαναφέρει τις δυνάμεις του Rikudou σιγά σιγά μαζεύοντας τα 6 σώματα. Αρχίζει και βγαίνει στο παρασκήνιο λίγο λίγο το μυαλό του Sage. Ότι όπως τα μοίρασε πριν πεθάνει, έτσι τα ξαναπαίρνει πίσω από τους ανθρώπους που έχουν τις δυνάμεις του.
Το μυαλό του ανθρώπου που είναι κάτω από τη μάσκα έχει γίνει σκατά. Κάτι δε πάει καλά...

FTW !! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7750 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 14:14

ενας ειναι ο κουλ .. και ανενταχτος ! ο ιτατσι ! ο σασκε ειναι φτηνη απομιμηση
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#7751 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 14:58

Posted Image Posted Image
Next Arc! Sneak onto Shadow Moses island!

#7752 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 15:08

Ωραίο τεύχος και συγκινητικό, παρόλο που ίσως ήταν μεγάλο το flashback εμένα μου αρέσουν κάτι τέτοια. Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε όλο δράση και πλοκή, και το συγκεκριμένο ήταν πολύ καλό, με τις στολές, το χαρτί από αίμα που κάλυψε κτλ... Είναι που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι χαρακτήρες που αξίζουν, σε αυτούς ας τους αφιερώσουν ακόμα και ένα ολόκληρο chapter για να τους δούμε λίγο παραπάνω.

Όσο για τον Madara, ποζεράς όσο δεν πάει αλλά τι να του πούμε, με γεια του η καινούργια εμφάνιση. Για αυτά που λέει περί εγώ είχα τα rinnegun, λέω πώς είτε ο ίδιος ήταν ο Sage και μοίρασε τις ικανοτητές του από δω κι από κει και μετά το μετάνιωσε και λέει να τις πάρει πάλι πίσω είτε ακόμα χειρότερα πως είναι γιός του. Φανταστείτε ο τρόπος που ο Sage μοίρασε τα μάτια να ήταν μέσα από 6 παιδιά (ίσως περισσότερα, έχουμε και τον αδερφό του Madara με sharingun) τα οποία φτιάξαν τις δικές τους clan και ο Madara λοιπόν να θεωρεί αυτά τα μάτια της οικογένειάς του και ότι άξιζε να τα έχει όλα ο ίδιος (όχι μόνο το sharingun), και άρα ότι είναι δικά του. Θα μπορούσε ο Nagato να είναι ένας απόγονος από μια τέτοια clan (3ος στη σειρά, δηλαδή να υπήρχαν άλλοι 2, πρόγονοί του). Ίσως ο Madara διαφωνούσε με τον πατέρα του και να ήθελε να έχουν μόνο αυτοί αυτές τις ικανότητες, για αυτό τώρα προσπαθεί να τα πάρει πίσω......

Οκ, επειδή έχω φύγει λίγο να γυρίσω. Τώρα αν οι 3 τους πάνε στο νησί που είναι ο Naruto, έχουμε να δούμε μάχες και μάχες αν και νομίζω είναι νωρίς να δούμε Naruto vs Madara, οπότε μάλλον θα πάρει άλλη στροφή. Νομίζω, ναι προς απογοήτευση πολλών έτσι νομίζω, ότι θα γυρίσουμε στον Sasuke. Δεν ξέρω, απλά μου κολάει.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7753 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 15:09

20 αθλιες σελιδες γεματες παλι με το κλασσικο βαρυ dorama.Εnough with this shit.Show us some Kabutomaru kicking ass!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7754 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 15:30

Το χέρι του βέβαια δε μας έδειξε πως το ξαναβρήκε (μυρίζομαι Kabuto-orochi). Να χαίρεται τη μάσκα του ο "Voldo" μας

Έχουμε δει ανάλογη φάση στο chapter 486, δεν υπάρχει ανάγκη να σπαταλιέται χώρος και χρόνος σε πράγματα που έχουμε ήδη δει.

Εμένα το chapter με συγκίνησε πάρα πολύ. Καμία σχέση η ομάδα τους με την ομάδα 7, αν και φέρουν κάποιες επιφανειακές ομοιότητες ο Νaruto και ο Υahiko. Και το ρομαντικό κομμάτι (με τον Nagato να κρατάει το φανάρι ΧD) ήταν τοοοσο χαριτωμένο. Kαι εξηγούνται πολλά για την μετέπειτα συμπεριφορά του στην μάχη με τον Hanzou. Moυ αρέσει που το παρελθόν αυτών των τριών αναπτύσσεται σιγά σιγά και τους γνωρίζουμε καλύτερα ως χαρακτήρες.

Btw μια χαρά είναι τα chapters με τον Sasuke thank you very much. He is meant to be obnoxious and demented at this point.

#7755 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2010 - 15:34

Αρχίζει και βγαίνει στο παρασκήνιο λίγο λίγο το μυαλό του Sage. Ότι όπως τα μοίρασε πριν πεθάνει, έτσι τα ξαναπαίρνει πίσω από τους ανθρώπους που έχουν τις δυνάμεις του.

Εγω δεν νομιζω πως ειναι το μυαλο του sage απο κατω απλα πως ο Μανταρα ως απογονος βρηκε εναν τροπο να αποκτησει τις δυναμεις του sage.

Τωρα μαλλον καταλαβαινουμε καλυτερα τι εννοουσε ο Itachi οταν ειπε πως ο Μανταρα ειναι ενα απομειναρι του παλιου ευατου του.Ο μανταρα θυσιασε μαλλον το σωμα και τις δυναμεισ του για να αποκτησει ολες τις δυναμεις του sage.Πολυ βαθυστοχαστο σχεδιο παντος αν το ειχε σχεδιασει πριν πολεμησει τον shodai...