Posted 23 September 2010 - 15:08
Ωραίο τεύχος και συγκινητικό, παρόλο που ίσως ήταν μεγάλο το flashback εμένα μου αρέσουν κάτι τέτοια. Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε όλο δράση και πλοκή, και το συγκεκριμένο ήταν πολύ καλό, με τις στολές, το χαρτί από αίμα που κάλυψε κτλ... Είναι που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι χαρακτήρες που αξίζουν, σε αυτούς ας τους αφιερώσουν ακόμα και ένα ολόκληρο chapter για να τους δούμε λίγο παραπάνω.
Όσο για τον Madara, ποζεράς όσο δεν πάει αλλά τι να του πούμε, με γεια του η καινούργια εμφάνιση. Για αυτά που λέει περί εγώ είχα τα rinnegun, λέω πώς είτε ο ίδιος ήταν ο Sage και μοίρασε τις ικανοτητές του από δω κι από κει και μετά το μετάνιωσε και λέει να τις πάρει πάλι πίσω είτε ακόμα χειρότερα πως είναι γιός του. Φανταστείτε ο τρόπος που ο Sage μοίρασε τα μάτια να ήταν μέσα από 6 παιδιά (ίσως περισσότερα, έχουμε και τον αδερφό του Madara με sharingun) τα οποία φτιάξαν τις δικές τους clan και ο Madara λοιπόν να θεωρεί αυτά τα μάτια της οικογένειάς του και ότι άξιζε να τα έχει όλα ο ίδιος (όχι μόνο το sharingun), και άρα ότι είναι δικά του. Θα μπορούσε ο Nagato να είναι ένας απόγονος από μια τέτοια clan (3ος στη σειρά, δηλαδή να υπήρχαν άλλοι 2, πρόγονοί του). Ίσως ο Madara διαφωνούσε με τον πατέρα του και να ήθελε να έχουν μόνο αυτοί αυτές τις ικανότητες, για αυτό τώρα προσπαθεί να τα πάρει πίσω......
Οκ, επειδή έχω φύγει λίγο να γυρίσω. Τώρα αν οι 3 τους πάνε στο νησί που είναι ο Naruto, έχουμε να δούμε μάχες και μάχες αν και νομίζω είναι νωρίς να δούμε Naruto vs Madara, οπότε μάλλον θα πάρει άλλη στροφή. Νομίζω, ναι προς απογοήτευση πολλών έτσι νομίζω, ότι θα γυρίσουμε στον Sasuke. Δεν ξέρω, απλά μου κολάει.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!